Gastronomisk Filosofi (hele rækken)
Vinsmagning, tapas og filosofiske betragtninger over smag:
Hvad er gastronomisk filosofi og hvordan er man “vinosof”? Det skal vi finde ud af i denne foredragsrække hvor vinsmagning og tapas kombineres med filosofiske oplæg, poesi og musik.
Om underviseren: Thomas Lysgaard, cand. mag. i anvendt filosofi fra AAU samt prisvindende sommelier, driver med sin partner Amalie “Vinosoffen”, som er et laboratorium for filosofi og vin. Med talrige års erfaring indenfor gastronomi & vintjenerskab på internationalt metaniveau har han erhvervet en ekstrem sensibilitet for detaljens kraft & magt.
En personlig interesse for litteratur & musik indenfor alle genrer har gjort, at de hundredevis af smagninger & begivenheder, han har arrangeret & eksekveret, indeholder elementer, der pirrer og tilfredsstiller (alle) sanser & intellekt – samt naturligvis følelser!
Det afholdes tre gange:
Del 1: Realiteterne – kendsgerninger som sandhed.
Del 2: Det virkelige – kunst som sandhed
Del 3: Vin som flydende musik
Sted
Restaurant Svalegården
Einar Packness Vej 2
9000 Aalborg