Kæmpe byggeri står færdigt: BOXIT åbner kæmpe kontorhotel i Aalborg

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

Byggeriet af den nye BOXIT i Aalborg C er færdigt, og lige nu er der stort rykind i både depotrum og Flexoffice kontorer i den markante bygning på hjørnet af Østre Allé.

“Der er tale om landes største BOXIT på 19.500 kvadratmeter, fordelt på syv etager.

På de nederste tre etager er der depotrum, på 4. og 5. etage er der kontorhotel, og på 6. og 7. etage er der nyt domicil til BOXIT og Escot Erhvervsejendomme, som vi er koncernforbundet med og også i dag deler kontor med,” fortæller BOXIT’s adm. direktør, Christian Nielsen.

64 kontorer med attraktiv beliggenhed

BOXIT-kæden er siden starten i 2003 blevet landskendt for depotrum og containere.

Mindre kendt er det, at BOXIT også står bag kontorhotel-konceptet, Flexoffice.

“Det første Flexoffice er i vores Risskov-afdeling, og det går så strygende, at vi nu også etablerer et Flexoffice her i Aalborg – endda betydeligt større end i Risskov,” forklarer direktøren.

I Aalborg er der 64 kontorer fordelt på cirka 3.000 kvadratmeter.

Flexoffice-konceptet læner sig op ad depotrums-konceptet i sin enkelhed.

Man kan leje kontorer i høj kvalitet, men til en lav pris, fordi alle de udenoms-omkostninger, der typisk er forbundet med kontorhoteller er skåret fra.

Til gengæld får man et kontor på en attraktiv adresse, i det antal og den størrelse, man har brug for, med kort opsigelsesfrist, p-pladser, adgangskontrol, fælles køkken, mødelokaler, frokoststue og toiletter – samt som noget helt unikt for Flexoffice: Mulighed for at leje et lager i samme bygning som kontorhotellet.

“Vi har udviklet en plug & play løsning, hvor man kan leje kontoret med møbler osv. – så man hurtigt er i gang til meget små penge,” fortæller Christian Nielsen.

Konceptet passer til trenden på markedet

En, der ved en masse om markedet for kontorer i Nordjylland, er Martin Brasholt Mikkelsen, der er erhvervsmægler og partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aalborg.

“Jeg tror, at BOXIT har ramt plet med Flexoffice konceptet, fordi det afspejler den ’keep-it-simple’ trend, der er fremherskende nu.

Man ønsker flotte omgivelser, mulighed for at sparre med andre virksomheder og wow-effekt, men man har ikke behov for en masse fordyrende udenoms faciliteter, som bemandet reception osv.

At alt overflødigt er fjernet her, betyder, at prisen er fornuftig, samtidig med at man kan udvide med fx flere kontorer, depotrum i samme bygning til vareprøver eller andet, når behovet melder sig – og skalere ned igen, når behovet forsvinder.

Samtidig er beliggenheden rigtig – vi ser en tendens til, at kontorerne i den gamle bygningsmasse i Aalborg C omdannes til boliger, og at virksomhederne prioriterer lette adgangsforhold, p-pladser og moderne faciliteter,” siger Martin Brasholt Mikkelsen.

Indflytning og generationsskifte

Blandt de nye lejere i Flexoffice er Unik Administration ApS.

En lille virksomhed med tre freelance bogholdere, der tilbyder regnskabsservice til mindre og mellemstore virksomheder.

Den nu 60-årige Hanne Brandt startede firmaet i 2002, og de første 14 år blev firmaet drevet fra hjemmet i Vadum.

“Jeg ved godt, at mange nye virksomheder starter i kælderen derhjemme, men set i bakspejlet vil jeg ikke anbefale det.

Man ender let med lige at smutte på kontoret, for der jo altid en eller anden deadline, og har man lovet noget, så skal det selvfølgelig laves.

Det går ikke i længden. Lige pludselig siger kroppen fra, og så er det for sent.

Det skete for mig for tre år siden, og jeg er derfor tvungen til at drosle ned,” siger Hanne.

Unik Administration får kontor på 4. sal i Flexoffice.

“Samtidig med at vi flytter ind, gennemgår vi faktisk et generationsskifte, hvor jeg overlader firmaet til min datter, Camilla Brandt Cortsen og vores medarbejder, Mary Ann Bech.

Vi har valgt et kontor mod nord, så vi kan nyde udsigten over byen og have en god arbejdstemperatur, både sommer og vinter.

Samtidig er det en fordel for os, at der er depotrum i etagerne under – så vi har lejet et til vores arkiv, som vi dermed får nem adgang til,” siger Hanne.

En central og diskret adresse

Lund HR får til huse på Flexoffice’s 4. sal.

Indehaver, Flemming Lund, har valgt et 28 kvadratmeter stort kontor med plads til et mødebord, hvor han kan holde jobsamtaler – han lever nemlig af at rekruttere ledere og specialister til virksomheder over hele landet.

“Jeg etablerede Lund HR for to år siden, og det er gået over forventningerne, og jeg har travlt.

Ansøgerne kommer fra hele landet, og derfor er det afgørende for mig, at jeg har et kontor, der ligger tæt på motorvejen, har p-plads og er let at finde, så jeg ikke risikerer, at folk bliver forsinkede og dermed ødelægger tidsplanen for jobinterviews.

