Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

30. september 2021
Kl. 20.00 - 22.00

COMEDY BALLROOM: Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Ruben Søltoft, Mark Le Fêvre & Kasper Gross

Oplev Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Ruben Søltoft, Mark Le Fêvre og Kasper Gross på én og samme aften, når de hver har 25 minutter til at levere snappy pointer, knivskarp timing og jokes i særklasse.

Tre år har det taget at stable Comedy Ballroom Tour på benene. For det er mildest talt nogle travle herrer, der hver har sine respektive one-man turneer, TV shows og filmoptagelser. Men det er nu lykkedes at samle fem af de største komikere til en eksklusiv aften i efteråret 2021.

Det bliver skarpt og en helt igennem forrygende måde at opleve stand-up på, når cremen af dansk comedy samles på bare ét sted.

Det glæder os at kunne præsentere:

Lars Hjortshøj er en af de bedste performere og ypperste komikere, vi har herhjemme. Hans unikke personlighed på scenen, kombineret med et kæmpetalent for at skrive og levere jokes, hiver ham op i en klasse helt for sig.

Thomas Warberg har i efteråret 2019 været landet rundt med sit anmelderroste one-man show ”Perfektion, overskud & andre lorteord”. Thomas går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

Ruben Søltoft og hans unikke og finurligt komiske talent har været stærkt efterspurgt siden han gjorde sin debut på den danske stand-up scene. Den talentfulde og charmerende komiker har været rundt i landet med hele to one-man shows, der har trukket fulde huse over det meste af landet.

Mark Le Fêvre kickstartede sin karriere med internet-sketches, men har siden koncentreret sig om sine præstationer på scenen, hvilket kulminerede i det anmelderroste debutshow “Bøvl”, der landede ham en nominering som “Årets Komiker 2019”.

Kasper Gross er aktuel med den anmelderroste TV2 ZULU-serie ”Minkavlerne”, som han har skrevet sammen med kollegaen Jonas Mogensen. Han har medvirket i TV2s serie “Er vi der ikke snart?” og har været fast opvarmer for Tobias Dybvad. Med sådan et CV er det ikke underligt, at han i 2017 var nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla.

Showet finder sted: 

Torsdag d. 30. september 2021, kl. 20:00 i Aalborghallen i Aalborg. 

Du kan læse alt om showet samt købe din billet i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: AKKC