Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sæt kryds i kalenderen: Kom til kæmpe Disney-koncert på Skråen

Af Nathalia Hentze Nielsen

Hvis du slet ikke kan klare tanken om jul sådan en mandag i januar, så skal du nok ikke læse videre.

Men er du typen, der bare ikke kan vente på det igen bliver jul, så har vi en god nyhed.

Luftens Helte, et 18-mands stort band, der spiller alle de fedeste sange live fra de største tegnefilm gennem tiderne, lægger nemlig vejen forbi Aalborg den 2. december 2023 – og her bliver der virkelig skruet op for julemagien.

Hits fra de bedste tegnefilm

På scenen står 19 musikere klar til at vække dine minder til live i en gåsehudsfremkaldende koncertoplevelse. Forvent en musikalsk bevægende rejse gennem mere end 80 års storslået og magisk filmmusik.

Du kan tage med på en rejse med sange fra film som Løvernes Konge, Frost, Klokkeren fra Notre Dame, Aladdin, Junglebogen og mange flere, når de store musikalske folder slåes ud til Luftens Heltes Juleshow 2023.

Med et professionelt orkester bestående af både messing- og træblæsere, samt strygere og rytmegruppe, er du garanteret en autentisk oplevelse af allerhøjeste klasse.

De tre forsangere formår på eventyrlig vis at inddrage publikum i de forskellige universer, og med humor og indlevelse væver de en rød tråd igennem aftenens program.

Med musik varierende fra det legende og fortællende, til det symfoniske og episke, er du, venner og familie sikret en uforglemmelig oplevelse for alle aldersgrupper.

Koncerten er med siddepladser, så du kan læne dig tilbage – eller sidde på kanten af stolen – og lade dig opsluge af de magiske vingesus, Luftens Helte leverer med overskud og indlevelse fra scenen.

Det bliver et fabelagtigt show fyldt med høj musikalitet og rørende sekvenser, der med stor sandsynlighed får frembragt både gåsehud og smil.

Find billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også