Kæmpe trampolinpark, VR og Escape Rooms: Stor efterspørgsel på Blå Mandag i Bowl’n’Fun

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

I starten af januar 2020 kan vi se frem til, at Danmarks største kæde af bowling- og forlystelsescentre, Bowl´n´Fun, åbner i City Syd.

Det bliver kædens 17. på landsplan, og centeret i Aalborg bliver landets allerstørste på hele 12.500 kvadratmeter, så der er virkelig lagt op til store oplevelser for både store og små.

“Vi glæder os helt vildt til at åbne, og selvom vi har lang vej endnu, taber jeg kæben, hver eneste gang jeg besøger stedet.

Hold nu op, hvor er det stort, og hvor bliver det bare fedt!,” fortæller en begejstret Lene Høj Larsen, direktør for Bowl´n´Fun, til MigogAalborg.

Selvom centeret er nogle måneder fra åbning endnu, oplever Bowl´n´Fun ekstra stor efterspørgsel efter deres Blå Mandag i Bowl´n´Fun“, som er en kæmpe succes over hele landet.

“Vi har allerede fået mange henvendelser fra forældre, og derfor har vi nu åbnet op for bookinger,” afslører Lene over for MigogAalborg.

Et mekka for konfirmanderne

På de blå mandage får centeret et stort konfirmandtema, og der bliver pyntet op, så de unge mennesker virkelig får en fest.

“Det bliver et sandt mekka for konfirmanderne, og dagen bliver spækket til med fede aktiviteter. Det bliver en dag med fest og farver, hvor konfirmanderne virkelig kan boltre sig,” fortæller Lene.

VI har samlet et overblik over de aktiviteter, som man kan vælge imellem på dagen:

2500 kvm. trampolinpark

Som den helt store nyhed i Aalborg, får centeret en KÆMPE trampolinpark, som inkluderer alt fra sjove forhindringer, svævebane, Ninja Battle bane, Wipe Out og meget, meget mere.

Den kan man selvfølgelig også boltre sig i, hvis man vælger at holde Blå Mandag i Bowl´n´Fun.

“Jeg forudsiger, at den bliver det helt store trækplaster, og jeg tror, at tiden vil flyve afsted på de 2500 kvadratmeter,” siger Lene.

Virtual Reality (VR)

Med VR kan konfirmanderne se frem til en vild og actionfyldt omgang, hvor de kan komme i kamp-arenaen og sammen kæmpe mod 200 zombier.

Man er 10 spillere på banen, og så handler det om at slå de onde zombies ihjel.

“Man lever sig virkelig ind i det, og det er svært ikke at komme til at skrige undervejs, når zombierne kommer for tæt på,” siger Lene med et grin.

Cube Ultimate Challenge

Hvis du ikke har hørt om Cube endnu, er det nok helt naturligt.

Det er nemlig et forholdsvis nyt koncept i Danmark, hvor man skal igennem 25 aktivitetsrum og blive udfordret på sine tekniske, taktiske og fysiske færdigheder.

“Man er typisk et team på fire personer, og så har man 2-3 minutter til at løse alt fra gåder, fysiske udfordringer osv. Det er et sjovt og udfordrende spil, hvor det virkelig handler om at samarbejde og bruge hinandens styrker. Jo før du kan komme ud, jo bedre score får du,” forklarer Lene.

Bowling

Intet Bowl´n´Fun uden bowling, og det nye center får hele 16 splinternye bowlingbaner, som konfirmanderne også kan boltre sig på.

“Vores DJ, som sørger for fed musik undervejs. Derudover kan man selvfølgelig også købe alkoholfrie blå drinks, og vi laver sjove konkurrencer undervejs,” siger Lene.

Laser Hero

Konfirmanderne kan også prøve kræfter med Laser Hero, hvor man er op mod 20 mand på banen ad gangen. Her er det helt lovligt at skyde sin bedste ven i ryggen, for alt foregår ved hjælp af den harmløse Laser-teknologi.

