Kæmpe trampolinpark, VR og Escape Rooms: Stor efterspørgsel på Blå Mandag i Bowl’n’Fun

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

I starten af januar 2020 kan vi se frem til, at Danmarks største kæde af bowling- og forlystelsescentre, Bowl´n´Fun, åbner i City Syd.

Det bliver kædens 17. på landsplan, og centeret i Aalborg bliver landets allerstørste på hele 12.500 kvadratmeter, så der er virkelig lagt op til store oplevelser for både store og små.

“Vi glæder os helt vildt til at åbne, og selvom vi har lang vej endnu, taber jeg kæben, hver eneste gang jeg besøger stedet.

Hold nu op, hvor er det stort, og hvor bliver det bare fedt!,” fortæller en begejstret Lene Høj Larsen, direktør for Bowl´n´Fun, til MigogAalborg.

Selvom centeret er nogle måneder fra åbning endnu, oplever Bowl´n´Fun ekstra stor efterspørgsel efter deres Blå Mandag i Bowl´n´Fun“, som er en kæmpe succes over hele landet.

“Vi har allerede fået mange henvendelser fra forældre, og derfor har vi nu åbnet op for bookinger,” afslører Lene over for MigogAalborg.

Et mekka for konfirmanderne

På de blå mandage får centeret et stort konfirmandtema, og der bliver pyntet op, så de unge mennesker virkelig får en fest.

“Det bliver et sandt mekka for konfirmanderne, og dagen bliver spækket til med fede aktiviteter. Det bliver en dag med fest og farver, hvor konfirmanderne virkelig kan boltre sig,” fortæller Lene.

VI har samlet et overblik over de aktiviteter, som man kan vælge imellem på dagen:

2500 kvm. trampolinpark

Som den helt store nyhed i Aalborg, får centeret en KÆMPE trampolinpark, som inkluderer alt fra sjove forhindringer, svævebane, Ninja Battle bane, Wipe Out og meget, meget mere.

Den kan man selvfølgelig også boltre sig i, hvis man vælger at holde Blå Mandag i Bowl´n´Fun.

“Jeg forudsiger, at den bliver det helt store trækplaster, og jeg tror, at tiden vil flyve afsted på de 2500 kvadratmeter,” siger Lene.

Virtual Reality (VR)

Med VR kan konfirmanderne se frem til en vild og actionfyldt omgang, hvor de kan komme i kamp-arenaen og sammen kæmpe mod 200 zombier.

Man er 10 spillere på banen, og så handler det om at slå de onde zombies ihjel.

“Man lever sig virkelig ind i det, og det er svært ikke at komme til at skrige undervejs, når zombierne kommer for tæt på,” siger Lene med et grin.

Cube Ultimate Challenge

Hvis du ikke har hørt om Cube endnu, er det nok helt naturligt.

Det er nemlig et forholdsvis nyt koncept i Danmark, hvor man skal igennem 25 aktivitetsrum og blive udfordret på sine tekniske, taktiske og fysiske færdigheder.

“Man er typisk et team på fire personer, og så har man 2-3 minutter til at løse alt fra gåder, fysiske udfordringer osv. Det er et sjovt og udfordrende spil, hvor det virkelig handler om at samarbejde og bruge hinandens styrker. Jo før du kan komme ud, jo bedre score får du,” forklarer Lene.

Bowling

Intet Bowl´n´Fun uden bowling, og det nye center får hele 16 splinternye bowlingbaner, som konfirmanderne også kan boltre sig på.

“Vores DJ, som sørger for fed musik undervejs. Derudover kan man selvfølgelig også købe alkoholfrie blå drinks, og vi laver sjove konkurrencer undervejs,” siger Lene.

Laser Hero

Konfirmanderne kan også prøve kræfter med Laser Hero, hvor man er op mod 20 mand på banen ad gangen. Her er det helt lovligt at skyde sin bedste ven i ryggen, for alt foregår ved hjælp af den harmløse Laser-teknologi.

“Rummet er helt mørkt, og så har vi sat små forhindringer op, så det ikke bliver alt for nemt. Derudover har vi også et stort lys – og lydshow, som danner rammen om jagten efter point,” fortæller Lene.

