Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vildt åbningstilbud: Eksklusiv sushi-restaurant åbner i denne uge

Af Jens Erik Møller

Der findes en del sushi-steder i Aalborg allerede, men elsker du sushi ligeså højt som os … så kan der ikke komme for mange.

Onsdag den 20. januar åbner endnu en sushirestaurant. Det sker, når Sushi Fresh slår dørene op på Gugvej.

De har allerede haft stor succes i både Hobro og Randers i flere år, og for en lille måned siden åbnede de også en restaurant i Aarhus. Nu er turen så kommet til Nordens Paris.

”Vi laver sushi med stolthed, og det er eksklusivt sushi til en meget fordelagtig pris,” forklarer Jesper Fly, der er medejer af den nye restaurant i Aalborg.

”Det er sushi i den høje ende.”

Han kommer fra forretningen i Randers, hvor han har været køkkenchef i tre år. I alt gemmer der sig otte års sushi-erfaring blandt kokkene i Aalborg, så man kan roligt konstatere, at der er de allerbedste forudsætninger for også at lave lækker sushi til os.

Vildt åbningstilbud: Eksklusiv sushi-restaurant åbner i denne uge

Sushi med mere

I takt med sushi-restauranternes udvikling, er det også blevet mere og mere normalt at kombinere de asiatiske køkkener på kryds og tværs. Dette er også planen hos Sushi Fresh.

”Det er både simpel og lækker mad, og udover sushi har vi også kinesiske retter og andet fra det asiatiske køkken,” forklarer Jesper, som glæder sig til at vise aalborgenserne, hvad han kan.

I Aalborg vil det også være muligt at købe en såkaldt premium-menu, som Jesper selv har udviklet med kun de allerbedste råvarer – og som med hans egne ord “bare skal opleves”.

Det er også muligt – for blot at nævne noget at det store udvalg på menukortet – at få små retter som tangsalat, misosuppe med laks, sesam og forårsløg, forårsruller samt en specialitet, som de kalder for spicy laks. Den er især forbeholdt dem, der ikke er fan af rå fisk.

I forbindelse med åbningen på onsdag, så vil Sushi Fresh rigtig gerne forkæle aalborgenserne, og derfor er der 20 procent at spare de første 14 dage.

Ikke kun takeaway

Den nye Sushi Fresh er placeret på Gugvej 89, hvor blandt andet Raw Juice & Breakfast tidligere har haft lokaler. Og ifølge Jesper Fly er Gug ikke tilfældigt valgt.

”Det er tæt på både den sydlige og den østlige del af byen, hvor universitet ligger, så der er et godt kundegrundlag.”

I første omgang er der tale om takeaway, men så snart corona-restriktionerne lempes, og det igen er muligt at holde en restaurant åben, så bliver der også mulighed for at sidde og nyde sin mad på stedet.

På spørgsmålet om, hvordan hele corona-nedlukningen af samfundet har spillet ind, så ser Jesper det ikke kun som en negativ ting …

”Det har gjort det mere fordelagtigt med takeaway ligenu, så jeg tror, det giver os en god start.”

Du kan allerede nu se menuen lige her.Vildt åbningstilbud: Eksklusiv sushi-restaurant åbner i denne uge

Del artikel

Andre læser også