“Rummet er helt mørkt, og så har vi sat små forhindringer op, så det ikke bliver alt for nemt. Derudover har vi også et stort lys – og lydshow, som danner rammen om jagten efter point,” fortæller Lene.

Mini golf

Blå Mandag i Bowl´n´Fun er også meget andet end vilde hop i trampolinparken og adrenalinfremkaldende VR-oplevelser.

De unge mennesker kan også hygge sig med et gammeldags slag minigolf, og her kan de nyde en helt ny 12 hullers golfbane, hvor pulsen kan komme lidt ned igen.

Derudover kan man også prøve kræfter med tre helt nye Boule (Petanque)-baner, som kræver præcision og et godt boldøje.

Escape- og Break In Rooms

Bowl´n´Fun i Aalborg får også hele fire Escape Rooms og 1 Break-in Room, hvor du starter “udenfor” rummet, og skal bryde ind ved hjælp af intelligens og samarbejde.

Rummene kræver intenst samarbejde og masser af teamwork, og man skal ved hjælp af ledetråde og skjulte spor løse forskellige opgaver, der til sidst udløser nøglen til friheden.

Temaet er bygget op omkring det populære Hogwarts-univers fra Harry Potter-filmene.

“Vi har haft nogle af Europas dygtigste designere til at lave de her Rooms, og der venter en mega sjov oplevelse for alle,” siger Lene.

Kæmpe Blå Mandags buffet

Uden mad og drikke, duer konfirmanderne ikke …

Derfor er der også Blå Mandags Buffet inkl. ta’ selv softice med i prisen, som man kan nyde på restauranten The Grill i centeret.

“Vi har sørget for, at alle konfirmandernes livretter er en del af buffeten, og der er ingen, der går sultne hjem,” lover Lene.

Konfirmanderne kan blandt andet se frem til nuggets, lækre BBQ-ben, pizza slices, wraps m/pulled pork og lækker ta’ selv softice.

Afslappede forhold for forældre

Selvom hovedformålet for Blå Mandag selvfølgelig er en uforglemmelig dag for de unge mennesker, er der også sørget for forældrene på dagen.

“Vi får et stort loungeområde midt i centeret, hvor der er fred og ro. Her har man også et perfekt overblik over centeret, hvor der blandt andet er udsyn til den store trampolinpark,” siger Lene.

Her kan forældrene holde øje med både konfirmander, pengesager og konfirmationsgaven i form af den nye smartphone, som bare IKKE må gå i stykker.

Praktisk info om Blå Mandag i Bowl´n´Fun

På datoerne 27. april, 4. maj, 11. maj, 18. maj og d. 25. maj kan man vælge MEGA BLÅ MANDAG, som er den ultimative pakke med Blå Mandags buffet, inkl. ta’ selv softice, 1 times trampolinpark og 3 valgfrie aktiviteter.

Den koster 459 kr. inkl. skoleje og skridsikre sokker er med i prisen.

18. maj og 25. maj kan man desuden vælge pakken ALM BLÅ MANDAG, som inkluderer Blå Mandags buffet, inkl. ta’ selv softice og 3 valgfrie aktiviteter.

Den koster 329 kr. og er ekskl. skoleje på 18 kr. og obligatoriske skridsikre sokker til 20 kr.

Man kan desuden tilkøbe Escape Room for 79 kr. pr. person, og sodavand og Slush Ice ad libitum kan tilkøbe for 99 kr på alle dage.

Når du bestiller, kan du vælge mellem tidspunkterne kl. 09.00-15.00 eller kl. 15.30-22.00.

Lene oplyser, at der cirka er plads til 400 personer pr. session, og de første bookinger er allerede foretaget.

Er du interesseret i at holde Blå Mandag i Bowl´n´Fun kan du sende en mail til aalborg@bowlnfun.dk, ringe på 88 77 49 00 eller finde meget mere info lige her.