Mini golf

Blå Mandag i Bowl´n´Fun er også meget andet end vilde hop i trampolinparken og adrenalinfremkaldende VR-oplevelser.

De unge mennesker kan også hygge sig med et gammeldags slag minigolf, og her kan de nyde en helt ny 12 hullers golfbane, hvor pulsen kan komme lidt ned igen.

Derudover kan man også prøve kræfter med tre helt nye Boule (Petanque)-baner, som kræver præcision og et godt boldøje.

Escape- og Break In Rooms

Bowl´n´Fun i Aalborg får også hele fire Escape Rooms og 1 Break-in Room, hvor du starter “udenfor” rummet, og skal bryde ind ved hjælp af intelligens og samarbejde.

Rummene kræver intenst samarbejde og masser af teamwork, og man skal ved hjælp af ledetråde og skjulte spor løse forskellige opgaver, der til sidst udløser nøglen til friheden.

Temaet er bygget op omkring det populære Hogwarts-univers fra Harry Potter-filmene.

“Vi har haft nogle af Europas dygtigste designere til at lave de her Rooms, og der venter en mega sjov oplevelse for alle,” siger Lene.

Kæmpe Blå Mandags buffet

Uden mad og drikke, duer konfirmanderne ikke …

Derfor er der også Blå Mandags Buffet inkl. ta’ selv softice med i prisen, som man kan nyde på restauranten The Grill i centeret.

“Vi har sørget for, at alle konfirmandernes livretter er en del af buffeten, og der er ingen, der går sultne hjem,” lover Lene.

Konfirmanderne kan blandt andet se frem til nuggets, lækre BBQ-ben, pizza slices, wraps m/pulled pork og lækker ta’ selv softice.

Afslappede forhold for forældre

Selvom hovedformålet for Blå Mandag selvfølgelig er en uforglemmelig dag for de unge mennesker, er der også sørget for forældrene på dagen.

“Vi får et stort loungeområde midt i centeret, hvor der er fred og ro. Her har man også et perfekt overblik over centeret, hvor der blandt andet er udsyn til den store trampolinpark,” siger Lene.

Her kan forældrene holde øje med både konfirmander, pengesager og konfirmationsgaven i form af den nye smartphone, som bare IKKE må gå i stykker.

Praktisk info om Blå Mandag i Bowl´n´Fun

På datoerne 27. april, 4. maj, 11. maj, 18. maj og d. 25. maj kan man vælge MEGA BLÅ MANDAG, som er den ultimative pakke med Blå Mandags buffet, inkl. ta’ selv softice, 1 times trampolinpark og 3 valgfrie aktiviteter.

Den koster 459 kr. inkl. skoleje og skridsikre sokker er med i prisen.

18. maj og 25. maj kan man desuden vælge pakken ALM BLÅ MANDAG, som inkluderer Blå Mandags buffet, inkl. ta’ selv softice og 3 valgfrie aktiviteter.

Den koster 329 kr. og er ekskl. skoleje på 18 kr. og obligatoriske skridsikre sokker til 20 kr.

Man kan desuden tilkøbe Escape Room for 79 kr. pr. person, og sodavand og Slush Ice ad libitum kan tilkøbe for 99 kr på alle dage.

Når du bestiller, kan du vælge mellem tidspunkterne kl. 09.00-15.00 eller kl. 15.30-22.00.

Lene oplyser, at der cirka er plads til 400 personer pr. session, og de første bookinger er allerede foretaget.

Er du interesseret i at holde Blå Mandag i Bowl´n´Fun kan du sende en mail til aalborg@bowlnfun.dk, ringe på 88 77 49 00 eller finde meget mere info lige her.

Du kan også følge byggeriet af den nye Bowl´n´Fun på Facebook, og tilmelde dig deres VIP-Club,, hvor du bliver den første, når de gode tilbud og nyheder.

I dag åbnede Donut Shoppen i Aalborg: Her er favoritterne

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Den 16. maj kunne vi afsløre, at midtbyen snart fik syndigt selskab af en ny Donut Shop.

I dag kl. 10.00 kunne Deshman Dallas og Nikilan Thisaiananthan så endelig klippe snoren til Donut Shoppen DK på Boulevarden 40.

