Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fejrer nye tiltag: KaffeFair uddeler 200 surdejsboller i næste uge

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Simone Kjølby Christensen
Foto: Simone Kjølby Christensen

Gennem den seneste tid har KaffeFair gennemgået en konceptuel forvandling.

Senest med lanceringen af den såkaldte MADbar, hvor du fra kl. 10 kan vælge mellem 11 forskellige retter og dermed få den helt perfekte brunchtallerken.

Nu er der igen nyt fra KaffeFair, der i den kommende tid går all-in på deres allerede populære bageriudsalg, der fremover bliver endnu større.

“Vores Take Away kommer til at rumme endnu flere koncepter, og vores gæster kan glæde sig til alt fra sandwiches, salater, hjemmelavet saft, skyr og meget mere,” afslører restaurantchef Pia Bie.

Det betyder også, at KaffeFair fremover åbner allerede kl. 8 for netop takeaway, så man kan slå vejen forbi efter morgenbrød eller en kop kaffe, før caféen åbner kl. 9.

Helt ny kagebar

Udover den nye Take Away åbner KaffeFair også op for endnu en bar. Dog heller ikke af den våde slags, man ellers forbinder med ordet.

I stedet er der tale om intet mindre end en KAGEbar, hvor man hver dag fra kl. 14 kan sammensætte sin egen kagetallerken af KaffeFairs lækre kageudvalg.

“Vi opstiller KAGEbaren som MADbaren, hvor man selv kan sammensætte sin tallerken af de kager, man gerne vil smage. Det koster 99 kr. for fire, hvilket jo er oplagt at dele over en hyggelig eftermiddagskaffe,” siger Pia med et grin.

Fejrer nye tiltag: KaffeFair uddeler 200 surdejsboller i næste uge
KaffeFair er kendt og elsket for deres lækre kager.

Der vil ligeledes være en station med surdejsboller og pålæg, hvor du for samme pris som normalt – 45 kr. – selv kan lave den perfekte mad til dig.

For at fejre lanceringen af alt det nye, vil KaffeFair uddele 200 surdejsboller på Strandvejen til både cyklende, gående eller de biler, der holder for rødt.

Dette sker på onsdag den 3. april kl. 8 om morgenen, hvor det altså gælder om at holde sig til.

Del artikel

Andre læser også