Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

23. oktober 2021
Kl. 20.00 - søn Kl. 03.00

Halloween Fest på Aalborg Streetfood

Halloween er efterhånden ved at blive en ganske populær tradition her i landet.

Flere og flere vælger at pynte hus, garage, opgange mv. med mere eller mindre flotte græskar-kreationer og andet (u)hyggeligt pynt.

Hvis du føler dig lige gammel nok til at gå på en omgang Trick&Treat eller du bare vil have en undskyldning for at klæde dig ud og have en fest, så har vi en god nyhed til dig.

Festen bliver afholdt weekenden inden Halloween, nemlig lørdag d. 23. oktober fra klokken 20.00 og helt frem til kl. 03.00 om natten.

“Find dit mest scary halloweenkostume frem og kom til kæmpe fest, når vi forvandler vores Royal Hall i bedste Halloween stil, og skaber uhyggelige rammer med et vanvittig fedt udvalg af festlige indslag.

DJ, gratis karaoke og pris for bedste udklædning

Ingen Halloween-fest uden udklædning, og i løbet af aftenen bliver aftenen/nattens bedste udklædning kåret.

Derudover kan vi glæde os til DJ fra klokken 20.00 – 03.00, gratis karaoke og Shuffleboards, Beer Pong, masser af konkurrencer og ikke mindst monster-gode priser i baren.

Aalborg Streetfood har banken prisen helt i bund, så du for 49 kr. får adgang til festen og de mange sjove indslag + en gratis velkomstdrink (øl eller longdrink).

“Du vil ikke dukke op den efterfølgende mandag og være den, der ikke har været med til årets Halloween fest på Aalborg StreetFood,” fortæller de.

Du kan købe dine billetter i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: Aalborg Streetfood