ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæde åbner også i Aalborg: D’Let lokker med gratis mad i næste uge

Af Michael Qureshi
Sådan ser Det Grønne Køkken ud i Bruuns Galleri i Århus
Sådan ser Det Grønne Køkken ud i Bruuns Galleri i Århus

Endnu et madkoncept er klar til at rykke ind i Friis Shoppingcenter.

Efter stor succes med konceptet i flere af landets større byer og placeringer i bl.a. Kolding Storcenter og Bruuns Galleri, åbner D’let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away nu også i Aalborg.

Det gør de i Friis Shoppingcenter på onsdag – og de byder på gratis mad i to timer.

Blot en uge efter åbningen af Anettes Sandwich er Friis Shoppingcenter klar til at tilbyde endnu mere mad til aalborgenserne.

D’let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away, der er kendt flere steder i landet for deres grønne fastfood og autentiske thaimad af høj kvalitet til SU-venlige priser, åbner nu deres første restaurant i Aalborg i Friis Shoppingcenter.

Gratis mad i to timer med mange muligheder

Den officielle åbning er torsdag 30. august, men dagen før byder de traditionen tro på gratis mad kl. 12-14 onsdag 29. august, så alle kan smage de mange forskellige thai retter og store salatbar.

“Vi vil gerne give vores kunder mulighed for at smage vores mad og efter stor interesse gentager vi succesen, når vi åbner i Friis Shoppingcenter, siger indehaveren Claus Juul.

Han har efterhånden åbnet en del restauranter rundt i Danmark, og denne i Aalborg bliver kædens syvende.

“Idéen med at dele gratis mad ud har været enormt populær de andre steder, så vi forventer det bliver et mindst ligeså stort tilløbsstykke her, fortæller den forventningsfulde indehaver.

Kæde åbner også i Aalborg: D'Let lokker med gratis mad i næste uge

Frisk buffet og minimal madspild

D’let har noget til enhver smag og henvender sig især til nordjyder, som ikke vil gå på kompromis med sundhed i en travl hverdag.

“I vores buffet kan man blande sine yndlingsretter. Vi tilbyder mere end 60 forskellige salater og grøntsager, flere varianter af thairetter og et stort udvalg af kød,” siger Claus Juul.

Samtidig er alt friskt, da der er komplet udskiftning i buffeten flere gange dagligt, og D’let gør meget for at undgå madspild.

Derfor er de bl.a. med i Too Good to Go app’en med deres eksisterende restauranter og kommer også til at være det i Friis Shoppingcenter. Her vil det være muligt at hente aftensmad til en rigtig god pris i et kvarter efter lukketid, hvis man har app’en.

Der bliver rig mulighed for at smage det store udvalg, når D’let byder på gratis mad kl. 12-14 onsdag 29. august. Restauranten er kun åben i dette tidsrum, men fra torsdag 30. august følger det centrets åbningstider. D’let åbner på plan 1 overfor Envii.

Del artikel