Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. juni 2022
Kl. 16.00 - 18. jun

En komedie af Line Knutzon: Se “Livstidsgæsterne” på Aalborg Teater

EN KOMEDIE OM ALLE DEM, DER ER DIG

Du kan jo prøve med dig selv. Dig, der læser det her. Eller: Jer, der læser det her. Hvor mange er du? Hvor mange sider af dig er dig? Der er måske arbejds-dig, og der er familie-dig. Der er sex-dig og grave-have-dig. Og efter tre glas vin er der måske også danse-dig?

De bor indeni dig, alle dem, der er dig. I din krop. I dit sind. Du roterer personlighederne efter omstændighederne. Du kan mikse to eller flere af dem ved særlige lejligheder. Og du oplever ind imellem en helt ny dig, der måske bare har været lukket inde, siden du blev født.

Oplev Line Knutzons anmelderroste komedie, som er en co-produktion med Betty Nansen Teatret. Her lader de seks skuespillere spille det samme menneske – på samme tid. Vi får dermed seks versioner af det samme menneskes kærlighedsliv, musikalitet og vrede, og disse spilles af henholdsvis Niels Ellegaard, Ena Spottag, Elliott Crosset Hove, Tryggvi Sæberg Björnsson, Xenia Noetzelmann og Maria Rossing. Elisa Kragerup, som er Betty Nansen Teatrets kunstneriske leder, instruerer forestillingen.

Har du talt, hvor mange der er dig? Du behøver heldigvis ikke købe billet til jer alle.

 

Finder sted: Aalborg Teater