Kæmpe kø til åbningen af Bronuts: Se hele udvalget her

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I dag kl. 10 sker det omsider. Dét som mange har glædet sig til.

Bronuts åbner i Aalborg. Nærmere bestemt Dannebrogsgade nr. 9.

Vi lagde vejen forbi donut-butikken ved 9-tiden, og allerede her var der høj musik, feststemning – og selvfølgelig kø langt ned ad gaden.

For det er én af de ting, der kendetegner Bronuts: Kø.

Og naturligvis: Donuts.

Optakten til åbningen har trukket tænder ud for de to stjerner, der sammen med deres Bronuts-hold har været i fuld gang med at producere donuts siden kl. 6 i morges.

Der skal ikke mangle noget! Hverken i udvalg af massive toppings eller snask, der dækker den friturestegte dej.

I Bronuts er der altid hele 24 varianter at vælge i mellem, og menuen skifter månedligt. Derudover er der ugentligt tre nye varianter, du kan lade dig friste af.

Kinder Bueno, Ferrero Rocher, Oreo, Toffifee, Dumle, Snickers, Mars, Bounty, Daim, hindbær og surt slik er alle blandt Bronuts bestsellere, og uanset hvad du er til, så burde der være noget i montren, der kan tilfredsstille lige præcis dine smagsløg.

Prisen er 25 kr. for én, 139 kr. for seks styk og  – til de rigtig sultne – 12 styk for 259 kr. 

Kø i Vestbyen

Aalborgenserne var allerede mødt talstærkt op en time før åbningen, og det bekræftede Türker og Ninos, der står bag Bronuts, i at Aalborg sandsynligvis er klar på endnu en donutshop.

“Planen var egentlig at vente med Aalborg, men vi oplevede oftere og oftere, at folk herfra kørte hele vejen til Aarhus for at besøge os. Efterspørgslen var stor, så det er på tide,” fortalte Türker, da vi besøgte den nye Bronuts.

Lokationen bliver i Dannebrogsgade, hvor Art By Me tidligere har haft til huse. Og ifølge Türker og Ninos er Vestbyen også det helt perfekte sted at introducere Aalborg for konceptet.

“Det er meget velovervejet, at vi åbner her. Selvom vores erfaring siger os, at uanset hvor vi ligger, så kommer folk.

Vi er en destinationsforretning, så vi har prioriteret at ligge ud til en trafikeret vej med gode parkeringsmuligheder, hvor folk kører til og fra arbejde.

Sådan er vores butik i København også opbygget, og det fungerer rigtig godt,” siger Türker.

Det kan man kun sige, at han har fået ret i, når man ser de massevis af mennesker, der spændt afventer butikkens åbning hertil formiddag.

Bronuts holder åbent fra 10-21 i dag, og der vil løbende blive fyldt op af donut-varianterne.