Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe gadefest midt i Aalborg: TooManyLeftHands vælter byen igen

Af Michael Qureshi
Her fra Tinderbox forleden
Her fra Tinderbox forleden

Sidste år sørgede de danske natklubkonger TooManyLeftHands for at få sparket liv i Aalborgs gader med den vildeste gadefest.

Igen i år gæster TooManyLeftHands byen med deres vilde koncept Gadefest On Tour, som bryggeriet Royal Unibrew er medarrangør af.

Gadefest On Tour holder kæmpe gadefester i syv forskellige byer, hvor de blandt andet også gæster Odense, Vejle, Randers og Esbjerg.

I Aalborg kommer de på besøg lørdag d. 31. august i gården i Danmarksgade 17.

Det er samme dato som Vi Elsker 90’erne brager løs i Mølleparken, men der er nok god chance for, at det er henvendt til to forskellige slags aldersgruppe.

De kan få en fest til at brænde igennem

Hvis der er nogen, som kan få en fest til at brænde helt igennem, så er det TooManyLeftHands. Så der er en kæmpe oplevelse i vente.

Det går ikke stille for sig, når Gadefest On Tour ved hjælp af en til formålet specialbygget scene, konfettikanoner og kendte elektroniske toner forvandler Aalborg til en massiv lokal gadefest med plads til alle.

Fra Gadefest On Tours ikoniske scene styres musikken af TooManyLeftHands, og under konceptet ”TooManyLeftHands & Friends”, inviterer dj-duoen en række lokalkendte- og udefrakommende artister til at være en del af festen.

Royal Beer, Booster, Pepsi Max og Smirnoff er sponsor, og det er netop igennem et langvarigt og godt samarbejde, at eventtiltaget Gadefest On Tour igen kommer til Aalborg.

Gadefesterne er gratis, men man kan være med til at bestemme, hvor vilde deres konfettikanoner skal være. Jo flere der tilmelder sig begivenheden i en by, jo vildere oplevelse.

Jo flere som tilmelder sig – jo flere vildere bliver konfettikanonerne. Du melder dig lige her.

Hvad: Gadefest On Tour
Hvor: Danmarksgade 17
Hvornår: Lørdag d. 31. august kl. 17.00

Læs mere på Facebook-begivenheden her

Del artikel

Andre læser også