Kæmpe trampolinpark, VR og Escape Rooms: Stor efterspørgsel på Blå Mandag i Bowl’n’Fun

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

I starten af januar 2020 kan vi se frem til, at Danmarks største kæde af bowling- og forlystelsescentre, Bowl´n´Fun, åbner i City Syd.

Det bliver kædens 17. på landsplan, og centeret i Aalborg bliver landets allerstørste på hele 12.500 kvadratmeter, så der er virkelig lagt op til store oplevelser for både store og små.

“Vi glæder os helt vildt til at åbne, og selvom vi har lang vej endnu, taber jeg kæben, hver eneste gang jeg besøger stedet.

Hold nu op, hvor er det stort, og hvor bliver det bare fedt!,” fortæller en begejstret Lene Høj Larsen, direktør for Bowl´n´Fun, til MigogAalborg.

Selvom centeret er nogle måneder fra åbning endnu, oplever Bowl´n´Fun ekstra stor efterspørgsel efter deres Blå Mandag i Bowl´n´Fun“, som er en kæmpe succes over hele landet.

“Vi har allerede fået mange henvendelser fra forældre, og derfor har vi nu åbnet op for bookinger,” afslører Lene over for MigogAalborg.

Et mekka for konfirmanderne

På de blå mandage får centeret et stort konfirmandtema, og der bliver pyntet op, så de unge mennesker virkelig får en fest.

“Det bliver et sandt mekka for konfirmanderne, og dagen bliver spækket til med fede aktiviteter. Det bliver en dag med fest og farver, hvor konfirmanderne virkelig kan boltre sig,” fortæller Lene.

VI har samlet et overblik over de aktiviteter, som man kan vælge imellem på dagen:

2500 kvm. trampolinpark

Som den helt store nyhed i Aalborg, får centeret en KÆMPE trampolinpark, som inkluderer alt fra sjove forhindringer, svævebane, Ninja Battle bane, Wipe Out og meget, meget mere.

Den kan man selvfølgelig også boltre sig i, hvis man vælger at holde Blå Mandag i Bowl´n´Fun.

“Jeg forudsiger, at den bliver det helt store trækplaster, og jeg tror, at tiden vil flyve afsted på de 2500 kvadratmeter,” siger Lene.

Virtual Reality (VR)

Med VR kan konfirmanderne se frem til en vild og actionfyldt omgang, hvor de kan komme i kamp-arenaen og sammen kæmpe mod 200 zombier.

Man er 10 spillere på banen, og så handler det om at slå de onde zombies ihjel.

“Man lever sig virkelig ind i det, og det er svært ikke at komme til at skrige undervejs, når zombierne kommer for tæt på,” siger Lene med et grin.

Cube Ultimate Challenge

Hvis du ikke har hørt om Cube endnu, er det nok helt naturligt.

Det er nemlig et forholdsvis nyt koncept i Danmark, hvor man skal igennem 25 aktivitetsrum og blive udfordret på sine tekniske, taktiske og fysiske færdigheder.

“Man er typisk et team på fire personer, og så har man 2-3 minutter til at løse alt fra gåder, fysiske udfordringer osv. Det er et sjovt og udfordrende spil, hvor det virkelig handler om at samarbejde og bruge hinandens styrker. Jo før du kan komme ud, jo bedre score får du,” forklarer Lene.

Bowling

Intet Bowl´n´Fun uden bowling, og det nye center får hele 16 splinternye bowlingbaner, som konfirmanderne også kan boltre sig på.

“Vores DJ, som sørger for fed musik undervejs. Derudover kan man selvfølgelig også købe alkoholfrie blå drinks, og vi laver sjove konkurrencer undervejs,” siger Lene.

Laser Hero

Konfirmanderne kan også prøve kræfter med Laser Hero, hvor man er op mod 20 mand på banen ad gangen. Her er det helt lovligt at skyde sin bedste ven i ryggen, for alt foregår ved hjælp af den harmløse Laser-teknologi.

