Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe planer afsløres: Indkalder til pressemøde om vilde stadionplaner

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto / Foto: AaB
Arkivfoto / Foto: AaB

Nu ser det snart ud til, at vi bliver meget klogere på de ambitiøse stadion- og halplaner for Aalborg, som vi kunne fortælle lidt om i sidste uge.

Nu indkalder AaB, Aalborg Håndbold, Erhverv Norddanmark, DBU, Aalborg Pirates, Racing Arena Aalborg, AKKC og SIFA til stort pressemøde, hvor de vil præsentere “en sammenhængende vision for fremtidens sports- og kulturliv i Aalborg.”

Pressemødet afholdes allerede på mandag 12.30 i Aalborg Kongres & Kultur Center.

På pressemødet deltager borgmester Lasse Frimand Jensen, Rådmand for By- og Land Jan Nymark Thiesen og Sundhed- og kultur rådmand Jes Lunde samt repræsentanter for indbyderne.

Det ved vi nu

Med de interessenter, der indkalder til pressemødet tegner der sig i hvert fald et billede af, at der bliver meldt store planer ud på mandag.

I indkaldelsen til pressemødet får vi ikke mere konkret info om planerne, men TV2 Nord har tidligere erfaret, at planerne drejer sig om et nyt stadion og en ny sportshal i Aalborg.

Der skal angiveligt være plads til 20.000 på det nye stadion, som ifølge rygterne skal ligge på den grund, hvor Væddeløbsbanen er i dag.

Den nye sportshal, som Aalborg Håndbold skal bruge, får plads til 10.000 tilskuere og skal efter sigende ligge hvor Aalborg Portland Park er i dag.

Vi bliver formentlig meget klogere på pressemødet på mandag. Det dækker vi naturligvis her på MigogAalborg.

Del artikel

Andre læser også