Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe scoop: Aalborg-butik udvalgt til at sælge eksklusiv kollektion

Af Michael Qureshi

Sidste år var det 55 år siden, at Tiffany Clothing blev etableret i Aalborg.

Men det ville være synd at sige, at den populære tøjbutik ikke følger med tiden og den hotteste mode.

I disse dage har personalet i den grad armene over hovedet.

For Tiffany fra “lille” Aalborg er en blandt kun 12 butikker i HELE verden, som er udvalgt til at sælge en helt eksklusiv limited edition kollektion.

Der er tale om en sweatshirt- og tee limited edition skabt af populære Anine Bing i samarbejde med en af verdens største topmodeller nogensinde, Kate Moss.

Anine Bing er i dag blevet et kæmpe modemærke på verdensplan skabt af den danske model og designer af samme navn, som i dag bor i Los Angeles.

Kæmpe scoop: Aalborg-butik udvalgt til at sælge eksklusiv kollektion

Kun to butikker i Skandinavien

Hun har i dag 1,2 mio. følgere på sin personlige Instagram-profil og flere af de helt store topdesignere er vilde med at arbejde med hende.

Nu er det så Tiffany i Aalborg, som har fået lov til at forhandle kollektionen som både kommer i sweat og t-shirt i et meget begrænset udvalg.

Tiffany er blot en ud af to skandinaviske butikker og altså blandt 12 i hele verden, som er blevet udvalgt til at sælge den hypede kollektion.

“Det er noget, som vi er utrolig stolte af.

Vi er udvalgt blandt rigtig mange forhandlere på verdensplan, og det er fordi, at vi har haft et samarbejde i rigtig mange år sammen med Anine Bing.

Vi har været med på sidelinjen på deres spændende rejse gennem årene,” fortæller indehaver af Tiffany, Kristine Kofoed Ibsen til MigogAalborg.

Ryger hurtigt

Anine Bing har selv været feteret model, og Kate Moss var blandt hendes forbilleder i branchen. Derfor er det en stor ting med samarbejdet og det at kunne bruge Kate Moss looket på tøjet.

“Vi har allerede fået sweatshirts hjem, og de ryger hurtigt. T-shirts er lige på trapperne.

Fælles for begge dele er, at vi får dem hjem i et begrænset antal, og vi får ikke mulighed for at bestille flere hjem, når de først er solgt,” fortæller Kristine Kofoed Ibsen.

Du kan se mere om Anine Bing x Kate Moss hos Tiffany her

Del artikel

Andre læser også