Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe byggeri står færdigt: BOXIT åbner kæmpe kontorhotel i Aalborg

Af Redaktionen
PR-foto
PR-foto

Byggeriet af den nye BOXIT i Aalborg C er færdigt, og lige nu er der stort rykind i både depotrum og Flexoffice kontorer i den markante bygning på hjørnet af Østre Allé.

“Der er tale om landes største BOXIT på 19.500 kvadratmeter, fordelt på syv etager.

På de nederste tre etager er der depotrum, på 4. og 5. etage er der kontorhotel, og på 6. og 7. etage er der nyt domicil til BOXIT og Escot Erhvervsejendomme, som vi er koncernforbundet med og også i dag deler kontor med,” fortæller BOXIT’s adm. direktør, Christian Nielsen.

64 kontorer med attraktiv beliggenhed

BOXIT-kæden er siden starten i 2003 blevet landskendt for depotrum og containere.

Mindre kendt er det, at BOXIT også står bag kontorhotel-konceptet, Flexoffice.

“Det første Flexoffice er i vores Risskov-afdeling, og det går så strygende, at vi nu også etablerer et Flexoffice her i Aalborg – endda betydeligt større end i Risskov,” forklarer direktøren.

I Aalborg er der 64 kontorer fordelt på cirka 3.000 kvadratmeter.

Flexoffice-konceptet læner sig op ad depotrums-konceptet i sin enkelhed.

Man kan leje kontorer i høj kvalitet, men til en lav pris, fordi alle de udenoms-omkostninger, der typisk er forbundet med kontorhoteller er skåret fra.

Til gengæld får man et kontor på en attraktiv adresse, i det antal og den størrelse, man har brug for, med kort opsigelsesfrist, p-pladser, adgangskontrol, fælles køkken, mødelokaler, frokoststue og toiletter – samt som noget helt unikt for Flexoffice: Mulighed for at leje et lager i samme bygning som kontorhotellet.

“Vi har udviklet en plug & play løsning, hvor man kan leje kontoret med møbler osv. – så man hurtigt er i gang til meget små penge,” fortæller Christian Nielsen.

Konceptet passer til trenden på markedet

En, der ved en masse om markedet for kontorer i Nordjylland, er Martin Brasholt Mikkelsen, der er erhvervsmægler og partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aalborg.

“Jeg tror, at BOXIT har ramt plet med Flexoffice konceptet, fordi det afspejler den ’keep-it-simple’ trend, der er fremherskende nu.

Man ønsker flotte omgivelser, mulighed for at sparre med andre virksomheder og wow-effekt, men man har ikke behov for en masse fordyrende udenoms faciliteter, som bemandet reception osv.

At alt overflødigt er fjernet her, betyder, at prisen er fornuftig, samtidig med at man kan udvide med fx flere kontorer, depotrum i samme bygning til vareprøver eller andet, når behovet melder sig – og skalere ned igen, når behovet forsvinder.

Samtidig er beliggenheden rigtig – vi ser en tendens til, at kontorerne i den gamle bygningsmasse i Aalborg C omdannes til boliger, og at virksomhederne prioriterer lette adgangsforhold, p-pladser og moderne faciliteter,” siger Martin Brasholt Mikkelsen.

Indflytning og generationsskifte

Blandt de nye lejere i Flexoffice er Unik Administration ApS.

En lille virksomhed med tre freelance bogholdere, der tilbyder regnskabsservice til mindre og mellemstore virksomheder.

Den nu 60-årige Hanne Brandt startede firmaet i 2002, og de første 14 år blev firmaet drevet fra hjemmet i Vadum.

“Jeg ved godt, at mange nye virksomheder starter i kælderen derhjemme, men set i bakspejlet vil jeg ikke anbefale det.

Man ender let med lige at smutte på kontoret, for der jo altid en eller anden deadline, og har man lovet noget, så skal det selvfølgelig laves.

Det går ikke i længden. Lige pludselig siger kroppen fra, og så er det for sent.

Det skete for mig for tre år siden, og jeg er derfor tvungen til at drosle ned,” siger Hanne.

Unik Administration får kontor på 4. sal i Flexoffice.

“Samtidig med at vi flytter ind, gennemgår vi faktisk et generationsskifte, hvor jeg overlader firmaet til min datter, Camilla Brandt Cortsen og vores medarbejder, Mary Ann Bech.

Vi har valgt et kontor mod nord, så vi kan nyde udsigten over byen og have en god arbejdstemperatur, både sommer og vinter.

Samtidig er det en fordel for os, at der er depotrum i etagerne under – så vi har lejet et til vores arkiv, som vi dermed får nem adgang til,” siger Hanne.

En central og diskret adresse

Lund HR får til huse på Flexoffice’s 4. sal.

Indehaver, Flemming Lund, har valgt et 28 kvadratmeter stort kontor med plads til et mødebord, hvor han kan holde jobsamtaler – han lever nemlig af at rekruttere ledere og specialister til virksomheder over hele landet.

“Jeg etablerede Lund HR for to år siden, og det er gået over forventningerne, og jeg har travlt.

Ansøgerne kommer fra hele landet, og derfor er det afgørende for mig, at jeg har et kontor, der ligger tæt på motorvejen, har p-plads og er let at finde, så jeg ikke risikerer, at folk bliver forsinkede og dermed ødelægger tidsplanen for jobinterviews.

Det er også superfint, at man som ansøger kan ankomme diskret hertil – man går ind i elevatoren i lobbyen og kan næsten gå direkte fra elevatoren ind på mit kontor, uden at flashe at man går til jobinterview,” siger Flemming.

Del artikel

Andre læser også