Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe børneunivers: Hoppeloppen sælger secondhand tøj, legetøj og udstyr

Af Emil Kjær Jørgensen

Danmark er blevet ramt af en vaskeægte secondhand bølge, der både er positivt for klimaet og din pengepung.

I Aabybro, kun 20 minutters kørsel fra Aalborg, finder du populære Hoppeloppen, der sælger brugt børnetøj, legetøj og børneudstyr.

Her har ejeren Tina Lenskjold skabe et sandt slaraffenland for både forældre og børn i alle aldre. Du finder over 150 reoler fyldt med alt, hvad børnehjertet begærer.

I samme lokaler finder du desuden Modeloppen, der sælger alt til den kvindelige garderobe.

“Siden vi åbnede Modeloppen 1. februar, har vi måske haft én time alt i alt, hvor der ikke har været kunder. Interessen har været meget overvældende, og vi kan næsten ikke få armene ned,” fortæller Tina.

Butikken er smart og enkelt indrettet, så du finder alle børnetingene i den ene afdeling, mens alt til den kvindelige garderobe er udstillet i den anden ende.

Kæmpe børneunivers: Hoppeloppen sælger secondhand tøj, legetøj og udstyr

Simpelt koncept, stort udvalg

Konceptet er helt ligetil:

Du kan vælge blot at være “almindelig” kunde og gå på opdagelse blandt hundredvis af reoler med lækkert secondhand til skarpe priser.

Når du har shoppet færdigt, går du bare op til kassen og betaler, som du kender det fra en hvilken som helst anden butik.

Men du kan også – som hundredvis af nordjyder har valgt at gøre – leje din egen reol i Hoppeloppen for 395 kr. for fire uger (495 kr. for fire i Modeloppen) og så får du ellers alle de bøjler, prismærker og alarmer du skal bruge for at have din “egen butik i butikken.”

Kæmpe børneunivers: Hoppeloppen sælger secondhand tøj, legetøj og udstyr

Du prissætter selv dit tøj, udstyr og legetøj, og så kan du følge med i salget på en app. Hver måned bliver salget gjort op – og Hoppeloppen tager beskedne 15 % i kommision af dit salg.

Du bliver en del af en Facebookgruppe med over 3.000 medlemmer, hvor du kan gøre reklame for de ting, du sælger.

“Vi gør en dyd ud af at gøre butikken indbydende og pæn for at understrege, at brugt tøj og accessories sagtens kan være lækkert.

Det er simpelthen en stor fornøjelse at se glæden i øjnene, når folk finder fede styles og ting af høj kvalitet til billige penge – og så er vi alle med til at gøre noget godt for bæredygtigheden oveni. Det er ren win win,” fortæller Tina.

Kæmpe børneunivers: Hoppeloppen sælger secondhand tøj, legetøj og udstyr

Hvorfor er det en succes?

Det er ingen hemmelighed, at der også findes butikker med lignende koncepter i eksempelvis Aalborg.

Men på de over 470 kvadratmeter i Aabybro, har Tina både besøg fra det store opland omkring Aabybro, men folk nord for fjorden har også fået øjnene op for butikken – og der er dagligt besøgende fra byer som Støvring, Nibe og Aalborg.

“Vores standleje er typisk billigere end i Aalborg, og så hører vi også fra kunderne, at man ofte finder tøj, legetøj mv. til billigere penge heroppe. Derudover kan de mest populære styles godt ryge rigtig hurtigt i Aalborg, mens udbuddet er lidt større her.”

Men udover de åbenlyse fordele, så handler det også om de små – men ikke ubetydelige ting.

Ammeplads, legehjørner og plads til børnene

I butikken finder du både legehjørner til børnene, ammeplads, hyggelige sofaer og ikke mindst et stort udvalg af varme drikke, som er ganske gratis at indtage før, under og efter shoppingen.

“Det har fra starten været meget vigtigt for mig, at det skal være et hyggeligt sted at være, og hvor min passion for secondhand kan ses og mærkes. Jeg har lagt mit hjerte i butikken, og det håber jeg skinner igennem, både hvad angår udvalget, indretningen og atmosfæren.”

Kæmpe børneunivers: Hoppeloppen sælger secondhand tøj, legetøj og udstyr

Du finder Hoppeloppen og Modeloppen på Viaduktvej 2, 9440 Aabybro. Butikken har åbent alle hverdage fra 10.00 – 17.30 og lørdag fra 10.00 – 15.00.

Der er gratis parkering lige udenfor døren.

Du finder mere info om Hoppeloppen her.

Du finder mere info om Modeloppen her.

Del artikel

Andre læser også