ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vilde åbningstilbud: Kæmpe sko-univers åbner i Brønderslev

Af Clara Edgar Jakobsen

Den Nordjyske sko-succes HH Sko Outlet åbner fredag op for 700 kvadratmeter sko-himmel i Brønderslev.

Og den nye butik er spækket med gode åbningstilbud både fredag, lørdag og søndag. Men vil man være sikker på at få fingrene i dem, kan det være en god ide at skynde sig. Bare en smule.

“Tilbuddene starter, når vi åbner dørene klokken 08.00 på fredag, og vi har virkelig banket priserne i bund,” siger ejer Daniel Holm.

Man kan blandt andet få få to par Skechers til 799 kr., Hummel-sneakers til både damer og herre for bare 99 kr. eller et par Nike-sko, hvor priserne starter fra 349 kr.

Outlet skifter navn

Men vil man have fingrene i de gode tilbud, skal man altså ikke kigge efter et “HH Sko Outlet”-skilt. Kæden skifter nemlig navn.

“HH Sko Outlet bliver til DKshoes, og det gælder i alle tre butikker. Men konceptet er stadig det samme. Man sparer penge, når man handler hos os,”siger Daniel.

Med navneskiftet bliver udvalget også udvidet med flere spændende mærker, som Tamaris, Rieker og flere andre brands.

Inspirerende univers

Åbningen af den nye butik sker efter en turbulent periode for detailbranchen, hvor coronanedlukninger har presset salget. Men hverken Daniel eller hans bror Kasper, som sammen ejer DKshoes, har noget at klage over.

“Det er faktisk gået ret godt. Vi har fået en webshop op at køre og haft livesalg, som har været en succes, og det fortsætter vi også med. Men med de fysiske butikker vil vi gerne give kunderne noget mere. En oplevelse,” siger Daniel.

Derfor er den nye butik også indrettet med både en stue og et børneværelse, hvor skoene bliver udstillet på nye og spændende måder. Og lige præcis i åbningsweekenden er der da også lagt op til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Gratis pølser og slik

For ud over de mange fantastiske slagtilbud, er der også lagt op til en hyggelig eftermiddag, når Kasper og Daniel tænder op i grillen. Fredag fra klokken 11.00 – 16.00 kan man nemlig nyde en gratis pølse med brød. Og der bliver også kælet om de mindste.

Børn får nemlig hele dagen en gratis slikpose at godte sig med.

“Fredag giver vi den lidt ekstra gas med åbningsfesten, og det ser jo heldigvis ud til at blive dejligt vejr, så det er god timing,” siger Daniel.

Hvad: DKShoes åbningsfest
Hvor: Østergade 63, 9700 Brønderslev
Hvornår: Fredag fra kl. 8-18 og lørdag – søndag fra kl. 10-15

Du finder mere info her.

Del artikel