Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe nyhed: Pingvin flytter i nye lokaler i Aalborg

Af Aske Bisgaard Pedersen

Det er en af Aalborgs mest populære tapasrestauranter med deres Verdenstapas-koncept, hvor du kommer med på en kulinarisk tur rundt i alverdens køkkener med det lækreste tapas-udvalg.

Nu kan man se frem til, at restauranten rykker rødderne i Adelgade op og flytter til Stjernepladsen i helt nye lokaler med en spændende ny krølle på det nuværende koncept.

Ny oase på Aalborgs nye gastronomiske plads

Det er Pingvin Tapas, der i 2023 flytter ind i lokalerne på Stjernepladsen mellem BACO og IsVærftet. Og nye lokaler betyder også nye tiltag:

“Vi blev forelskede i lokationen lige med det samme. Det er et skønt område med masser liv, og derfor vil vi gerne gøre endnu mere ud af vores frokosttilbud, der vil være åbent for i hvert fald tirsdag til lørdag.

Her vil vi som noget nyt tilbyde både nachos og vores helt egen Pingvin-burger – og selvfølgelig som altid vores Pingvin tapas,” fortæller en glad Anja Rørdam, der er indehaver af Pingvin, og fortsætter:

“Vi vil også gøre meget ud af udendørsområdet, hvor vi får lavet en terrasse langs fronten, hvor vi vil have servering udenfor hele året rundt.

Her vil vi have varme på og lækre møbler. På sigt vil vi høre Råt&Godt, om de vil stable et hyggeligt udendørsarrangement på benene, hvor man bare kan hygge sig.”

Kæmpe nyhed: Pingvin flytter i nye lokaler i Aalborg
Kæmpe nyhed: Pingvin flytter i nye lokaler i Aalborg

Og det er bestemt et område med stort potentiale. Det vil der tages højde for i indretningen, der skal skabe en særlig stemning:

“Konceptet bliver mere eller mindre det samme, men med en ny stil. Vi går lidt væk fra det sorte og hvide og vil gøre det mere grønt og afslappet.

Det ligger lige ved vandet, og så vil vi tilføre en masse planter og skabe en hyggelig atmosfære i restauranten,” fortæller Anja.

Det nye lækre område har både hoteller, erhverv og mange beboere, som også kan se frem til en ny og oplagt takeaway-mulighed.

Stor rift efter lokalerne

Det var ikke uden konkurrence, at Pingvin fik lov at skrive under på aftalen om de nye lokaler. Der var nemlig flere om buddet, siger Erhvervsmægler fra Collier, Patrick Stjernholm Pedersen, der har stået for udlejningen af lokalet:

“Der har været stor interesse for lejemålet, og vi har sagt nej til en del lejere, så det er bestemt ikke tilfældigt, at valget faldt på Pingvin.

Deres erfaring og entusiasme for pladsen skinnede igennem, og så passer de perfekt ind i vores ambition med området. Særligt deres fokus på frokost og udendørsservering var en stor faktor,” fortæller han.

Hvis man vil nyde Pingvins lækre tapas i de ikoniske lokaler i Adelgade, kan det nås endnu. De rykker senest i de nye lokaler 1. september i 2023, så der er lidt tid til endnu.

I starten af næste år er der mere konkret i forhold til forventet flyttedato. MigogAalborg opdaterer jer selvfølgelig, når vi ved mere.

Del artikel

Andre læser også