Kærlighed på Nibe Festival: Her er de bedste scorereplikker

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Kærligheden blomstrer under bøgetræerne i Skalskoven, og hvert eneste år starter en lang række kærlighedshistorier.

Der bliver gået på knæ og lovet guld og grønne skove mellem forelskede par, imens der skabes hede sommerminder mellem fremmede.

I år har holdet bag Nibe Festival gjort en ekstra indsats for at booste kærligheden. Dette er blandt andet sket med bannere rundt omkring på festivalen med de bedste scoretricks, og derudover har Emil Kondrup, fra Nibe Festival TV, været ude at teste kunstnernes søde og kærlige musiktekster omskrevet til scorereplikker. 

Til torsdagens pressemøde delte fesitvalleder, Peter Møller Madsen, også flere anekdoter i kærlighedens tegn.

“Nibe er jo gennemsyret med kærlighed – det ligger i vores DNA og er et signal vi gerne vil sende. Vi skilter også med det overalt med både logoer og hjerter,” siger Peter og fortsætter:

“Vi vil skabe relationer – både nogle der varer livet ud og dem lige her og nu.”

Men det er ikke kun Nibe Fesitval, der gerne kommer med sine bud på de allerbedste, -sleske og -værste replikker.

Vi har været en tur i skoven og fået festivalgæsternes bud på deres allerbedste #scoretrick.

Det skal være sjovere end en varm øl

De fleste af festivalens musikere har stor erfaring i at begive sig rundt i marken med noget på hjertet. Men hvordan er det så lige man får det eksekveret, når kærligheden banker på – og man ikke lige har champagne, kaviar og en limousine inden for rækkevidde?

Wafande var ikke i tvivl om, hvordan han ville score under trætoppene:

“Jeg har en luftmadras.”

Der er slet ingen tvivl om, at festivalleder Peter Møller Madsen meget gerne vil være med til at booste sommerens romancer – og også han har et godt bud på, hvordan får udnyttet de smukke og helt unikke omgivelser, som vi jo er en del af i de fire fantastiske dage:

“Du er sgu pæn som skoven.”

Når det kommer til kærlighed, så gælder det om at være kreativ. Scorereplikker kan både blive for platte, desperate og direkte frastødende. Mai, som står bag SushiManias festivalbutik, har dog et godt bud på, hvordan man lokker gæsterne forbi hendes bod:

“Min fisk er frisk!”

MigogAalborgs egen Zjakalen er selvfølgelig også med på årets festival, og spillede i går på Chill & Champ-scenen. Også han gør gerne brug af sine personlige erfaringer – og er også af den overbevisning, at teksten fra hans eget hit kan bruges i denne henseende:

“Må jeg ikke sove i dit telt? Jeg er alligevel for stiv til at knep’.”

Foran Stor Scene havde vi også fornøjelsen af Jesper og Claus, som havde masser af gode bud på det perfekte festivalscoretrick. Om replikkerne nogensinde har givet gevinst i virkeligheden, vidner historien dog ikke noget om:

“Vil du med hjem og prøve trykket i luftmadrassen?”  og/eller “Vil du med hjem og se mig kaste op?”

Det er ikke kun bøgetræerne, der skyder op i himlen – også promillerne har raketfart på, og vi fik da også en replik ud af en kærlig forbipasserende, der med tanken fyldt op af alkohol og pizza fra Azzura ikke havde brug for andre ord end:

“Jeg er rar og har søde øjne.”

Hjalmer, søn af Kim Larsen, skyder i øjeblikket op som et stjerneskud og i anledning af hans koncert i Reservatet i aften var han heller ikke bange for at dele sin mest succesfulde måde at score på – som endda var en anelse mere eftertænksomt end de tidligere nævnt.

“Det handler bare om at sætte sig i nærheden af hende, tilbyde hende en gin&tonic og bare sige, at hun ser dejlig ud. Det er lidt sjovere end en varm øl.”

Men virker scoretricks i det hele taget? Er der nogle, der falder for hurtige pickup-lines og et glimt i øjet? Jep! Vi mødte nemlig festivalens nok sødeste par, der i skrivende stund har været gift i 22 år – og ægteskabet startede netop med en meget simpel replik, da parret for mange år siden en aften fulgtes rundt i byen:

“Må jeg byde dig en arm?”

