ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jyllands største kosmetiske klinikkæde: Your Age har fået en flyvende start i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen
Rikke Thorsen til Your Age's åbningsreception
Rikke Thorsen til Your Age's åbningsreception

Det blev fejret med stil, da Jyllands største kosmetiske klinikkæde, Your Age, holdt åbningsreception på deres nye adresse i Aalborg.

De ellers rummelige lokaler på Østerågade 11, 1 sal var fyldt til randen med nysgerrigere aalborgensere, der nød godt af goodie-bags, åbningstilbud og ikke mindst besøget fra TV-værten Lene Beier.

Den velkendte TV-personlighed, som man bl.a. kender fra Landmand søger kærlighed, er Your Age ambassadør og delte ud af sine erfaringer med skønhedsbehandlinger.

”Det har været vigtigt for mig at finde et sted, der har forstand på god hudpleje, som kan lave naturlige resultater og som forstår, hvilken retning jeg gerne vil i.

Your Age opfylder mine krav til fulde,” forklarer Lene Beier.

Konceptet hos Your Age er netop at lave naturlige resultater, der er skræddersyet til det enkelte individ, og hvor fokus er på både diskretion og høj sikkerhed.

Sælger usynlige resultater

Når man hører ordet kosmetiske behandlinger eller skønhedsbehandlinger, kan tankerne godt ledes hen på overdrevne resultater med for store læber og stram ansigtsmimik, men det er ikke noget Your Age gør sig i.

Kigger man på Lene Beier, ved man nøjagtig, hvad ejer Rikke Thorsen mener, når hun beskriver klinikkens behandlinger som ”usynlige resultater.”

Den 42-årige jyde ligner altid en million, når hun toner frem på skærmen, og det er i høj grad, fordi hun prioriterer at gøre noget for sig selv.

Hendes helt store favoritter fra Your Age er laser- og ultherapy-behandlinger, der henholdsvis fjerner karsprængninger og regenererer huden, men også fire & ice frugtsyrebehandlingen, som fjerner døde hudceller.

Udover disse tilbyder Your Age også et væld af andre behandlinger som Restylane, Botox og Cool Tech fedtfrysning for at nævne et par stykker.

Jyllands største kosmetiske klinikkæde: Your Age har fået en flyvende start i Aalborg
Pressefoto

Sikkerhed i top

Your Age findes allerede i Aarhus, Silkeborg og Herning og har med åbningen i Aalborg opfyldt Rikke Thorsens drøm:

”Det har altid været en stor drøm at åbne en klinik i Aalborg.

Jeg er vild med nordjyder, så det føles næsten som at være hjemme. Vi er blevet taget så godt imod, og det har virkelig været en god start,” forklarer Rikke Thorsen.

Hun fremhæver især det nordjyske mindset, hvor der sættes pris på gode og troværdige oplevelser.

Disse oplevelser sikrer klinikken med deres fokus på kvalitet, sikkerhed og det personlige møde.

Alle kosmetiske behandlere har en baggrund som specialuddannede hudlæger og sygeplejsker, og der afsættes meget tid til både konsultationer, behandlinger og den efterfølgende kontrol.

”Kunderne skal altid føle sig godt tilpas og passet godt på,” understreger Rikke Thorsen.

Er du blevet nysgerrig på, hvad Your Age kan gøre for dig, kan du booke en gratis konsultation, hvor du modtager rådgivning fra en behandler helt uforpligtende.

Læs mere om Your Age her.

Del artikel

Andre læser også