Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe udvalg: Populær bager melder sig ind i fastelavnsbolle-kampen

Af Emil Kjær Jørgensen

Man skulle næsten ikke tro det. Men vi har fundet nogle fastelavnsboller, som vi endnu ikke har haft æren af at sætte tænderne i.

Og det har vist sig at være en kæmpe fejl.

For lige på den anden side af broen, på Østergade 57, finder man Byens Brød og Kager, der også har kastet sig ud i disciplinen at lave fastelavnsboller til folket.

Byens vildeste udvalg?

Byens Brød og Kager er en af de mest populære bagere i Aalborg-området, og det forstår man altså godt, når man smager deres fastelavnsboller.

Det er bare fastelavnsboller, som “hvor mormor ville lave dem”, hvis ellers hun var en dygtig bager …

Du har valget mellem to forskellige slags fastelavnsboller:

Kæmpe udvalg: Populær bager melder sig ind i fastelavnsbolle-kampen

Gammeldaws fastelavnsboller med creme og marcipan (18 kr. pr. stk.)

Fyldet er det samme i samtlige gammeldaws fastelavnsboller i form af creme og marcipan.

Men nu bliver valget svært. For man man vælge mellem forskellige slags glasur, og de gør faktisk en stor forskel for smagen.

Du kan vælge mellem glasur med enten: Citron, saltkaramel, hvid glasur (smiley) og chokolade.

Du kan naturligvis gå klassisk til værks med hvid glasur, men vores klare favoritter var dem med saltkaramel og citron.

Selve dejen i de gammeldaws er bare godt håndværk; hverken for tung, tør eller kedelig i smagen!

Kæmpe udvalg: Populær bager melder sig ind i fastelavnsbolle-kampen

Fastelavnsboller med flødeskum (25 kr. pr stk. 4 for 85 kr.)

Er du mere til varianterne med flødeskum, så er hjælpen også nær i den (KÆMPE!)store kagemontre hos Byens Brød og Kager.

Du kan vælge mellem varianterne: Hindbær og flødecreme, flødecreme, chokoladecreme, karamelcreme, sveske og flødecreme.’

Også her må vi bare lægge os fladt ned på kagetallerkenen og bøje os i støvet for den ædle kunst at lave en god fastelavnsbolle med flødeskum. Tjek bare lagene i dejen:

Kæmpe udvalg: Populær bager melder sig ind i fastelavnsbolle-kampen

Er du chokoladegris, skal du vælge varianten med chokoladecreme, men bollen med karamel var altså også voldsomt god!

Kæmpe udvalg: Populær bager melder sig ind i fastelavnsbolle-kampen

Du finder Byens Brød og Kager på Østergade 57 i Nørresundby.

Du finder vores fastelavnsbolleguide lige her.

Del artikel

Andre læser også