Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ladywalk for alle aldre: Kæmpe motionsevent vender endelig tilbage

Af Rikke Vestergaard Jensen

Har du savnet Ladywalk, lige så meget som vi har? Så er der gode nyheder til alle jer skønne kvinder.

I samarbejde med Aalborg Firmaidræt vender Ladywalk nemlig langt om længe tilbage, som vi kender det. Sæt derfor kryds i kalenderen mandag d. 30. maj klokken 18.30.

”Det er første gang efter corona, hvor vi endelig kan afvikle Ladywalk under normale omstændigheder igen og vi glæder os. Vi er tilbage til det normale, og det som folk kender, med fællesstart, målområde, T-shirts og goodiebags og forhåbentlig solskin i maj måned. Vi håber helt sikkert på 3000 kvinder som vi også havde i 2019,” fortæller Anne Louise Vangsgaard, daglig leder hos Aalborg Firmaidræt.

Deltag og støt en god sag

Det koster 170 kr. at deltage i Ladywalk og med i prisen får du årets Ladywalk T-shirt 2022 og en lækker goodiebag. Ved at deltage støtter du samtidig en god sag, da overskuddet for Ladywalk går til hjerteforeningen, Endometriose foreningen og forskning i kvindesygdomme. Ladywalk er en gåtur for kvinder i alle aldre, så tøv ikke med at tilmelde dig.

”Vi vil rigtig gerne have så mange unge som gamle kvinder med. Så tag endelig en god kollega, en veninde, din søster, eller hvem du nu kan komme i tanke om, i hånden og deltag i en dejlig aften, hvor du både får motion og hyggeligt samvær” lyder det fra Anne Louise Vangsgaard.

Der er to ruter at vælge imellem, en på 7 km. og en på 12 km. De foregår i skønne grønne omgivelser omkring Limfjorden, langs havnefronten og ud til ”verdens ende”. Begge ruter starter og slutter ved Nørresundby Idrætscenter.

Programmet for dagen

Arrangementet starter fra kl. 15:30, hvor du får udleveret årets T-shirt samt din goodiebag. Klokken 18.00 afholdes åbningstalen, klokken 18.15 afholdes en fællesopvarmning og klokken 18.30 starter gåturen. Vi var så heldige, at Anne Louise Vangsgaard ville afsløre hvem der skal afholde årets åbningstale, da vi snakkede med hende.

”Årets åbningstale afholdes af Kristine Langegaard, som er afgående leder i Aalborg Seniorsport. Udover at have gjort rigtig meget for seniorsporten så har hun været daglig leder i alle år, og var med til at starte foreningen.

I november blev Kristine tildelt Dansk Firmaidræts guldnål som tak for mange års tro tjeneste, og hun stopper her til d. 1. maj. Åbningstalen til Ladywalk bliver altså derfor hendes allersidste opgave. Kristine er helt sikkert det, jeg vil kalde en rigtig power-woman”.

Man kan altså tydeligt høre på Anne Louise Vangsgaard, at Kristine Langegaard virkelig har sat sit præg på Aalborg Firmaidræt, og vi kunne ikke forestille os nogen bedre afsked, end at blive mødt af den (måske) største opbakning nogensinde til Ladywalk.

Ladywalk er som tidligere nævnt for kvinder i alle aldre. Du kan deltage, uanset om det er med barnevogn, med rollator, eller noget helt tredje. Så tilmeld dig Ladywalk og vær med til at gøre det til en god og hyggelig eftermiddag og aften.

Du kan læse mere om Ladywalk samt tilmelde dig lige her.

Hvad: Ladywalk
Hvor: Nørresundby Idrætscenter, Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby
Hvornår: 30. maj, 18.30