ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt særlig aften i Aalborg: Kendt orkester med hyldest til tangoen

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Danmarks Underholdningsorkester.
Foto: Danmarks Underholdningsorkester.

Kom med til en storslået forestilling fyldt med kærlighed til tangoen.

Her fejres 100 året for manden der revolutionerede tangoen, nemlig argentinske Astor Piazzolla.

Der er lagt op til en sensuel aften, der pirrer alle sanserne med orkester, solister, dansere og lys – alt sammen med Astor Piazzollas musik i fokus. Musik, hvor han flettede både jazz og klassisk ind i kompositionerne og skabte indbegrebet af passion.

Helt særlig aften i Aalborg: Kendt orkester med hyldest til tangoen
Foto: Danmarks Underholdningsorkester.

Kom helt tæt på komponistens livsværk

Som publikum til forestillingen får du virkelig komponistens livsværk ind under huden, når Danmarks Underholdningsorkester sammen med den uimodståelige argentinske sangerinde Julia Zenko, den sprudlende venezuelanske soloviolinist Alexis Cardenas og den fremragende norske bandoneonist Per Arne Glorvigen fortolker hans smukkeste og mest medrivende tangoer.

Musik, dans og scenografi går op i en højere enhed i en sal sprudlende af argentinsk gadestemning og en nærværende fortælling om Piazzollas liv fyldt med tango, kærlighed og drama.

Kom med på en forunderlig rejse i kærlighedens og musikkens tegn, når tangoens legendariske mester fejres i storslået stil.

Du kan opleve forestillingen i Musikkens Hus i Aalborg søndag den 7. november 19.00. Køb billetter her.

Om Danmarks Underholdningsorkester

Danmarks Underholdningsorkester har eksisteret som landets eneste musikerejede orkester siden 2015. Dets rødder strækker sig mere end 80 år tilbage til grundlæggelsen i 1939.

Orkestret har opnået bred international anerkendelse igennem samarbejdet med chefdirigent Adam Fischer og har samtidig bevaret en skarpsleben populærmusikalsk profil.

Danmarks Underholdningsorkester binder Danmark sammen med store musikalske oplevelser, insisterer på musikkens sociale relevans og er dybt engageret i talentudvikling, formidling og udvikling af nye koncertformater.

Del artikel

Andre læser også