Kæmpe event: Beach Games afholdes i Aalborg næste weekend

Skrevet af: Michael Qureshi

I de seneste par weekender har Vestre Fjordpark været fyldt op med solhungrende og badende aalborgensere.

Men i den kommende weekend er det store område vært for den den store crossfit konkurrence Beach Games 2020.

‘Beach Games 2020’ er to separate en-dags teamkonkurrencer, hvor deltagerne træder ud af de traditionelle box-rammer og lader workouts inspirere af strand, vand, odd-objects og området omkring Vestre Fjordpark.

Beach Games har tidligere (2015-2016) været afholdt på stranden i Løkken, men i 2017 rykkede man det første gang med stor succes til Vestre Fjordpark.

Normalt afholdes det tidligere på sommeren, men de forgående år har det været dårligt vejr.

Derfor satsede man på bedre vejr ved at rykke det frem, og vejrudsigten lover lige nu lidt over 20 grader næste weekend uden det dog nærmer sig de nuværende temperaturer.

Arrangeres af Aalborg-virksomhed

Arrangøren er Rasmus Maack, ejer af eventvirksomheden Rx’d Events, som ligeledes holder til i Aalborg.

Med Beach Games får man muligheden for at teste atleternes færdigheder i områder og øvelser, som de måske ikke træner så ofte til dagligt – f.eks. Open Water svømning, strandløb mm.
Det er dog nærmest selv kommet bag på arrangørerne, at man kan gennemføre det i år grundet Covid-19. Der understreges også, at alle forholdsregler er taget i forhold til smittefare.
Der er masser af plads i Vestre Fjordpark området, så man kommer ikke til at bryde forsamlingsforbuddet, og publikum kommer ikke til at stå for tæt.

Atleterne udfordres virkelig

Konkurrencen igennem bliver atleterne udfordret i alt fra tunge løft, gymnastiske bevægelser, konditionstræning og i dette tilfælde også svømning.

Rx’d står i samarbejde med det danske CrossFit miljø bag en lang række konkurrencer over hele landet .

CrossFit er blevet en yderst populær sportsgren igennem den sidste håndfuld år, hvor der alene i Aalborg findes adskillige træningsmuligheder.

Det er gratis at komme forbi og kigge.

Hvad: Beach Games
Hvor: Vestre Fjordpark
Hvornår: Lørdag d. 22. august fra kl. 08.00 og søndag d. 23. august
Mere info her

Aalborg-advokater får pris: Haugaard|Braad kåres som Succesvirksomhed 2020

Skrevet af: Michael Qureshi

Den eftertragtede erhvervspris ”Succesvirksomhed 2020” vækker store smil hos det Aalborgensiske advokatpartnerselskab, Haugaard|Braad.

Stoltheden over at blive kåret som en af de virksomheder i Danmark, der kontinuerligt bidrager til vækst og velstand i lokalområderne, men også til dansk økonomi som helhed, er ikke til at tage fejl af.

Det skriver Haugaard|Braad i en pressemeddelelse.

Erhvervsprisen ”Succesvirksomhed” tildeles af BDO og Spar Nord, som med prisen anerkender de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, der gang på gang leverer resultater, som bidrager positivt til den danske økonomi.

Det er en stor ære at modtage prisen, hvilket advokat og partner, Rasmus Haugaard, ikke lægger skjul på:

At blive valgt af Spar Nord Bank og BDO som Årets Succesvirksomhed opfatter jeg som den bedste cadeau, vi kan opnå.

Hårdt arbejde, vedholdenhed og fokus – fra begyndelsen for 15 år siden til nu – er årsagen, og jeg er glad og stolt over anerkendelsen,” forklarer Rasmus Haugaard.

Skal opfylde en lang kriterier

For at blive kåret som Succesvirksomhed skal man opfylde en række kriterier, som blandt andet indebærer en positiv udvikling i resultat før skat, egenkapital og soliditet.

Kriterierne skal være opfyldt gennem en årrække og er derfor ikke en pris, som virksomheder kommer sovende til. Haugaard tilføjer:

Da vi startede virksomheden tilbage i 2009, var vi kun to. Nu er vi 30, og det er af og til ikke til at forstå. Men med sådan en pris bliver vi mindet om, hvor langt vi er kommet, og hvor meget vi har nået gennem årene.

Men æren tilfalder alle medarbejdere. Det kræver nemlig et uovertruffent bagland af medarbejdere og kollegaer, som er vanvittigt dygtige til det, de laver – og det har vi.”

Prisen har fået en særlig plads i receptionen ved indgangen til Haugaard|Braad Advokatpartnerselskab, som en påmindelse om det solide arbejde, der ligger til grund for den eftertragtede anerkendelse fra BDO og Spar Nord.

En Succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere

  • Vækst i virksomhedens resultat før skal de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15% i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Melder nyt ud: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde om coronasituationen i Danmark i dag klokken 14.00.

Det oplyser Statsministeriet på Twitter.

Det er foreløbig ikke oplyst, hvad mødet kommer til at handle om, ud over at det er om ‘covid-19 i Danmark’.

Fra onsdag til torsdag blev der konstateret 453 nye corona-smittede hvilket var ny smitterekord i Danmark, viser tal fra seruminstitut.

Den hidtidige smitterekord blev sat 8. april, hvor der blev konstateret 408 nye smittetilfælde.

Med til den nye smitterekord hører, at der i dag bliver testet langt flere for coronavirus, end der gjorde i foråret. Derfor er der givetvis også konstateret flere nye smittede.

Men der er ingen tvivl om, at der er bekymring hos myndighederne over stigende smittetal, og i København har man allerede set nye tiltag indført.

I går var første gang, at gæster og personale skulle bære mundbind på restauranter, caféer, barer og øvrige serveringssteder.

Opdateres

Helt særligt: Jagerfly laver flyshow over Aalborg to gange i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag bliver der chance for at opleve noget helt særligt, hvis man er vild med jagerfly.

To gange i dag skal et jagerfly nemlig træne helt specielle øvelser ud fra Flyvestation Aalborg. Det skriver TV2 Nord.

Normalt træner jagerpiloter særlige manøvrer ved de forskellige Air Shows, men grundet Covid-19 har stort set alle været aflyst.

For to uger siden fløj to jagerfly over Nørresundby og Aalborg i forbindelse med flagdag
Foto: Flyvevåbnet

Bedste steder at se det

Derfor træner man det i stedet klokken 12.15 og 13.45 ifølge TV2 Nord.

Morten Valentin Jensen fra Flyvestation Aalborg fortæller til tv-stationen, at hvis man få det bedste syn af flyets “show”, så bør man placere sig ved Lindholm Høje, parkeringspladsen ved Aalborg Lufthavn eller ved Vestre Fjordpark.