Kæmpe event: Beach Games afholdes i Aalborg næste weekend

Skrevet af: Michael Qureshi

I de seneste par weekender har Vestre Fjordpark været fyldt op med solhungrende og badende aalborgensere.

Men i den kommende weekend er det store område vært for den den store crossfit konkurrence Beach Games 2020.

‘Beach Games 2020’ er to separate en-dags teamkonkurrencer, hvor deltagerne træder ud af de traditionelle box-rammer og lader workouts inspirere af strand, vand, odd-objects og området omkring Vestre Fjordpark.

Beach Games har tidligere (2015-2016) været afholdt på stranden i Løkken, men i 2017 rykkede man det første gang med stor succes til Vestre Fjordpark.

Normalt afholdes det tidligere på sommeren, men de forgående år har det været dårligt vejr.

Derfor satsede man på bedre vejr ved at rykke det frem, og vejrudsigten lover lige nu lidt over 20 grader næste weekend uden det dog nærmer sig de nuværende temperaturer.

Arrangeres af Aalborg-virksomhed

Arrangøren er Rasmus Maack, ejer af eventvirksomheden Rx’d Events, som ligeledes holder til i Aalborg.

Med Beach Games får man muligheden for at teste atleternes færdigheder i områder og øvelser, som de måske ikke træner så ofte til dagligt – f.eks. Open Water svømning, strandløb mm.
Det er dog nærmest selv kommet bag på arrangørerne, at man kan gennemføre det i år grundet Covid-19. Der understreges også, at alle forholdsregler er taget i forhold til smittefare.
Der er masser af plads i Vestre Fjordpark området, så man kommer ikke til at bryde forsamlingsforbuddet, og publikum kommer ikke til at stå for tæt.

Atleterne udfordres virkelig

Konkurrencen igennem bliver atleterne udfordret i alt fra tunge løft, gymnastiske bevægelser, konditionstræning og i dette tilfælde også svømning.

Rx’d står i samarbejde med det danske CrossFit miljø bag en lang række konkurrencer over hele landet .

CrossFit er blevet en yderst populær sportsgren igennem den sidste håndfuld år, hvor der alene i Aalborg findes adskillige træningsmuligheder.

Det er gratis at komme forbi og kigge.

Hvad: Beach Games
Hvor: Vestre Fjordpark
Hvornår: Lørdag d. 22. august fra kl. 08.00 og søndag d. 23. august
Mere info her