ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kåret til Årets Nordjyde: Nu står Mikkel bag velgørenheds-koncert i Aalborg

Af Michael Qureshi
Foto: Lars Horn
Foto: Lars Horn

Af Michael Qureshi

Det er ikke mere end et par uger siden, at Mikkel Salling Holmgaard stod på scenen i Musikkens Hus og blev fejret som Årets Nordjyde.

Det var TV 2 Nord, der stod bag den store aften, hvor Mikkel endte med at hente den fantastiske titel.

Mikkel Salling Holmgaard er stifteren af Back to Life Project, der er en forening med base i Aalborg, som hjælper folk, der er havnet i en klemme i systemet.

Virksomheden blev stiftet i 2013 af Mikkel, efter han selv havde kæmpet en hård kamp mod systemet under sit længere genoptræningsforløb, hvor idéen til virksomheden også blev født.

Derfor startede han The Back To Life Project, for at dele ud af sin egen erfaring og viden, i håb om at skabe et system, hvor den enkelte ikke føler sig alene efter en ulykke.

Læs også: Gør en stor forskel: Nu er Back to Life Project nomineret til årets forening

Kåret til Årets Nordjyde: Nu står Mikkel bag velgørenheds-koncert i Aalborg
Mikkel afholder også foredrag for gymnasier og virksomheder
Kommer ikke sovende til tingene

Det er det enorme arbejde, teamet bag Back to Life Project yder til daglig, som var en af de store årsager til, at Mikkel blev kåret til Årets Nordjyde. Og han er heller ikke typen, der kommer sovende til tingene.

Derfor kan Aalborg 19. maj se frem til en superfed musikoplevelse i Studenterhuset. The Back to Life Concert er en velgørenhedskoncert til formål for et for et godt formål. Her spiller de fire lokalbands fra Aalborg While I Wonder, SUNDAYS, Extra Store Grønlandske Rejer og SuperScum.

Mikkel Salling Holmgaard er stolt over, at koncerten nu er kommet på plads og håber at mange vil komme og støtte projektet.

“De fire lokale bands SuperScum, While I Wonder, SUNDAYS og Extra Store Grønlandske Rejer. har valgt at lave en koncert sammen, for at sætte fokus på et velgørende formål, og samtidigt opstille en event, som kan skabe fokus på noget af det lokale musik, som arbejder hårdt på at komme frem.

Så det er tænkt som en event, der slår flere fluer med ét smæk. En event, der sætter fokus på noget lokalt musik, og samtidigt et lokalt forankret projekt, der arbejder for at hjælpe udsatte mennesker.

Vi håber at det hele går op i en højere enhed, hvor dette selvfølgelig øger kendskabet til projektets arbejde, men også øger kendskabet til noget af den lokale musik, samt at dette også bliver en event, der giver gode skulderklap til Studenterhuset, som aktivt har valgt at bakke op omkring, det flotte initiativ,” siger Mikkel til migogaalborg.dk

Fantastisk anerkendelse

For Mikkel selv har det også været en overvældende tid med titlen som Årets Nordjyde.

“Det har været en helt fantastisk anerkendelse at få så flot en pris. Jeg mærker tydeligt, at budskabet omkring vores arbejde kommer længere og længere ud – hvilket priser som denne også bekræfter – og det er en rigtig dejlig følelse at mærke, at så mange mennesker kan se og forstå vores vision, og bakker aktivt op omkring dét, vi kæmper for.

Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at kendskabet og opbakningen fortsætter med at sprede sig, så vi får lov at gøre en større og større forskel på daglig basis,” siger Mikkel.

Du kan booke billetter til koncerten 19. maj i Studenterhuset lige her
Det er også muligt at købe billetter uden gebyr i Studenterhusets Café

Fra Nybyggerne garagesalg til Neymars turnering: Det sker i Aalborg i weekenden

Kåret til Årets Nordjyde: Nu står Mikkel bag velgørenheds-koncert i Aalborg

 

Del artikel