Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

20. oktober 2021
Kl. 18.00 - lør Kl. 20.00

Guldhornenes Tarteletfestival: Tarteletter ad libitum og fri fadøl

Tarteletter og sætningen ad libitum er to ting, der lyder så smukt, som noget kan lyde. Tilføjer du så “fri fadøl” oveni hatten – ja, så er der udsigt til en legendarisk festival af slagsen.

Den er nu endelig tilbage, og det bliver fra onsdag d. 20. – lørdag d. 23. oktober, at vi igen kan give den gas i tarteletter og fadøl.

En dagsbillet kan købes for 149 kr., og den inkluderer tarteletter ad libitum i to timer og fri fadøl (pilsner og classic) i to timer under spisningen.

Du kan også vælge ridderbilletten til 249 kr. hvor du får tarteletter ad libitum i 2 timer og Ridderudfordring (Kan opgraderes til Lux eller Præmium på dagen)

Onsdag: Vil der først være tarteletter fra kl. 18:00-20:00 hvorefter det vil være muligt at deltage i den store Onsdags Quiz som guldhornene traditionen tro holder hver onsdag.

Torsdag: Der vil det hele løbe af stablen kl. 18:00-20:00 hvor der vil være lækre tarteletter og fadøl.

Fredag: Varmes der op til en kæmpe fest aften, hvor der kl. 18:00-20:00 igen vil være tarteletter, så man kan få lagt en god bund til en lang aften.

Lørdag: Her på tarteletfestivalens sidste dag kan du spise tarteletter til du flækker fra kl. 18:00-20:00 efterfulgt af en kæmpe efterfest.

Du kan læse alt om festivalen samt bestille din billet i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: Guldhornene