Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis kaffe, te og kage: Rullende kaffebar indtager Aalborgs gader

Af Nathalia Hentze Nielsen

Det er endnu en blæsende og regnfuld dag, men på trods af vejret er der noget at glæde sig til.

I disse timer ruller en speciel bus rundt i Aalborgs gader, der byder på gratis(!) godter.

Nordjysk Madfestival har lånt en bus fra Nordjyllands Trafikselskab, som er blevet omdannet til en kaffebar, som et led i madfestivalens ambition om at skabe unikke madoplevelser.

Den store, rullende kaffebar byder på morgenbrød, kaffe og te denne formiddag og senere i eftermiddag står det på kaffe, te, iskaffe og kage.

Bussen finder du på rute 1 og 2 mellem klokken 08.00 og 17.00 – og det er kun i dag, tirsdag den 8. august.

Gratis kaffe, te og kage: Rullende kaffebar indtager Aalborgs gader

En madfestival for alle

Arrangementet støttes af Sparekassen Danmark, mens Bentax sponsorerer kaffen og Meny Aalborg Kennedy samt Mesterbageren sørger for morgenbrød, kage og mælk til kaffen. Frivillige fra Nordjysk Madfestival serverer i bussen.

Gæsterne i bussen vil have mulighed for at opleve den specielle atmosfære og lækker kaffe, mens de er på farten. Der kommer sågar også lidt live musik

Formålet med begivenheden er at promovere Nordjysk Madfestivals program, der omfatter 80 madoplevelser spredt over 11 dage i Aalborg og Nordjylland.

Festivalen har en vision om at skabe “fællesskaber omkring gastronomi og give nordjyderne uforglemmelige smagsoplevelser,” skriver de i en pressemeddelelse.

“Vi arbejder hele tiden på at skabe en madfestival for ALLE, og nu er det de busrejsendes tur til at få en unik oplevelse og blive forkælet. Og så er det bare fedt at opbakningen er så stor til at sætte sådan en særlig begivenhed i stand” Siger Sarah Kruse, direktør, Nordjysk Madfestival.

Gratis kaffe, te og kage: Rullende kaffebar indtager Aalborgs gader

Ligesom Nordjysk Madfestival er for alle, så er den kollektive trafik også for alle. Derfor var NT helt med på at støtte om omkring eventet og stille en bus til rådighed.

”Vi byder hver dag 1000vis af kunder velkommen i vores busser og tog, og for rigtig mange er den kollektive trafik grundstenen i den daglige transport.

Når vi benytter den kollektive trafik, så rejser vi sammen og har fælles oplevelser, hvilket er helt på linje med Nordjysk Madfestivals vision om at skabe fællesskaber.

Vi vil derfor rigtig gerne støtte op omkring Nordjysk Madfestival.” siger Mette Henriksen, chef for kunder & Salg, NT

Del artikel

Andre læser også