“Rummet er helt mørkt, og så har vi sat små forhindringer op, så det ikke bliver alt for nemt. Derudover har vi også et stort lys – og lydshow, som danner rammen om jagten efter point,” fortæller Lene.

Mini golf

Blå Mandag i Bowl´n´Fun er også meget andet end vilde hop i trampolinparken og adrenalinfremkaldende VR-oplevelser.

De unge mennesker kan også hygge sig med et gammeldags slag minigolf, og her kan de nyde en helt ny 12 hullers golfbane, hvor pulsen kan komme lidt ned igen.

Derudover kan man også prøve kræfter med tre helt nye Boule (Petanque)-baner, som kræver præcision og et godt boldøje.

Escape- og Break In Rooms

Bowl´n´Fun i Aalborg får også hele fire Escape Rooms og 1 Break-in Room, hvor du starter “udenfor” rummet, og skal bryde ind ved hjælp af intelligens og samarbejde.

Rummene kræver intenst samarbejde og masser af teamwork, og man skal ved hjælp af ledetråde og skjulte spor løse forskellige opgaver, der til sidst udløser nøglen til friheden.

Temaet er bygget op omkring det populære Hogwarts-univers fra Harry Potter-filmene.

“Vi har haft nogle af Europas dygtigste designere til at lave de her Rooms, og der venter en mega sjov oplevelse for alle,” siger Lene.

Kæmpe Blå Mandags buffet

Uden mad og drikke, duer konfirmanderne ikke …

Derfor er der også Blå Mandags Buffet inkl. ta’ selv softice med i prisen, som man kan nyde på restauranten The Grill i centeret.

“Vi har sørget for, at alle konfirmandernes livretter er en del af buffeten, og der er ingen, der går sultne hjem,” lover Lene.

Konfirmanderne kan blandt andet se frem til nuggets, lækre BBQ-ben, pizza slices, wraps m/pulled pork og lækker ta’ selv softice.

Afslappede forhold for forældre

Selvom hovedformålet for Blå Mandag selvfølgelig er en uforglemmelig dag for de unge mennesker, er der også sørget for forældrene på dagen.

“Vi får et stort loungeområde midt i centeret, hvor der er fred og ro. Her har man også et perfekt overblik over centeret, hvor der blandt andet er udsyn til den store trampolinpark,” siger Lene.

Her kan forældrene holde øje med både konfirmander, pengesager og konfirmationsgaven i form af den nye smartphone, som bare IKKE må gå i stykker.

Praktisk info om Blå Mandag i Bowl´n´Fun

På datoerne 27. april, 4. maj, 11. maj, 18. maj og d. 25. maj kan man vælge MEGA BLÅ MANDAG, som er den ultimative pakke med Blå Mandags buffet, inkl. ta’ selv softice, 1 times trampolinpark og 3 valgfrie aktiviteter.

Den koster 459 kr. inkl. skoleje og skridsikre sokker er med i prisen.

18. maj og 25. maj kan man desuden vælge pakken ALM BLÅ MANDAG, som inkluderer Blå Mandags buffet, inkl. ta’ selv softice og 3 valgfrie aktiviteter.

Den koster 329 kr. og er ekskl. skoleje på 18 kr. og obligatoriske skridsikre sokker til 20 kr.

Man kan desuden tilkøbe Escape Room for 79 kr. pr. person, og sodavand og Slush Ice ad libitum kan tilkøbe for 99 kr på alle dage.

Når du bestiller, kan du vælge mellem tidspunkterne kl. 09.00-15.00 eller kl. 15.30-22.00.

Lene oplyser, at der cirka er plads til 400 personer pr. session, og de første bookinger er allerede foretaget.

Er du interesseret i at holde Blå Mandag i Bowl´n´Fun kan du sende en mail til aalborg@bowlnfun.dk, ringe på 88 77 49 00 eller finde meget mere info lige her.

Du kan også følge byggeriet af den nye Bowl´n´Fun på Facebook, og tilmelde dig deres VIP-Club,, hvor du bliver den første, når de gode tilbud og nyheder.