Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spa i Dobbelt A: Kæmpe spa-univers åbner i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Spakompagniet
Foto: Spakompagniet

Aalborg bliver meget snart en (meget) stor specialbutik rigere.

Danmarks største bad- og wellnessudstilling åbner nemlig på Krebsen 6 i City Syd allerede den 29. september.

Bag den 1450 kvadratmeter store udstilling står virksomhederne Dansk Bademiljø ApS, SPA Kompagniet ApS og Bad & Wellness ApS.

De slår sig nu sammen under ét tag, så nordjyderne kan se frem til et kæmpe udvalg af badeværelsesinteriør, wellness, spa, saunaer – ja, vi kunne blive ved.

“Vores beslutning om at udvide til Aalborg er en vigtig milepæl for os, og vi er overbeviste om, at vores butik vil være til gavn og glæde for både det lokale erhvervsmiljø og aalborgenserne,” fortæller de.

Spa i Dobbelt A: Kæmpe spa-univers åbner i Aalborg

De inviterer til kæmpe åbningsfest både fredag d. 29. september fra 10-20 og lørdag d. 30. september fra 10-18, hvor der både vil være mad, musik og masser af gode tilbud.

De førende leverandør af wellness til hjemmet

Ved at slå tre så store virksomheder sammen under ét tag vil kunderne, ifølge virksomhederne, blive mødt af en enestående kombination af ekspertise og passion, med teams, der er dedikerede til at transformere ethvert baderum, uanset størrelse og formål, til et sted fyldt med komfort, æstetik og velvære.

Dansk Bademiljø har siden 2001 markeret sig som en pionér inden for badeværelsesdesign og specialglasløsninger. Deres løsninger, der kommer både som standard- og skræddersyede løsninger, har i årevis været kendt som ”state-of-the-art”.

Spa i Dobbelt A: Kæmpe spa-univers åbner i Aalborg

Dansk Bademiljø er ligeledes kendt for hurtigt og sikker ekspedition, 10 års reservedelsgaranti, 3 års garanti på alle produkter samt at være lagerførende på stort set hele deres varierede sortiment.

SPA Kompagniet har også været på en mission for at fremme daglig sundhed og velvære gennem luksuriøse spa- og wellnessoplevelser i mere end 20 år. De erfarne rådgivere, guider kunderne til at skabe deres egne oaser med spa, sauna eller fritstående badekar, hvor hverdagens stress og bekymringer kan forsvinde.

Med mere end 50.000 spabade leveret i hele Danmark, er SPA Kompagniet Danmarks førende leverandør af wellness til hjemmet.

Bad & Wellness er til dig, der søger skræddersyede løsninger og specialdesignede arkitektprojekter. Deres ekspertise ligger i at omsætte selv de mest unikke ideer til virkelighed. Bad & Wellness har et team af kreative, dygtige arkitekter, som kan hjælpe med, sikkert og professionelt, at styre både den kreative og projektmæssige proces i ethvert set-up.

Du finder den nye butik på Krebsen 6 i City Syd.

Del artikel

Andre læser også