Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

24. oktober 2021
Kl. 20.00 - 22.00

HANSI HINTERSEER & Tiroler Echo i Aalborghallen

Nu kan du komme til en overdådig koncert med den legendariske, østrigske sanger, Hansi Hinterseer i AKKC i Aalborg!

Hansi Hinterseer er tilbage – nu med et 25-års jubilæumsalbum! For femte gang siden 2011 kommer Schlager-legenden forbi Aalborg for at skabe en folkefest udover det sædvanlige. Den succesrige østriger kan udover sanger skrive skuespiller, TV-vært og tidligere skiløber på sit cv – men når han kommer til den nordjyske hovedstad, er det med et show baseret på sit store bagkatalog af velkendte schlagerhits og højaktuelle jubilæumssange.

Jubilæumsalbummet ”Ich halt zu dir” underbygger hans succesfulde karriere, der er kendetegnet af stabilitet og stor værdsættelse af skikke og traditioner, men albummet er også præget af hans mod på eventyr. Det ses ved kombinationen af tidløse ballader og latinamerikanske rytmer, der får folk til at danse.

Hansi Hinterseer drager som oftest på turné i selskab med Tiroler Echo – og denne gang er ingen undtagelse. Traditionen tro har Hansi endnu en gang valgt at alliere sig med det østrigske orkester fra Tyrol. Tiroler Echo er kendt for at få folk op af stolene, når de folder deres musikalske talent ud på scenen med både keyboard, harmonika, bas, trompet, guitar og saxofon.

Koncerten finder sted: 

Søndag d. 24. oktober 2021 i Aalborghallen i AKKC i Aalborg. 

Du kan læse alt om koncerten samt købe dine billetter i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: AKKC