ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe isnyhed: Ben & Jerry’s åbner sommerbutik i Aalborg

Af Michael Qureshi

Vi bliver aldrig trætte af at breake isnyheder her i Aalborg.

Forleden kunne vi fortælle om den første italienske isbutik, der åbner i byen.

Men her kommer en ret vild sommernyhed. For på fredag åbner ikoniske Ben & Jerry’s deres første isbutik i Aalborg. Butikken kommer til at ligge i Salling, der godt kan forvente en masse trafik alene af den grund.

Kæmpe isnyhed: Ben & Jerry's åbner sommerbutik i Aalborg

Gratis is i tre timer

Åbningen fejres endda med gratis is i tre timer, og mon ikke det kommer til at afstedkomme en kø af gigantiske dimensioner.

Cookie Dough, Chokolate Fudge Brownie og Blonde Brownie lyder nok bekendt for den skarpe is-entusiast. Det er nemlig tre smagfulde varianter fra den populære isproducent Ben & Jerry’s, som i dag kan løfte sløret for en god sommernyhed.

Den populære is-producent slår nemlig dørene op for en helt ny isbutik i Salling ved indgangen på Nytorv-etagen på fredag.

Det skal naturligvis fejres, og det bliver det gjort med gratis is på fredag fra kl. 15-18, hvor vejrmeldingen lover sommervejr med sol og over 15 grader.

Kæmpe isnyhed: Ben & Jerry's åbner sommerbutik i Aalborg

Salling glæder sig til åbningen

Stormagasinchef i Salling, Anja Kibsgaard, ser frem til åbningen på fredag:

“Vi er glade for vores nye samarbejde med Ben & Jerry’s, og vi ser frem til at forkæle alle is-sultne nordjyder i løbet af sommeren. Det tyder på sommer og solskin i weekenden, så vi krydser fingre for, der kommer mange forbi og fejrer den nye isbutik med os i løbet af weekenden,” siger Anja Kibsgaard til MigogAalborg.

Ben & Jerry’s kommer til at følge stormagasinets åbningstider og har dermed åbent fra kl. 10-20 mandag-fredag og kl. 10-18 i weekenden. Isbutikken vil være åben frem til efter efterårsferien.

Del artikel