Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe fest i vente: Aairport Festival afslører stort internationalt navn

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

I slutningen af august kunne vi fortælle, at Aalborg bliver vært for Danmarks første store EDM festival, som afvikles 17-18 januar 2020 i Gigantium i Aalborg.

Den får navnet Aairport Festival, og planen er at ombygge Gigantium til en kæmpe lufthavn, hvor stewarder og stewardesser modtager gæsterne, der så får udleveret Bording Pass i stedet for normale billetter.

Fra terminalen bliver der adgang til Main stage, som indrettes til en ny destination hver dag. Danske navne som Martin Jensen, TooManyLeftHands, Faustix og KATO har allerede meldt deres ankomst.

Og nu kan Aairport Festival så annoncere, at Q-dance fra Holland, som er et af verdens største brands inden for elektronisk musik, gæster Aaiport Festival lørdag den 18. Januar 2020.

Det skriver de i dag i en pressemeddelelse.

Verdens største brand inden for elektronisk musik

Q-dance har sat standarden for udviklingen af den elektroniske musik i hele verden, og nu udvider Q-dance deres europæiske tilstedeværelse ved at være en del af Aairport Festival.

Q-dance er kendt for at producere de største Hard Dance events i verden, skabe de enorme scener og ydermere spektakulære sceneshows både indendørs og udendørs.

Q-dance dækker mange forskellige genrer inden for HDM (Hard Dance Music) bl.a Euphoric Hardstyle, Freestyle, Raw og Hardcore.

Q-dance står bl.a. bag følgende koncepter: Defqon.1 Weekend Festival (Holland, Australien og Chile), Qlimax, Dominator og mange, mange flere

“Q-dance er en af verdens største aktører inden for den elektroniske musikudvikling, og vi har glædet os enormt til at fortælle om dette fantastiske samarbejde”, udtaler Kresten Thomsen fra Aaiport Festival.

“Hver år drager ti-tusindvis af skandinaver til Q-dance arrangementer syd for grænsen, og nu bliver Q-dance endelig til virkelighed i Skandinavien.”

Overtager Main Stage for at skabe en kæmpe fest

Til Aairport Festival vil Q-dance lave en såkaldt “Take-Over”, hvor de overtager Main Stage I fire timer lørdag den 18. Januar fra kl. 23-03 med nogen af verdens største kunstnere inden for Hard Dance genren.

Derudover vil Q-dance bygge hele sceneoplevelsen op med SFX, Visuals og selvfølgelig deres verdensberømte lys og lasershow, som af god grund betegnes som et af verdens bedste.

“Inden for elektronisk musik, har vi ikke haft så store koncepter repræsenteret i Skandinavien, og de, der har oplevlet Q-dance et sted i verden har oplevet, hvor gennemgribende en oplevelse der er”, udtaler Kresten Thomsen.

“Aairport Festival bliver samtidig det første sted i verden, hvor Q-dance har premiere på deres “20 år med Q-dance show”, da de i 2020 har 20 års jubilæum. Det bliver en helt unik oplevelse, som i Skandinavien kun kan opleves i Aalborg.”

Med en kapacitet på 10.000 deltagere dagligt, bliver Aairport Festival Skandinaviens største indendørs EDM festival.

Det er planen, at Aairport Festival er en tilbagevendende begivenhed, som afvikles hvert år i januar, hvor hver scene bliver til en destination.

Hvad: Aairport Festival
Hvor: Gigantium
Hvornår: 17-18. januar 2020

Du kan finde mere info om Aairport Festival her.

Del artikel

Andre læser også