Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe succes i Løkken: Ny pop-up-shop åbner i midtbyen

Af Ane Johanne Damgaard

Du har måske allerede lagt mærke til, at en ny pop-up-shop er på vej på Bispensgade og undret dig over, hvor det er, du kender navnet “Jackie” fra?

Mandag den 3. april klokken 10.00 åbner de dørene til et hav af spændende kollektioner til kvinder til monstergode priser i Bispensgade 27 (på hjørnet af Gravensgade og Bispensgade).

Bag butikken står det nordjyske ægtepar, Ditte og Daniel Paracha, som glæder sig til at byde aalborgenserne velkomne.

Tilbage på samme lokation

Jackie har allerede lokation i ferieparadiset Løkken, hvor de har en kæmpestor 2-etagers butik med et bredt sortiment af tøj, sko, accessories og brugskunst til kvinder, mænd og børn.

Men faktisk er det ikke første gang, at Jackie byder aalborgenserne indenfor på lige netop Bispensgade.

Kæmpe succes i Løkken: Ny pop-up-shop åbner i midtbyen

“På samme adresse, som vi åbner på mandag, etablerede min far i 1994 den allerførste Jackie-butik.

Derfor virker navnet måske bekendt for de aalborgenserne, der har shoppet Jackie-tøj op igennem 90’erne og 00’erne,” siger Daniel Paracha.

Nu er Jackie tilbage på Bispensgade – dog kun for en kortere stund. I første gang kommer pop-up-shoppen til at køre fra 3. april og sommeren over.

“Vi håber, at vi får en prisbevidst fast kundegruppe i byen, som vil komme igen og igen, fordi vores lave prisniveau gør, at vores kunder kan tillade sig at shoppe lidt oftere,” siger Daniel Paracha.

Moderigtige og unikke designs

De seneste år har det nordjyske ægtepar udelukkende fokuseret på deres store butik i Løkken, men da muligheden for at åbne en pop-up-shop i Aalborgs gågade opstod, var de, ifølge Daniel Paracha, nødt til at springe til.

Jackie Retail har drevet butikker siden 2006 og har leverandører fra hele Europa.

“Vi håndplukker selv alle modeller og lægger vægt på både kvalitet og pasform.

Men det er også vigtigt for os, at vores sortiment er en blanding af både den aktuelle mode, basisvarer og lidt sjove og unikke designs, som man ikke finder i de andre gågadebutikker,” siger Daniel Paracha.

Jackie har tøj i størrelserne fra XS-3XL. 

“De seneste år har vi udelukkende fokuseret på vores store 2-etagers butik i Løkken, men da muligheden for at åbne pop-up-shop i Aalborgs gågade opstod, var vi nødt til at springe til,” siger Daniel Paracha.

Så tag et smut forbi Bispensgade 27 den 3. april. Måske du bliver en af de kunder, der ikke kan lade være med at komme igen og igen?

Jackies pop-up-shop holder åbent mandag til torsdag fra 10.00-17.30, fredag fra 10.00-18.00 og lørdag fra 10.00-15.00.

Del artikel

Andre læser også