Kæmpe nyhed fra Aalborg Karneval: Fri bar-koncept i paraden

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Rafael Zajac
Foto: Rafael Zajac

De kalder det selv for Breaking News.

Det er da også noget af en nyhed, som Aalborg Karneval her fredag har præsenteret på deres Facebook-side. For første gang nogensinde i Nordens største karneval lancerer man nu et fri bar-koncept under selve paraden.

Det har for rigtigt mange deltagere i paraden været lidt en hovedpine med at købe nok drikkelse og samtidig holde det koldt under den sjove parade frem mod Kildeparken.

Har lavet egne karnevalsvogne

De fleste har løst det med barnevogne og andre har lavet deres egne karnevalsvogne med indbygget køleskab og så videre. Det tager Aalborg Karneval nu hånd om med at tilbyde fri bar under selve paraden.

“Drop barnevognen, drop bøvlet, nyd livet.

Kolde Heineken, Kolde Mokaï, kolde vand samt shots og Red Bull i løbet af paraden.
Hver bar har egen DJ og et crew som skaber den fedeste stemning.
Der er barer ved alle paradestarter.

Alt sammen for kun 249kr,” skriver Aalborg Karneval i opslaget, som i skrivende stund har fået over 1,6 tusind kommentarer.

Fri bar serveres fra rullende lastbiler

Aalborg Karneval løser logistikken ved, at man har diverse rullende lastbiler fyldt med drikkevarer, dj og personale som er klar til at servicere dem der fremviser fri bar armbånd løbende under paraden.

Aalborg Karneval afvikles i år 26. maj, og man kan allerede købe loyalitetsarmbånd og så de nye Fri Bar-armbånd. Det kan du lige her