Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danmarks bedste romkugler: Nu kan du få dem i en særlig Valentine’s-variant

Af Emil Kjær Jørgensen

Der er vist ingen tvivl om, at mange danskere har udviklet en ekstra sød tand i corona-tid, hvor salget af fastelavnsboller eksempelvis er gået helt amok – find vores guide til byens bedste her.

Har du endnu ikke fået nok af søde sager, så har vi en god nyhed til den kommende weekend.

For hvordan siger man bedst til end udkårne, at man elsker ham/hende/den, når Valentine’s Day står for døren?

Det gør man naturligvis med Danmarks bedste romkugle, som du i morgen – og kun i morgen – kan købe i en helt særlig Valentines-variant.

Her kan du finde dem

De kan helt eksklusivt købes hos hyggelige Mabel Kafferi på Boulevarden i morgen fra kl. 10.30 – 15.30, så længe lager haves.

De særlige romkugler er – naturligvis – lyserøde og beklædt i det fineste jordbærchokolade med et lille fint hjerte på toppen.

Inde i vidunderet finder du det helt særlige romkuglefyld, der gjorde bageren i Nørre Aaby landskendt, da de i 2018 løb med prisen som Danmarks bedste romkugle på madmessen Foodexpo, hvor Bager- og Konditormestre var dommere.

Det fik salget i Nørre Aaby til at gå fuldstændig amok, og året efter kunne bagermester Carsten Matthiesen afsløre, at overskuddet var stedet med over 4000 % og millionerne er siden bare rullet ind.

Bageriet har siden skiftet navn til Bak’s Bakery & Deli, og de beskriver de særlige Valentines-romkugler således:”

“I denne svære tid er det med at hylde kærligheden og sætte pris på hinanden. Derfor har vi lavet en helt særlig romkugle i anledning af hjerternes fest.”

Del artikel

Andre læser også