Du kan også følge byggeriet af den nye Bowl´n´Fun på Facebook, og tilmelde dig deres VIP-Club,, hvor du bliver den første, når de gode tilbud og nyheder.

Trist dag i byen: Aalborgs hunde-ikon er gået bort

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Kirkeklokkerne ringede med sørgmodige toner, da vi lagde vejen forbi Peder Barks Gade her til formiddag.

Himlen var grå, og regnen dryppede på de historiske brosten, hvor én af byens helt store legender har haft sin daglige gang – indtil i går.

Ulvehunden Runa havde i 14 år og 6 måneder ligget foran Anker Clausens hus i Aalborgs midtby, og Runa har gennem tiden lagt pels til mange kærlige klap fra forbipasserende.

Hver dag tog Anker Runa med på tur i byen, og hun har uden tvivl været et levende vartegn for mange aalborgenserne.

I går eftermiddags døde Runa.

Anker takker for støtten i en svær tid

På vegne af byen tog vi i formiddags til Peder Barkes Gade, hvor døren til Ankers hus endnu står åbent.

En del af Runas historie var nemlig også, at Anker lod hoveddøren stå på vidt gab året rundt, sådan at Runa kunne færdes frit mellem huset og gaden.

A home without a dog, is just a house står der på døren – og på Runas plads lå roser, hilsner, gravlys og en hund af gran, der i den grad vidner om, at Runa vil blive savnet af mange.

Anker kiggede ud af det lille byhus og takkede mange gange for tanken.

Det var tydeligt at se, at der også hos ham var efterladt et stort savn, og at han var rørt over den store opmærksomhed, som Runas bortgang har vækket i byen.

Runa var ikke kun et ikon i Aalborg – hun skulle efter sigende også være den mest fotograferede hund i byen, og der findes sandsynligvis billeder af hende mange steder i verden.

Da NY Times besøgte Aalborg i maj, i forbindelse med deres 52 Places to Go in 2019, var Runa naturligvis over illustreret på listen over ting, man skal se i byen.

Denne hædring tog hun som sædvanligt med ophøjet ro – som med alt andet i hendes 14,5 år lange hundeliv.

Hun vil blive savnet.

Luksusbaby åbner ny stor butik: Stor åbningsfest med goodiebags og popcorn

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

I morgen fredag d. 22. november slår Luksusbaby op til Aalborgs største børnebutik.

Den populære børnebutik er flyttet et par hundrede meter fra den tidligere lokation i Møllegade op i de gamle møbelbutik-lokaler, hvor både Kalejdoskop og Høgh Interieur tidligere har ligget.

Med over 400 kvadratmeter bliver det Aalborgs største børnetøjsbutik, og åbningen fejres med et brag. Både fredag og lørdag er der åbningsfest hos Luksusbaby i Aalborgs midtby.

Der vil være goodiebags (begrænset antal), kæmpe giveaway, gratis popcorn, slushice og slikposer til børnene og så kommer maskotten “Bamse” forbi og uddeler krammere.

Det er Aalborg-parret Ann-Louise Aasted og Morten Grabowski Kjær der står bag Luksusbaby, som også er blandt de største børnetøj-webshops i Danmark.

Havde brug for mange flere kvadratmeter

De forklarer flytningen i nye lokaler med pladsmangel.

“Vi havde 150 kvadratmeter før, og hernede har vi fået knap 400 kvadratmeter. Og vi har så mange varer og forskellige mærker på webshoppen, så for at kunne repræsentere det lidt bedre i en fysisk butik, var vi nødt til efterhånden at få flere kvadratmeter,” fortæller Ann-Louise Aasted.

Der er også kommet en ny og større teen-afdeling.

“Kunderne vil opleve, at der er mere luft nede i vores nye lokaler.

