Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. september 2021
Kl. 16.00 - 16.30

Åbning af FN’s Verdensmålsudstilling

Indvielse af udstillingen om FN’s 17 verdensmål på Musikkens Plads sammen med FN-Forbundet og Life Exhibitions. Udstillingen består af store fotoværker af den franske stjernefotograf Yann Arthus-Bertrand og har til formål at gøre omverdenen klogere på verdensmålene.

Om udstillingen
Udstillingen ”Verdensmål på plakaten” ridser op, hvad det er for en verden, vi kan have i år 2030, hvis vi lever op til de mål, som alle FN’s medlemslande, og dermed også Danmark, har skrevet under på. En verden uden fattigdom og sult, hvor der er mindre ulighed, hvor vores byer er bæredygtige, og hvor vi bevarer Jordens naturlige mangfoldighed og bremser klimakatastroferne.

Udstillingen tager udgangspunkt i den anmelderroste bog 2030 NOW, som Life Exhibitions står bag. Bogens og udstillingens tekster er skrevet af forfatter og journalist Susanne Sayers. Billederne, der illustrerer de 17 mål er taget af Arthus-Bertrand, der skabte verdenssuccessen ’Jorden set fra Himmelen’. Billederne indgår også i en plakatudstilling, der i 2020 blev udsendt gratis til alle folkeskoler, erhvervsskoler og gymnasier i Danmark.

Indvielsen finder sted: 

Søndag d. 5 september 2021, kl. 16:00 i Musikkens Hus i Aalborg. 

Du kan læse alt om udstillingen samt al praktisk information i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: Musikkens Hus