Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kåret til Danmarks bedste burger: Nu fejrer de det med vildt tilbud

Af Simone Vestergaard

I marts måned kunne MigogAalborg kåre den populære burgerbar The Burger Shack til vinder af Byens Bedste Burger ved Aalborg Awards 2018. 

Og nu er der endnu flere gode nyheder, for The Burger Shack er netop blevet kåret til Danmarks Bedste Burger 2018 i Opdag Danmarks afstemning. Og dét skal fejres!

På mandag d. 30. juli står burgerbaren klar med et ret godt tilbud, man ikke vil gå glip af.

Som en tak til alle der har stemt på dem, serverer The Burger Shack nemlig ”Danmarks Bedste Burger Menu” til en flad halvtredser hele dagen fra kl. 11.30.

Tilbuddet gælder kun Shack Burger Menu med oksekød, bestående af en saftig bøf fra fritgående køer i lækker burgerbolle – sprøde frites med parmesan og timian og en dejlig kold drink.

Tilbuddet gælder ifølge Burger Shack kun, hvis man bestiller sin mad i restauranten og ikke online eller via telefon.

Kåret til Danmarks bedste burger: Nu fejrer de det med vildt tilbud

 

Kun de bedste råvarer

Vidste du at The Burger Shack har friskbagte burgerboller hver dag – at kødet i burgerne er fra danske, fritgående kvæg, og at de kun bruger økologiske grøntsager af høj kvalitet?

Det vil sige, at man faktisk kan spise en lækker greasy burger med god samvittighed, fordi den er twistet med økologi og velsmagende kød. What’s not to like?

Der er kort fortalt ingen undskyldninger for ikke lige, at stikke snuden forbi burgerbaren på mandag (og for den sags skyld alle andre dage i ugen).

Du kan læse mere om den prisbelønnede burgerkæde her

Del artikel