De vil opleve, der er meget mere kælet for detaljen og skabt lidt mere miljøer, baby-miljøer og tween-miljøer.

Vi har fået en hel teen afdeling for de lidt større børn. Det kommer i hvert fald til at være meget anderledes.

Man kommer til at føle, når man kommer ind med lidt ældre børn, at de kan være lidt mere for dem selv i stedet for at de behøver stå ved siden af bodystocking til babyer,” lyder det.

Plads til forældre med helt små børn

Der er også taget hensyn til dem med helt små børn i den nye butik, forklarer Morten Grabowski Kjær.

“Vi har også fået et lidt afskærmet område, hvor man kan sidde og amme og parkere sin barnevogn og sidde der, og fået et kundetoilet som også nogle gange er vigtigt for dem med mindre børn.

Nu er vi bare meget spændte på at åbne og sige velkommen til alle vores kunder,” siger han.

Hvad: Åbningsfest Luksusbaby
Hvor: Møllegade 13, 9000 Aalborg
Hvornår: Fredag d. 22. november 10-19
Lørdag d. 23. november 10-18

Kendte brands til gode priser: Kæmpe lagersalg indtager Nordkraft

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Nordkraft
Foto: Nordkraft

Vi aalborgensere er særdeles begejstrede for at gøre et godt kup, og derfor kommer det vist ikke som nogen overraskelse at lagersalg er populære i byen.

Nu er der igen mulighed for at gøre et kup udover det sædvanlige, når Brinch Retail Lagersalg indtager Kedelhallen i Nordkraft fra onsdag den 27. november til fredag den 29. november med deres store mærkevare-lagersalg.

Her kan man spare op til 85% på over 10.000 stykker modetøj til både mænd og kvinder.

Hvor mænd kan dykke ned i kollektionsprøver fra Matinique, kan kvinder få fingrene i lækre danske mærker som Gestuz, Karen by Simonsen, Kaffe, Saint Tropez og Kari Traa.

Som noget helt særligt i Aalborg vil der også være en stand med flotte smykker fra Julie Sandlau, hvor der er besparelser på op mod 70%. Der vil være et bredt udvalg af ringe, øreringe, armbånd og kæder; alt i 925 sterling sølv samt forgyldt med 22 karat.

Det store sortiment af tøj og smykker er fordelt på 40 borde og ca. 60 tøjstativer.

Store besparelser

Brinch Retail Lagersalg har allerede stor succes i Aarhus og København, hvor de hvert år fylder hallen med tusinde af shoppeglade mennesker.

Nu er tiden endelig kommet til Aalborg.

”Det er første gang, vi kommer til Aalborg, og vi glæder os helt vildt til at åbne dørene i Kedelhallen og byde en masse aalborgensere velkommen til at vores lagersalg.

Hvis det bliver godt modtaget, vender vi også tilbage til byen i foråret med nyt tøj,” fortæller Jan Brinch, der ejer og lægger navn til lagersalget.

Jan Brinch garanterer et stort udvalg af sindssygt billige varer til enhver smag; bl.a. over 1500 kjoler, 1300 bluser og toppe samt 1200 bukser, jeans og nederdele fra Gestuz og Karen by Simonsen.

Brinch Retail Lagersalg i Ridehuset, Aarhus

Prøv før du køber

Entréen til lagersalget gratis, så det er bare med at komme afsted, hvis du gerne vil opdatere garderoben.

Vil du gerne prøve tøjet, før du svinger kreditkortet, vil der være store prøverum opstillet i Kedelhallen, og personalet står også klar til at hjælpe.

Der modtages både betaling i form af kontanter, kreditkort og MobilePay.

Du kan læse mere om lagersalget her.

Hvad: Brinch Retail Lagersalg
Hvor: Kedelhallen, Nordkraft
Hvornår:

27 november, 15.00-20.00.

28 november, 10.00-20.00.

29 november, 10.00-20.00