“Vi har været oppe siden kl. 4 for at forberede både donuts og lokaler, så vi er trætte, men også mega spændte,” fortalte Deshman få minutter, før dørene gik op.

Køen foran butikken var allerede lang, da vi ankom 9.30 og de to venner og forretningspartnere er da også meget beærede over den velkomst, som de har fået fra hele Nordjylland.

Det har været muligt at forudbestille en kasse, og det har medført intet mindre end 500 forudbestillinger.

Èn af de bestillinger stod vi for her på redaktionen, for vi er naturligvis altid klar på at prøvesmage nye kulinariske tiltag, som kommer til byen.

Vi lod Deshman og Nikilan udvælge en kasse (6 stk.) med deres favoritter, som vi tog med ud i det dejlige aalborgensiske pinsevejr.

Fuld gas på toppings og flydende lækkerier

Donuts er blevet voldsomt populære i Danmark, og det skyldes ikke mindst det væld af lækre toppings, som man kan fedte dem ind i, som både kan tilfredsstille enhver sød tand og ikke mindst følgerne på Instagram.

Hverken udseende eller snaskhedsfaktor skuffer i Donut Shoppen’s udvalg, og heller ikke i de seks varianter, som vi fik tildelt.

Første donut i kassen var en såkaldt Bountybomb, som selvfølgelig er udsmykket med et stykke Bounty, men også rigelige mængder af både kokos, chokoladestykker oooooooog flydende chokolade, som en herlig overraskelse i midten.

Næste levende billede var en helt klassisk donut med sukkertopping – en vaskeægte evergreen, som man ikke går galt i byen med.

Bountybomb

Men vi er en sucker (sukker) for vilde toppings, og derfor var vi spændte på SourBomb, som er udsmykket med både surt krymmel og en omgang surt slik oveni hatten. En must try for alle, der altid vælger det sure slik i bland-selv butikken.

Vi fik heldigvis også smagt OreoBomb, hvor midten er fyldt til bristepunktet med vaniljecreme og TwixyBomb med Twix og karamelfyld.

ToffeeBomb

Den sidste variant var ToffeeBomb som virkelig får dig i karamel-himlen. Den består udover Toffifee nemlig af flydende karamel.

Således seks favoritter fra de to indehavere. Nu glæder vi os bare til at prøve alle 10 varianter …

Du kan vælge følgende donuts

  • BountyBomb (med chokofyld)
  • KinderBomb
  • OreoBomb (med vaniljefyld)
  • TwixyBomb (med karamelfyld)
  • Marshmallow
  • SourBomb
  • SnickyBomb
  • SugarBomb
  • Raspbomb (med Hindbærfyld)
  • ToffeeBomb (med chokofyld)

Donutsene bliver friskleveret til butikken hver eneste dag, og bliver glaseret og fyldt med alverdens toppings i butikken.

Udover donuts kan man også nyde alverdens kaffevarianter og kolde drikke i den 116 kvm. store butik.

Hvad: Donut Shoppen DK åbner
Hvor: Boulevarden 40, 9000 Aalborg
Hvornår: NU!!!

Priserne er 1 stk. for 25 kr., 6 stk. for 135 kr. eller 12 stk. for 255 kr.

Åbningstiderne hedder mandag – torsdag  10-19, fredag-lørdag 10-20 og søndag 10-19. 

Limited edition: Her kan du få den vildeste Nutella-snegl

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis du skulle have glemt det, kan vi informere om, at det er Fars Dag på fredag, d. 5 juni.

Er du også træt af at give de obligatoriske bomuldsstrømper, noget udstyr til grillen eller en klassisk skjorte?

De fleste ved, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og på fredag har du for alvor mulighed for at tage kegler i hjemmet.

For Surdejsbageren har lavet et lille twist på bestselleren kanelsnegl, hvor den klassiske remonce er skiftet ud med det tætteste man kommer på flydende guld: Nutella.

Sneglen koster som sædvanligt en halv Vejgaard-dollar (25 kr.), og udover Nutella har den klassiske snegl fået selskab at ristede hasselnødder og knasende krokant.

Selvom sneglen først kan smages igen om en uge, lavede Henrik og Co en lille portion test-snegle, som bogstaveligt talt røg som varmt brød i dag.

