Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den vildeste fjordudsigt: Kæmpe sauna- og hot tub område åbner på Havnefronten

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto. Foto: Mathilde Mågård Hansen
Arkivfoto. Foto: Mathilde Mågård Hansen

Saunaer med panoramaudsigt, hot tubs helt ud til vandet, koldtvands-kar, bar med bobler, øl & vand, forkælelse og velvære

Nej, du har ikke lige læst beskrivelsen af et luksuriøst spa- og wellness hotel.

Det er derimod tankerne bag noget helt nyt i Aalborg.

Det vil nemlig snart være muligt at komme i hot tub og sauna med panoramaudsigt udover fjorden, når Aalborg Heat bliver en realitet ved Østre Havn i midten af Aalborg.

Bag Aalborg Heat står de erfarne erhvervsfolk Olav Jansen (JS Stål), Nicki Larsen (NeuroRehab) og Daniel Edlefsen (Rold Skov Adventure).

“For et par år siden prøvede vi noget lignende i København, og der blev vi enige om, at det måtte vi bare have til Aalborg.

Efter nogle gode snakke med A. Enggaard (der ejer grunden red.) og en masse undersøgelser, er vi sindsygt glade for, at Aalborg Heat snart bliver en realitet,” fortæller Olav Jansen, til MigogAalborg.

Den vildeste fjordudsigt: Kæmpe sauna- og hot tub område åbner på Havnefronten
Man er lige nu i fuld gang med at forvandle området til et luksus sauna og hot tub-område
Foto: Aalborg Heat.

Den vildeste udsigt og luksus

Det er på Pieren på Østre Havn lige ved Stjernepladsen og over for Aalborg Cable Park, at Aalborg Heat kommer til at tilbyde en helt særlig oplevelse i Aalborg.

Konceptet er lige så simpelt som det er lækkert.

Der bliver fire luksuriøse hot tubs med 40 grader varmt saltvand og fire saunaer med store glaspartier, så man kan nyde den vildeste udsigt.

Både hot tubs og sauner bliver udlejet på timebasis, og de kan rumme op til seks personer hver.

Mens man nyder varmen, udsigten og (forhåbentligvis) selskabet, så kan man forsyne sig med kold rosé, lækre bobler, sodavand eller øl i containerbaren.

“To af saunaerne har udsigt ud mod Hals, og så får de andre to udsigt mod Kabelbanen, og de omkringliggende bygninger. Der er faktisk en rigtig fed udsigt til en slags mini skyline,” siger Olav.

Hvis varmen bliver for uudholdelig, kan man køle af i de opstillede koldtvands-kar, eller hvis mod/vejr er til det, kan man hoppe direkte i fjorden.

Den vildeste fjordudsigt: Kæmpe sauna- og hot tub område åbner på Havnefronten
Det bliver også muligt at tage et (koldt) dyp i Limfjorden, hvis man har lyst til det. Foto: Aalborg Heat

Olav og co. har brugt lang tid på at finde de helt rette hot tubs og saunaer, så man får en luksuriøs oplevelse i de rå rammer.

“Vi har gennemsøgt hele markedet, og vi er ikke gået på kompromis. Vores hot tubs bliver eksempelvis med sandfilter og UV-lys, der sørger for at rense vandet hvert 12. minut,” siger Olav.

Det fedeste område med palmer og hygge

Der bliver heller ikke gået på kompromis med indretningen på Pieren. For udover hot tubs og flotte saunaer, så bliver rammerne også noget helt særligt.

“Vi bygger en terrasse af gamle træller, der kommer bad og toilet dernede, og så bygger vi området op med møbler i træ, hyggeligt LED-lys og flotte blomsterkummer – og så også en palme eller to,” forklarer Olav.

Aalborg Heat åbner efter planen i påsken, og tiden frem mod åbningen skal gå med at lave området til det fedeste hot tub- og saunaområde.

“Da vi arbejdede i fuld solskin lørdag, var der virkelig mange mennesker forbi. Nysgerrigheden er stor, og nu er vi bare spændte på, hvordan folk tager imod det.”

Du kan læse mere om Aalborg Heat her.

Del artikel

Andre læser også