Og med disse ord er der kun tilbage at opfordre alle – festivalgæster eller ej – til at sprede så meget kærlighed som overhovedet muligt. For hvem ved? Måske blomstrer kærligheden også stadig om 22 år?

Så skal der stemmes: Her er finalisterne til AALBORG AWARDS 2019

Skrevet af: Redaktionen

Så er vi klar til at løfte sløret for, hvem der er kommet igennem nåleøjet og er blandt finalisterne til årets AALBORG AWARDS.

Over 18.000 har stemt i den indledende nomineringsrunde, og det har været ekstremt tæt i langt de fleste kategorier.

I år har vi valgt at tage 6 finalister med i hver kategori til AALBORG AWARDS, der afholdes lørdag d. 30. marts i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Det bliver en af årets fedeste fester, og det er Vi Elsker 90’erne, der står for et Mega Afterparty. Se her hvilket kæmpe internationalt 90’er navn, der spiller til afterparty.

Du kan selv komme med til den store fest – der kan vælges mellem både siddepladser- og ståpladser. Der er drinks, show og afterparty inkluderet i billetten. Se billetterne her

Men du skal igen hjælpe med at stemme. For læsernes stemme har også en betydning for finalisterne.

Her voterer juryen med en stemme hver, og så tæller læsernes stemme i den her nye afstemning (den starter i bunden af artiklen) også med 1 stemme.

Juryen i år består af;

Gastromand v. Mads Schytte og Anders Damm Christensen
Peter Christian Jensen, direktør Ruths Hotel
Mark Bering, direktør Himmerland Golf & Spa Resort
Tina Mikkelsen, store manager, Magasin Aalborg
Michael Qureshi, redaktør MigogAalborg
Læsernes stemme

Vi har lavet en side om AALBORG AWARDS, hvor du kan læse mere om showet og se vores mange fantastiske sponsorer her

Ellers så er det bare om at stemme, så vi kan få afgjort, hvem der er Byens Bedste i de forskellige kategorier.

powered by Typeform

BabyBio er et hit: Se storfilm om formiddagen

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Ét af vores læseres mest stillede spørgsmål er:

Hvad kan jeg lave i byen, når jeg er på barsel?

At have en nyfødt baby kan nemlig godt få mange til at føle sig ekskluderede fra de oplevelser, man som ikke-forælder er vant til.

Hvad nu hvis nogen føler sig krænket over at jeg ammer? Hvad hvis baby skriger? Er der plads til en barnevogn? Vil folk omkring mig forstå?

Heldigvis findes der arrangementer, der udelukkende tilgodeser nybagte forældre med nuttet påhæng.

På babyens præmisser

I Nordisk Film Biografer har man længe haft stor succes med BabyBio, der netop er målrettet til forældre på barsel, som har lyst til en hyggelig biografoplevelse – uden at skulle undvære familiens nyeste medlem i mellemtiden.

Filmforestillingen foregår i hverdagens dagstimer, og derudover vil der være dæmpet belysning i salen, så din baby ikke pludselig risikerer at forsvinde i biografmørket.

Skulle baby blive træt i løbet af filmen, vil det være muligt at opstille barnevognen uden for salen, hvor biografpersonalet fungerer som kyndige barnepiger; sådan at mor og far stadig har mulighed for at se filmen helt til rulleteksterne løber over lærredet.

Fede præmier og masser af kvalitetstid

Naturligvis havde vi ikke tænkt os at omtale dette arrangement uden først at have testet det på egen krop.

Og selvom vi hverken fik tilbudt en sut, blev lullet i søvn eller gylpede helt så meget som det gennemsnitlige publikum under forestillingen, så var det en enormt hyggelig oplevelse – og ingen så heller ned på os, da vi blandede en pose slik fra kiosken.

Det på trods af, at klokken endnu ikke havde slået 10 en tirsdag formiddag …

Foruden dagens film, Mødregruppen, var der desuden flere konkurrenceudtrækninger i samarbejde med Børnenes Kartel, der gav et par heldige forældre præmier med hjem.

Set fra vores synspunkt, så er der altså 0 gode grunde til ikke at invitere sig selv på en tur i BabyBio – måske især en oplagt mulighed for en mødregruppe, der gerne vil have nogle hyggelige timer sammen.

