Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe beløb indsamlet: Gestus Nord uddelte julehjælp til 300 familier

Af Michael Qureshi
Trine Holm fra konsulentvirksomheden Progreso er formand for Gestus Nord
Trine Holm fra konsulentvirksomheden Progreso er formand for Gestus Nord

Stadionhallen på Nordjyske Arena dannede søndag rammen om en stor juletræs-fest arrangeret af velgørenhedsorganisationen, Gestus Nord.

Her blev der uddelt julehjælp til 300 forskellige hårdt belastede nordjyske familier, som er ramt på økonomien. For mange af de familier er det reelt julen, der blev reddet for dem med de store poser, som Gestus Nord uddelte.

Hver familie fik to store røde juleposer med hjem. Her var der for 650 kr. dagligvarer. Derudover fik hver familie to gavekort a 300 kr. og et a 200 kr. Så i alt var der julehjælp for 1450 kr. fra Gestus Nord.

Jul

Derudover var der plads og overskud til hygge for en masse af de familier i løbet af en hyggelig eftermiddag, hvor der var julesange, julemand, jule-banko og ikke mindst det store hit blandt børnene, Slush Ice-maskine.

AaBs maskot Theodor var også en smut forbi for at hilse på og gøre festen endnu gladere for de mange børn, der måske ikke i hverdagene har samme muligheder som klassekammeraterne grundet hårde økonomiske vilkår.

Jul

I slutningen af oktober afholdt Gestus Nord en stor auktionsaften i Musikkens Hus, hvor stor dele af Aalborg- og Nordjyllands erhvervsliv bakkede stort op. Efterfølgende har der også været andre aktiviteter, der alt i alt fik samlet 443.000 kr. ind til julehjælp.

Jul

Jul

Kæmpe beløb indsamlet: Gestus Nord uddelte julehjælp til 300 familier

Formand Trine Holm er stolt over den massive opbakning fra erhvervslivet til de 300 familier.

“Det er en helt fantastisk følelse at stå her og se alle de mennesker, vi er med til at gøre en forskel for. Her er der noget, der betyder noget for deres jul. Det er en slags forløsning ovenpå det kæmpe stykke arbejde, som alle frivillige i Gestus Nord har lagt i det her.

Jeg er enormt stolt, når jeg ser, hvor mange timer de her frivillige knokler for at hjælpe andre. Man kan ikke undgå at blive lidt rørt, når man ser, hvor glade de her mange familier bliver over julehjælpen,” forklarer Trine Holm.

Jul

Alle familier der er blevet tildelt julehjælpen fra Gestus Nord har været igennem en ansøgningsproces for at sikre, at det var de rette familier, man ville hjælpe.

Fik du læst?

Lavede spillefilm og musikvideoer: Nu vil han gøre en forskel i Aalborg med Restaurant Rusk

Kæmpe beløb indsamlet: Gestus Nord uddelte julehjælp til 300 familier

Del artikel

Andre læser også