Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kaffe, merchandise og specialiteter: Ø-kiosk er åbnet på Egholm

Af Stine Kjølby Christensen

Indrømmet: Der er noget charme over at tage turen til Egholm til komplet stilhed, skøn natur og albueplads så langt … albuerne ? … rækker.

Alligevel er der noget hyggeligt, over at Egholm nu har fået sin helt egen lille ø-kiosk. En lokaldrevet én af slagsen, hvor du 1,6 km. ad markvejen kan få varm kaffe, the og muffins.

Kaffe, merchandise og specialiteter: Ø-kiosk er åbnet på Egholm

Den lille kiosk startede som en vejbod tilbage i 2018 og er nu vokset sig til en selvbetjeningskiosk med udvidet varesortiment. Med tiden er det drømmen, at der skal kobles en webshop på.

“Målet er mest muligt økologi og bæredygtighed, men kun til priser, så alle kan være med. Det er der nemlig også en bæredygtighed i, at alle kan være med og få en god oplevelse,” siger Ø-kiosken selv om deres lille foretagende.

Kaffe, merchandise og specialiteter: Ø-kiosk er åbnet på Egholm

Nej tak til Egholm Motorvejen

I kiosken finder du som sagt lidt godt at varme dig på; lige fra kaffe, the, saft … øl og kopnudler – men også andre ting, som Egholm har at byde på.

Eksempelvis kan du købe muleposer i stærkt lærred og økologisk bomuld med “EGHOLM” skrevet på. I rækken af merchandise finder du også både t-shirts, badges og klistermærker med “EGHOLM MOTORVEJEN – NEJ TAK” skrevet på.

Kaffe, merchandise og specialiteter: Ø-kiosk er åbnet på Egholm

“Man kan næsten sige, det er åbenlyst, men ja – selvfølgelig er vi imod en motorvej over Egholm.

Både for vores ø, men også for de mange naturområder på strækningen, som vil blive berørt af bl.a. larm. Vi hjælper ved at sælge merchandise,” skriver de.

Af specialiteter kan nævnes bodyscrubs fra Baagø og sirup fra Fejø – som navnet antyder, har produkterne også afstamning fra en dansk ø.

Ø-kiosken tilbyder høflig og ærlig selvbetjening, så du skal altså ikke bekymre dig om, om der er søndags- eller helligdagslukket.

Læs hvordan du  kommer til Egholm her.