Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe ambitioner: Aalborg Håndbold vil være verdens bedste klub

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Aalborg Håndbold
Foto: Aalborg Håndbold

Et kig på Aalborg Håndbolds trup til den kommende sæson taler sit tydelige sprog. Ambitionerne i klubben er tårnhøje.

Men nu skruer man yderligere op for ambitionerne.

Aalborg Håndbold har netop løftet sløret for deres nye strategi.

De vil være verdens bedste håndboldklub, både på og uden for banen. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Langt fra tilfredse

Med en historie der trækker tråde tilbage til 1990’erne og moderklubberne Aalborg KFUM og Vadum IF, har Aalborg Håndbold siden da vundet seks danske mesterskaber og to pokaltitler, ligesom man i den kommende sæson er på tærsklen til den niende deltagelse i EHF Champions League.

I dag lancerer Aalborg Håndbold så den helt nye strategi ”AAL in for Aalborg Håndbold”, der skal danne fundamentet for de kommende års videre udvikling af klubben med en vision om at blive verdens bedste håndboldklub, såvel på som uden for banen.

“Vi har som klub oplevet en stor vækst siden 2011, og vi er stolte over hvor vi er nået til indtil videre. Det betyder dog langt fra at vi er tilfredse, så for at sætte nye klare mål for klubben, har vi gennem et lille års tid arbejdet med at skabe en ny strategi, ligesom vi har opdateret alt fra vores vision og mission til vores værdier

. Alt dette er sket via involvering af vores mange interessenter i og omkring klubben, blandt andet spillere, trænere, fans og medarbejderne i vores administration,” siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

“At blive verdens bedste håndboldklub kan forstås på flere måder. Først og fremmest gælder det naturligvis resultaterne på banen, hvor vores erklærede mål er at vinde EHF Champions League, men det gælder i høj grad også oplevelsen uden for banen, hvor vi tilstræber at give vores tusindvis af fans og rekordstore publikum den bedste mulige kampoplevelse.

Dette kan igen brydes ned til underpunkter, hvor vi arbejder målrettet med alt fra stemningen i arenaen og den mad vi serverer, til den måde hvorpå vi udvikler og skaber værdi for vores mange trofaste samarbejdspartnere. Samlet set kan man sige, at vi på såvel den sportslige, oplevelsesmæssige og partnermæssige front har sat os nye mål for at blive den bedste håndboldklub i verden.

Tidshorisonten for de nye ambitioner står ikke skrevet i sten, det er både en kort- og langsigtet plan. Vi jagter vores nye målsætninger fra dag ét, men ved også at det kan blive et langt sejt træk, hvilket vi også er indstillet på.

Når det er sagt skal vi selvfølgelig se løbende fremskridt, så vi hele tiden kommer tættere på målet og fortsat skaber store og unikke oplevelser, der begejstrer, underholder og sætter Aalborg og Nordjylland på verdenskortet,” fortæller Jan Larsen videre.

Del artikel

Andre læser også