ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe juleoplevelser i vente: Få julebarometeret helt i top i AKKC

Af Redaktionen

Julen handler som bekendt om at tilbringe tid med dem, man har kær.

Hos Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) har de sørget for de helt perfekte rammer til netop det.

På tapetet er der et væld af julearrangementer, som med garanti sætter gang i julestemningen og spreder julemagien allerede fra midt november.

Så hvis du ikke ved, hvad du skal få den søde juletid til at gå med, kan du tage et kig her.

Wallmans Christmas Show 18. november – 10. december

Det er tredje gang Wallmans vender tilbage til Aalborg med deres juleshow – men denne gang er det i en helt splinterny og imponerende version.

Dette års show indeholder alt fra Bruce Springsteen og AC/DC’s største hits, Barbie og Ken i et farverigt Aqua-medley, Eurodance Party med de fedeste hits fra 90’erne og selvfølgelig en perlerække af de kendte og elskede julehits. Et helt igennem storslået show med lækker middag og kæmpe efterfest med DJ.

At nå ud over scenekanten bliver taget til et helt nyt niveau, når Wallmans endnu en gang kombinerer show, musik og lækker julemad. Det kommer bestemt ikke til at gå stille for sig.

Du kommer til at sidde lige midt i showet, når et festfyrværkeri af legendariske hits, forførende dans og nervepirrende akrobatik går i gang.

Wallmans Christmas Show er stærkt flankeret af Restaurant AKKC by MEST, der står for at servere en eksklusiv 4-retters julemenu, som er nøje sammensat til showet. Der er garanti for en festlig en aften!

Læs mere her.

Kæmpe juleoplevelser i vente: Få julebarometeret helt i top i AKKC

Årets Julefrokost 26. november

Ingen jul uden julefrokost. Årets Julefrokost løber af stablen lørdag 26. november. Lars Hjortshøj styrer løjerne som aftenens konferencier, og i løbet af aftenen kan I både opleve Fyr & Flamme samt gode gamle Sussi & Leo Trio. Det er med at støve både dansetrin og stemmebånd af til en helt igennem gennemført julefest, som med garanti fyrer op under julemagien.

Restaurant AKKC by MEST disker op med den ene klassiske juleret efter den anden, og du kan være helt sikker på at finde din julefavorit på bordet. Mens I fylder maverne med lækker julemad, sikrer DJ’en julestemning med en kavalkade af de bedste julehits.

Efter middagen fyrer Sussi & Leo trio op under dansegulvet, og hvis der er nogle, som kan sætte gang i en julefest, er det dem. De lægger op til en vaskeægte omgang fællessang med det ene kendte hit efter det andet.

Festen fortsætter, når scenen bliver indtaget af Jesper Groth og Laurits Emanuel, som til sammen danner bandet Fyr & Flamme. De har medbragt alle deres bedste hits lige fra grand-prix nummeret ”Øve os på hinanden” til ”Menneskeforbruger” og ”Kamæleon”. Fyr & Flamme er et musikalsk krydsfelt mellem rendyrket 80’er-nostalgi og moderne dansksproget pop. I kan godt begynde forberede jer på en hoppestemning.

Læs mere her

Kæmpe juleoplevelser i vente: Få julebarometeret helt i top i AKKC

Stig Rossen 1. december

Julen er traditionernes tid, og traditionen tro synger Stig Rossen julen ind for 28. år i træk. Han sparker som altid godt og grundigt gang i december måned på allerbedste jule-vis. Det kommer til at emme af julehygge, når der fyres op i den store pejs midt på scenen, juletræet står smukt pyntet og sneen får lov at dale ned i baggrunden.

Til dette års julekoncert får Stig Rossen selskab af talentfulde Andrea Lykke Oehlenschlæger, som tidligere har brillieret og imponeret anmelderne med sin smukke stemme i musicalen The Bodyguard. Senest har man kunne opleve Andrea Lykke Oehlenschlæger svinge hofterne i TV2’s populære program Vild med Dans.

Læs mere her

Kæmpe juleoplevelser i vente: Få julebarometeret helt i top i AKKC

Joey Moe 15. december

De sidste tre år er Joey Moe draget på juleturné, og alle tre gange er koncerterne blevet udsolgt. Nu gentager han succesen og drager mod Aalborg. I kan godt begynde at tælle ned, for det bliver en gave uden lige, når Joey Moe indtager scenen med sin akustiske julekoncert. Aftenen byder på en blanding af de kendte hits som Hey Mor, Du en éner og klassiske julesange.

I er garanteret en aften, hvor I kan samles om en skøn akustisk koncert fyldt med julehygge.

Læs mere her

Kæmpe juleoplevelser i vente: Få julebarometeret helt i top i AKKC

Marie Carmen Koppel 16. december

Hele Danmarks gospel- og souldiva, Marie Carmen Koppel, synger julen ind med smukke, store og intense ballader. Der er lagt op til en aften fyldt med lun julestemning og formidabel musikalitet.

Julekoncerten tager udgangspunkt i Maries julealbum, When You Wish Upon a Star, hvorpå der findes juleklassikere som Silent Night, Dejlig er jorden og Let it Snow. Alle klassikerne bliver fortolket med varme og nærvær af den skønne sangerinde.

Læs mere her

Kæmpe juleoplevelser i vente: Få julebarometeret helt i top i AKKC

Alletiders Julekalendersange 18. december

Julefeberen rammer for alvor AKKC, når Kaya Brüel og Ole Kibsgaard finder de allerbedste og mest populære sange frem fra TV-julekalendere gennem tiden. Og de finder hele 24 af slagsen frem. Julestemningen får lov at sænke sig med en masse skønsang den sidste søndag i advent, hvor Kaya og Ole desuden får fint besøg, når koret Sang og Klang og Nordjysk Pigekor gæster koncerten.

Læs mere her

Kæmpe juleoplevelser i vente: Få julebarometeret helt i top i AKKC

Jul i Gammelby 26. november – 17. december

Nisserne er igen løs i AKKC, når Morskabs-Theatret vender tilbage med juleforestillingen Jul i Gammelby, som med garanti tænder julelys i øjnene på både børn og voksne. Der er lagt i kakkelovnen til en herlig juleoplevelse med en genfortolkning af den velkendte historie om nisserne i Gammelby, som skal redde julen.

Læs mere her

Kæmpe juleoplevelser i vente: Få julebarometeret helt i top i AKKC

Nøddeknækkeren 12. december

Julemagien kommer uden tvivl til sin ret, når en af verdens mest berømte balletter, Nøddeknækkere, rammer Aalborg. Det folkekære juleeventyr omhandler den lille Clara, som kommer på en magisk rejse ind i en eventyrlig drømmeverden, hvor Nøddeknækkeren bliver vækket til live på magisk vis. Der er lagt op til en aften, der vil imponere både store og små.

Læs mere her

Kæmpe juleoplevelser i vente: Få julebarometeret helt i top i AKKC

Del artikel

Andre læser også