Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. september 2022
Kl. 10.00 - 22.00

Hook&Cook hos HAVS i Nørlev

Dagen bliver fyldt med surfing, chill vibes, naturaktiviteter for børn med fokus på strand og vand, musik, grill på terrassen, konkurrence med surf kursus som præmie, og måske lidt overraskelser.

Mærk bølgerne på surfboards, mærk sandet og naturen helt tæt på, oplev terrænet. Saunaen tændes op. Isene ligger klar i fryseren, kaffen er klar og varm.

–          Pak badetøjet, pak outdoortøj og gør dig klar til en dag fyldt med kærlighed til havet.

Dagen bliver fyldt med aktiviteter i tidsrummet kl. 10-22.

En del af Hook & Cook fra Visit Nordvestkysten

Arrangementet er en del af konceptet Hook & Cook på Nordvestkysten, og er for både par, familier og fiskeentusiaster.

Langs hele kysten er der arrangementer, der giver mulighed for at stifte bekendtskab med fiskeriets mange facetter fra hav til bord, men også fiskerikulturen og historien. Fiskekonkurrencer langs kysten skal desuden sætte fokus på de mange muligheder for kystnært fiskeri fra strande og moler både i sommersæsonen, men i endnu højere grad i sensommeren og efteråret.

Konceptet Hook & Cook er udviklet af Destination Nordvestkysten i samarbejde med de lokale turismeaktører, og det har som formål at øge rejselysten til vestkysten udenfor hovedsæsonerne. Det sker med en række arrangementer, events og konkurrencer, der alle har fisk og fiskeri som udgangspunkt.

Den samlede arrangementsoversigt kan findes https://www.visitnordvestkysten.dk/hook-cook

Det er anden gang, Hook & Cook løber af stablen. I år er det første og anden weekend i september i en række af kystbyerne på Nordvestkysten: Thorsminde, Lemvig, Hanstholm, Thorupstrand, Blokhus, Løkken, Lønstrup og Hirtshals.

 

 

Finder sted: Nørlev