Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kærlighedens højtid: Giv en julegave til et herreløst kæledyr

Af Stine Kjølby Christensen

I julen samles der altid en masse ind til især børn, udsatte familier og hjemløse.

Men det er ikke kun de tobenede væsener, der fortjener lidt ekstra kærlighed i december. I hvert fald ikke, hvis du spørger Maxi Zoo i Aalborg.

I anledning af julen samler de nemlig også gaver ind – men denne gang til landets firbenede, der stadig mangler et trygt og kærligt hjem.

Aflever julegaven i Maxi Zoo

Derfor kan du helt frem til den 23. december aflevere en gave eller købe én i Maxi Zoo, og donere den til et herreløst kæledyr.

“Mange kæledyr i Danmark lever et vaskeægte luksusliv med mad i skålen hver dag, en blød seng at sove i og en kærlig familie, der er villig til at gøre hvad som helst for deres lille firbenede ven.

Men ikke alle kæledyr er så heldige – og især her i julen kan det være særlig svært, da det er kærlighedens højtid.” skriver Maxi Zoo i en pressemeddelelse om baggrunden for indsamlingen.

“I julemåneden frem til den 23. december kan du derfor være med til at gøre ønskerne til virkelighed, ved at købe en gave efter eget valg i Maxi Zoo eller medbringe en ting hjemmefra, som din egen kæledægge ikke længere bruger eller er vokset fra.

Disse gaver vil blive lagt i donationskurven og efterfølgende blive afleveret til den lokale dyrevelfærdsorganisation.”

Del artikel

Andre læser også