Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kære læser – Hvorfor vil ingen være først?

Af Nybolig Palle Ørtoft

I dag vil jeg gerne tage jer med til et nybyggeri, der har skabt en vis spænding og nysgerrighed blandt boligsøgende i Gistrup. Jasminparken er et boligkompleks beliggende i den lille charmerende by Sønder Tranders, og her tilbydes moderne og komfortable boliger til leje. Men at være den første lejer i et sådant kompleks kan være både spændende og udfordrende. Lad os se nærmere på, hvorfor det er tilfældet.

Har jeg vækket din nysgerrighed, kan du komme til åbent hus d. 13. juli og d. 19 juli. Har det interesse, så skal du tilmelde dig lige her:
TILMELDING TIL ÅBENT HUS

Først og fremmest er der altid en vis usikkerhed forbundet med at være den første lejer eller køber i et nybyggeri. Mens det er spændende at være pioner og få fornøjelsen af ​​at indvie nye lokaler, kan der samtidig være uforudsete problemer eller mangler i bygningen, der endnu ikke er blevet opdaget eller udbedret. Det kan være alt fra mindre fejl i udførelsen til mere væsentlige tekniske problemer. Den første lejer/køber kommer ofte til at bo på en byggeplads, indtil maskinerne er helt væk, og roen kan sænke sig. Til gengæld er alt nyt, og heldigvis er det jo bygherre, der skal betale for eventuelle fejl og mangler.

Den menneskelige natur gør, at vi gerne vil vente. Vi er stadig et ”flokdyr”, der lurer på, hvor de andre går hen, om stedet virkelig er attraktivt, om det bliver så flot som forventet – altså vi venter lige, til flere har taget chancen og blåstemplet boligen. Netop denne egenskab ved os mennesker gør, at der er mange, der har tjent gode penge på at være den ”modige”, altså at flytte ind som den første. Prisen er som hovedregel sat under markedsprisen, da der udbydes flere boliger på én gang. Dette gælder også på udlejning, hvor man ofte kan få et godt indflytningstilbud, som man ikke får, når alt er udlejet.

Det er en sjov tanke, man skulle jo tro, at alle gerne ville være førstevælger – men sådan er det ikke. 

En af de attraktive egenskaber ved Jasminparken er muligheden for at have en lille hund. Mange lejere har en firbenet ven, som de ønsker at have som en del af deres hjem. Det kræver en åben dialog og samarbejde mellem lejere og ejendomsadministration at etablere passende regler og retningslinjer, der sikrer harmoni mellem hundeejere og de øvrige beboere.

Det er værd at nævne, at boligerne i Jasminparken hører til Gistrup skole. En skole, der høster virkelig god omtale i lokalsamfundet, og vi oplever flere kunder, der efterspørger boliger i området netop på grund af den gode skole. En anden fordel ved Jasminparken er den bekvemme placering tæt på Plusbussen, der stopper lige ved døren. Dette giver lejerne nem adgang til offentlig transport og mulighed for at komme rundt i området uden at skulle bruge bilen.

Slutteligt vil jeg sige, at beliggenheden kun bliver bedre. Når engang det nye supersygehus står færdigt, forventer både vi og udlejer, at boligerne vil blive eftertragtede til sygehusets personale.

Nok om boligudlejning og tilbage til det, jeg virkelig brænder for – salg af fast ejendom 😊. Hvad er så status i juli måned? Det går godt, uden at det er det vilde boligmarked, vi oplevede i 2020, 2021 og lidt af 2022. Markedet er kommet foran, og når jeg skriver det, så mener jeg, at mange har fået realiseret deres boligdrøm i de foregående år, hvor man flyttede ”lidt før tid”. Lejlighederne blev for små, lejlighedsejerne ville have deres egen have, mange forældrekøb så dagens lys, og nu venter vi lidt på næste hold, der kan sætte endnu mere gang i bolig-karrusellen igen.

Rigtig god sommer til jer alle – og husk, vi ejendomsmæglere er også på pinden i sommerferien.

De bedste hilsner

Inge Ørtoft

Udgiver

Nybolig Palle Ørtoft har mere end 25 års erfaring med salg af villaer, liebhaveri, lejligheder, andelsboliger og nedlagte landbrug, samt et stort kendskab til lokalområdet. Vi er i dag Aalborg Kommunes mest sælgende ejendomsmægler med over 40 medarbejdere fordelt på 7 butikker, en projektafdeling, en marketingafdeling samt et skødeteam, der alle arbejder med et stort engagement hver eneste dag for at opfylde din boligdrøm. Vi ved nemlig, at du ikke er på markedet for at finde en ejendomsmægler, men for at finde køberen til dit hjem, så du kan komme videre – og det kan vi hjælpe dig med.

Du finder vores 7 forretninger her:

Nybolig Palle Ørtoft Hasseris

Nybolig Palle Ørtoft Vejgaard

Nybolig Palle Ørtoft Gug

Nybolig Palle Ørtoft Nørresundby

Nybolig Palle Ørtoft Nibe

Nybolig Palle Ørtoft Hals

Nybolig Palle Ørtoft Lejligheder

Mere fra Nybolig Palle Ørtoft