BabyBio afvikles i Kennedy Arkaden hver torsdag i lige uger og i City Syd hver tirsdag i ulige uger og viser altid biografaktuelle film.

Næste arrangement foregår tirsdag d. 26. februar kl. 12.00, og blandt forestillingerne er denne gang den oscarnominerede Green Book, der blandt andre har Viggo Mortensen i hovedrollen.

Du kan købe billetter til BabyBio lige her.

Historisk lavt: Nu kan boligejere få lån til nul procent i rente

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Foto: Christine Luca Hornemann Nielsen, MigogAalborg
Foto: Christine Luca Hornemann Nielsen, MigogAalborg

For første gang nogensinde har boligejere mulighed for at vælge et 10-årigt fastforrentet lån med en rente på nul procent. Det skriver Berlingske.

Jyske Realkredit, der er det tidligere BRF-kredit, åbnede tirsdag for et nyt 10-årigt fastforrentet boliglån til nul procent.

Det sker blot efter 14 dage, hvor der også blevet skrevet historiske lånerekoder, da de fire store realkreditselskaber åbnede for et 30-årigt lån på 1,5 procent med ti års afdragsfrihed.

“Det er helt vildt”

Det er første gang i historien ifølge boligøkonom i Jyske Bank, Mikkel Høegh.

”Det er helt vildt, at vi nu har åbnet lån med nul procent i rente. Jeg ser det her som et lån, man holder til udløb.

Man kan ikke forestille sig, at det kan blive billigere,” siger Mikkel Høegh til Berlingske.

Han uddyber, at lånet henvender sig til boligejere med friværdi til at finansiere forbedringer i boligen eller opfylde andre drømme, som eksempelvis til en ny bil.

Og ligesom Mikkel Høgh uddyber, skriver Jyske Bank også på deres hjemmeside at lånet ikke er til dem der ønsker at købe en bolig, men er perfekt som et tillægslån til eksempelvis et nyt køkken eller andre forbedringer, der giver boligen værdi på langt sigt.

Men selvom renten er på nul procent, betyder det ikke, at lånet er gratis. Der skal fortsat betales bidrag og afdrag af lånet.

Kæmpe scoop: En af verdens bedste DJ’s spiller på Aalborg-natklub

Skrevet af: Redaktionen
Martin Jensen spiller på store scener i hele verden
Martin Jensen spiller på store scener i hele verden

I 2018 opnåede den fremadstormende danske DJ Martin Jensen en placering som nr. 54 på listen over verdens 100 bedste DJs.

Hans GIGA-hit Solo Dance er blevet afspillet knap 500 mio. gange på Spotify. Nu kommer selveste Martin Jensen så her til Aalborg.

Han skal spille på natklubben Zurf lørdag d. 23. marts, og det må siges at være et kæmpe scoop.

Normalt spiller Martin Jensen på de største scener verden over på Ibiza, i Miami, New York, Las Vegas etc.

Derudover spiller han til kæmpe festivaler globalt.

Scoop at få ham til Aalborg

Det er første gang siden karrieren for alvor tog fart, at Martin Jensen tager på en Club Tour, og Zurf har altså formået at hente ham til Aalborg.

“Vi er ret stolte over, at vi har formået at hente et navn i den størrelse til Zurf og ikke mindst Aalborg.

Martin Jensen har 2,3 mio. følgere på Facebook og er et kæmpe internationalt DJ navn og har arbejdet sammen med flere af verdens største artister som Katy Perry og Ed Sheeran.

Så vi håber på en vild aften på Zurf,” fortæller Marlene Gyldenberg fra Zurf og Zwei Grosse.

Over 1 milliard streaminger på verdensplan

Siden debutsinglen “Miracles” fra 2016 er det kun gået fremad og op for det 26-årig stjernefrø, der (hjulpet stærkt på vej af monsterhittet “Solo Dance”) har over 1 milliard streaminger på verdensplan.

Martin Jensen, der de seneste år har spillet koncerter rundt om i Europa, Asien, Sydamerika og Nordamerika, spillede blandt andet på årets Smukfest herhjemme i Danmark.

Hvad: Martin Jensen spiller
Hvor: Zurf, Gaden
Hvornår: Lørdag d. 23. marts fra kl. 22
Tjek begivenheden her