Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efterårsnyhed: Kaffebar har fået en Pumpkin-snurre

Af Mathilde Dohm Børsting
Foto: Simone Kjølby Christensen
Foto: Simone Kjølby Christensen

Kalenderen siger snart efterår, selvom vejret ikke helt gør. Men det skal ikke holde dig fra smagen af efterår.

Det gælder i hvert fald hos Espresso House, som har deres ikoniske Pumpkin Latte på menuen allerede nu.

Men ikke nok med dét, så kan du også sætte tænderne i en sød efterårsnyhed fra deres menukort.

Helt ny på menukortet

Som en ny tilføjelse til efterårsfavoritterne hos Espresso House, kan du nu nyde en lækker Pumpkin Snurre til latten.

Den består af en hvedesnurre bagt på surdej, lavet med Espresso Houses helt egen søde græskarremonce og toppet med en grøn crumble.

Snurren koster 35 kr., men der er altså penge at spare, hvis du køber to – du giver nemlig kun 50 kr. for to af herlighederne.

Efterårsnyhed: Kaffebar har fået en Pumpkin-snurre

Vi har testet Pumpkin Snurren

Vi har selvfølgelig været et smut forbi Espresso House i Bispensgade for at smage den nye tilføjelse til Pumpkin-familien.

I den forbindelse skulle vi natuligvis have en Pumpkin Latte dertil.

Men kunne pumpkin-snurren leve op til dens hypede familie?

I forhold til udseendet er der ikke noget at komme efter. Den skriger næsten efterår med den orange dej og grønne crumble på toppen.

Efterårsnyhed: Kaffebar har fået en Pumpkin-snurre
Foto: Simone Kjølby Christensen

Men hvad med smagen?

Først og fremmest serveres snurren varm, hvilket allerede her giver pluspoint i vores bog.

Snurren bestod desuden af en dejlig svampet dej – som dog var lidt til den klæg side.

VI fik alligevel på et splitsekund fornemmelsen af efterår, da vi satte tænderne i snurren.

Vi havde svært ved helt specifikt at sætte en finger på, hvad den smagte af – om det var kanel, græskar eller noget helt tredje.

Men der er ingen tvivl om, at hvis du har bare en lille sød tand, så skal den nok falde i god jord.

Del artikel

Andre læser også