Det er også superfint, at man som ansøger kan ankomme diskret hertil – man går ind i elevatoren i lobbyen og kan næsten gå direkte fra elevatoren ind på mit kontor, uden at flashe at man går til jobinterview,” siger Flemming.

Melder nyt ud: Statsministeren holder pressemøde i morgen

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Efter adskillige måneder uden pressemøder med statsminister Mette Frederiksen er der nu nyt.

Således indkalder Statsministeriet til pressemøde i morgen lørdag klokken 11.00 med nyt om Covid-19.

Det oplyser Statsministeriet i en pressemeddelse fredag eftermiddag.

Der er højst sandsynligt tale om nyt fra seneste forhandlinger om genåbning af fase 4. Stigende smittetal har fyldt meget i forhandlingerne mellem Folketingets partier de seneste dage.

Blandt andet er der lagt op til, at nattelivet først får lov til at genåbne 31. oktober.

Elev testet positiv for COVID-19: Hele klassen er sendt hjem

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

En elev fra Handelsgymnasiets afdeling på Turøgade er testet positiv for Covid-19.

På Turøgade har man derfor hjemsendt hele klassen (3.T) og de tilknyttede undervisere.

Det skriver Aalborgs Handelsskole.

Virtuel undervisning for klassen

Hjemsendelsen betyder, at 3.T fra på mandag vil modtage virtuel undervisning. Undervisningen vil derfor foregå på samme måde, som under nedlukningen før sommerferien.

Alle elever i klassen er desuden blevet bedt om at tage en test over to omgange. Første test skal ske søndag (4 dage efter seneste kontakt med den smittede), og der skal igen foretages en test tirsdag (6 dage efter).”

Eleverne må igen komme tilbage til klasselokalet, når de kan fremvise to negative tests foretaget med 2 dages mellemrum.

Øvrige elever på Turøgade

“På Handelsgymnasiet Aalborg følger vi alle anbefalinger fra myndighederne, som vi er i tæt dialog med. Herfra lyder meldingen, at det kun er elever med direkte kontakt (elevens klasse) til den pågældende elev, som skal sendes hjem.

Alle øvrige elever skal møde ind til almindelig klasseundervisning, og selvfølgelig stadig være særlig opmærksom på symptomer for covid-19,” skriver skriven.

Myndighederne står for den yderligere opsporing af nære kontakter til den pågældende elev.

“Vi vil stadig opfordre til at holde god afstand og sørge for god håndhygiejne samt benytte de opstillede sprit-dispensere, der findes på alle skolens afdelinger.”

Få lækker kebab i Aalborg til 30 kr. – prøv vores Kebab-festival i denne uge

Flere af Aalborgs gode kebab-steder er med – læs mere og book lige her

Weekenden er reddet: Få lækre kebab-specialiteter for kun 30 kr.

Skrevet af: Line Lindhardt Jensen

Denne uge har vi valgt at dedikere til en af de mest populære takeaway-retter i Danmark.

Siden mandag har du nemlig haft mulighed for at købe kebab-retter til kun 30 kr. fra nogle af byens allerbedste steder.

Kebab Festival kører til og med på søndag, så der er stadig masser af muligheder for at prøve de mange lækre specialiteter.

Du kan kun få de lækre specialiteter gennem MigogAalborg til den særlige pris og kun i den kommende uge, fra mandag den 10. august og frem til søndag den 16. august.

Du bestiller helt enkelt via vores online system og medbringer blot voucheren på restauranten.

De fleste af stederne kan du bestille allerede fra klokken 11.00 og resten af dagen – så du bestemmer selv, om du vil nyde lækker kebab til frokost eller til aften.

Få overblikket her:

Bogø Reberbansgade & Bogø Østerågade

Bogø deltager i Kebab Festivalen med deres butik i Østerågade og Reberbansgade. Hos Bogø får du lækker og velsmagende okse/kyllinge kebab, med mange muligheder indenfor dressing.

Du får: 1 x græsk pitabrød el. fladbrød med valgfri kebab el. falafel
Vælg mellem oksekebab, kyllingekebab el. falafel. Pitabrødet kan smørres med den dressing, du ønsker. Vælg blandt hjemmelavet hummus, chili og hvidløg. Hertil salat, agurk, tomat og dressing.

Falafel House

Falafel House ligger på i Reberbansgade. Hos Falafel House er de særligt specialister i lækre og sprøde falafler, men med deres kebab akkompagneret af bradbladet persille sesamolie, sumac og løg, er Falafel House absolut også et besøg værd.

Du får: 1 x fladbrød med oksekebab
Hertil bredbladet persille, sesamolie, sumac og løg.

Kebab House

Kebab House ligger i Danmarksgade. Når du køber mad derfra er meget hjemmelavet. Bla. deres sharwarma og dressinger. Kebab House inviterer dig til at komme glad og sulten.

Du får: 1 x pitabrød m. oksekebab
Pitabrød m. frisk oksekebab vendt i orientalske krydderier, salat og dressing.

Zaferan

Zaferan ligger på Østerbrogade i Nørresundby. Hos Zaferan kan du opleve smagen af det autentiske persiske køkken, og mærke varmen ved den traditionelle iranske gæstfrihed.

Du får: 1 x pitabrød med oksekebab
Oksekebaben er krydret med iranske spices. Hertil salat, agurk, tomat og dressing.