ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3. september 2022
Indtil kl. 22.00

Good vibes ved vandkanten i Lønstrup

Kom og vær med når Villa Vest og Lønstrups egen kutter leverer lækker friskfanget fisk og tilbehør. Du tilbereder selv fisken på o-fyr med den storslåede udsigt fra stranden og gode råd fra Villa Vests egne kokke, mere Lønstrup bliver det vist ikke.

Få det som en fisk i vandet når bådpladsen i Lønstrup lørdag den 3. september åbner for Hook & Cook og kan levere op til flere friskfangede oplevelser. Oplev Lønstrups tilbageværende fisker lægge til land på strandet, hvor René Fisker vil vise og fortælle om de fisk, han har med i land samt hvad, der ellers er gået i nettet.

Stranden vil være pyntet op til vaskeægte vesterhavsstemning, hvor du også vil få mulighed for, sammen med kokke fra Villa Vest, at tilberede dit eget stykke fisk på de charmerende Ofyr, og nyde det sammen med lækkert tilbehør tilberedt af Villa Vest.

Prøv også kræfter med aktiviteter i vandet, hvor North Shore Surf tager forskellige boards med, og Galleri Vand inviterer børnene til jagt i strandkanten og ikke mindst få taget dit eget havfruebillede under vandets overflade.

Undervejs vil der være god musik.

Du kan også tage din egen fiskestang med, og fange en flot fisk fra molen. Deltag da i Danmarks VILDESTE fiskekonkurrence, hvor din fisk giver dig et lod i fotofiskkonkurrencen – læs mere om fotofiskekonkurrencen her.

Smagsprøverne er efter først-til-mølle-princippet, og er du mere sulten tilbyder flere af spisestederne lækre Hook & Cook menuer.

Det er gratis at deltage, så kom endelig til Lønstrup og nyd en rigtig god dag på stranden

En del af Hook & Cook fra Visit Nordvestkysten

Good vibes ved vandkanten i Lønstrup er en del af konceptet Hook & Cook på Nordvestkysten, og er for både par, familier og fiskeentusiaster.

Langs hele kysten er der arrangementer, der giver mulighed for at stifte bekendtskab med fiskeriets mange facetter fra hav til bord, men også fiskerikulturen og historien. Fiskekonkurrencer langs kysten skal desuden sætte fokus på de mange muligheder for kystnært fiskeri fra strande og moler både i sommersæsonen, men i endnu højere grad i sensommeren og efteråret.

Konceptet Hook & Cook er udviklet af Destination Nordvestkysten i samarbejde med de lokale turismeaktører, og det har som formål at øge rejselysten til vestkysten udenfor hovedsæsonerne. Det sker med en række arrangementer, events og konkurrencer, der alle har fisk og fiskeri som udgangspunkt.

Den samlede arrangementsoversigt kan findes https://www.visitnordvestkysten.dk/hook-cook

Det er anden gang, Hook & Cook løber af stablen. I år er det første og anden weekend i september i en række af kystbyerne på Nordvestkysten: Thorsminde, Lemvig, Hanstholm, Thorupstrand, Blokhus, Løkken, Lønstrup og Hirtshals.

 

 

 

Finder sted: Lønstrup Strand