Vi nåede lige at få fingrene i et enkelt eksemplar, og vi kan garantere en fantastisk oplevelse for alle, der elsker Nutella. Den skal helt bestemt nydes lun, hvor Nutella’en stadig er flydende.

Sådan får du fingrene i den

Nutella-sneglen kan i første omgang KUN (!) bestilles til afhentning Fars Dag (Grundlovsdag), og bestillingerne har allerede væltet ind efter, at Surdejsbageren lagde en lille teaser ud i går på Instagram.

“Der er jo store traditioner for at bestille og spise hveder til St. Bededag, så nu tester vi lige af om Fars dag skal have en ny tradition her i Aalborg,” fortæller ejer og surdejsbager Henrik Skougaard.

Men bare rolig. VI fortæller ikke nogen, hvis du bestiller en, to, tre eller fire dig til selv eller en anden du holder af.

Sneglene kan bestilles via Facebook, Instagram eller på mail info@surdejsbageren.dk

Vis din støtte til klubben: Nu kan du købe den helt særlige AaB-plakat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På søndag spiller AaB den første betydende fodboldkamp siden starten af marts, når de skal på jagt efter tre point i Esbjerg.

Klubberne må endnu ikke have tilskuere på tribunen, og dermed må spillerne undvære den helt særlige stemning og ikke mindst den flotte visuelle kulisse af rød-hvide farver, som AaB’s fans altid leverer – både ude og hjemme.

Men selvom vi ikke har mulighed for at støtte spillerne på lægterne, er der heldigvis stablet en række tiltag på benene for støtte klubben i en svær tid.

AaB har startet projektet AaB er det hele værd, som i skrivende stund har indsamlet næsten 500.000 kr. og på kampdage opfordrer de desuden alle fans til at lade sit halstørklæde hænge ud ad vinduet som en symbolsk gestus.

Nu er vi her på MigogAalborg klar med endnu en mulighed for at vise AaB din støtte – både økonomisk og visuelt.

Støt AaB sammen med MigogAalborg

Mange nordjyder har allerede sikret sig Spot Byen plakaterne til at pryde hjemmet med ikoniske steder som eksempelvis Vestre Fjordpark, Tyren eller Aalborg Tårnet.

Spot Byen er et kreativt samarbejde udsprunget mellem MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro, og det ligger i vores fælles DNA at være stolte af at bo i Aalborg.

Vi er også stolte af AaB; derfor skal klubben selvfølgelig også have sin helt egen plakat, som du allerede kan sikre dig her.

Prisen for plakaten starter fra 299 kr., og så støtter du samtidig med 20 kr. pr. solgt plakat til AaB. Derudover støtter vi CoolUnite Fonden med 6 % af overskuddet af alle solgte plakater.

På motivet har vi fundet plads til den ikoniske AaB-tyr, som står foran stadion, den helt særlige fan-mosaik, som viser AaB-logoet på fineste vis og ikke mindst det ikoniske stadion i baggrunden, hvorfra mange AaB-fans har masser af gode minder fra.

Plakaterne kommer i str. 50 x 70 og 70 x 100 og kan sendes eller afhentes hos Fotograferne Vesterbro.

Hvis du vil lure lidt på plakaterne, inden du køber, har du både mulighed for at se dem hos Fotograferne Vesterbro eller som noget helt nyt hos vores venner hos BoShop, som sælger både plakater og rammer i deres nye flotte butik på Østerågade 27.

Få farverige Aalborg ind i hjemmet

Udover de klassiske Spot Byen plakater i sort-hvid, har vi for nyligt sendt vores fotograf Kjetil Løjte ud i nattemørket i Aalborg, hvor han har skudt nogle helt fantastiske billeder af byen.

Vi kalder serien Dark Night, og i serien kan du bl.a få Musikkens Hus, Utzon Center, Kunsten med Aalborgtårnet i baggrunden, Budolfi Kirke med det ikoniske spir og Kulturbroen.

De plakater kan du sikre dig lige her.

Spot Byen tilbyder også løsninger til virksomheder, som ønsker at vise byen frem på bedste vis. Vi kan både tilbyde collager og akustikplader, som kan laves lige efter dit ønske. Send en mail til Jes for at høre nærmere.