Jyllands største kosmetiske klinikkæde: Your Age har fået en flyvende start i Aalborg

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Rikke Thorsen til Your Age's åbningsreception
Rikke Thorsen til Your Age's åbningsreception

Det blev fejret med stil, da Jyllands største kosmetiske klinikkæde, Your Age, holdt åbningsreception på deres nye adresse i Aalborg.

De ellers rummelige lokaler på Østerågade 11, 1 sal var fyldt til randen med nysgerrigere aalborgensere, der nød godt af goodie-bags, åbningstilbud og ikke mindst besøget fra TV-værten Lene Beier.

Den velkendte TV-personlighed, som man bl.a. kender fra Landmand søger kærlighed, er Your Age ambassadør og delte ud af sine erfaringer med skønhedsbehandlinger.

”Det har været vigtigt for mig at finde et sted, der har forstand på god hudpleje, som kan lave naturlige resultater og som forstår, hvilken retning jeg gerne vil i.

Your Age opfylder mine krav til fulde,” forklarer Lene Beier.

Konceptet hos Your Age er netop at lave naturlige resultater, der er skræddersyet til det enkelte individ, og hvor fokus er på både diskretion og høj sikkerhed.

Sælger usynlige resultater

Når man hører ordet kosmetiske behandlinger eller skønhedsbehandlinger, kan tankerne godt ledes hen på overdrevne resultater med for store læber og stram ansigtsmimik, men det er ikke noget Your Age gør sig i.

Kigger man på Lene Beier, ved man nøjagtig, hvad ejer Rikke Thorsen mener, når hun beskriver klinikkens behandlinger som ”usynlige resultater.”

Den 42-årige jyde ligner altid en million, når hun toner frem på skærmen, og det er i høj grad, fordi hun prioriterer at gøre noget for sig selv.

Hendes helt store favoritter fra Your Age er laser- og ultherapy-behandlinger, der henholdsvis fjerner karsprængninger og regenererer huden, men også fire & ice frugtsyrebehandlingen, som fjerner døde hudceller.

Udover disse tilbyder Your Age også et væld af andre behandlinger som Restylane, Botox og Cool Tech fedtfrysning for at nævne et par stykker.

Pressefoto

Sikkerhed i top

Your Age findes allerede i Aarhus, Silkeborg og Herning og har med åbningen i Aalborg opfyldt Rikke Thorsens drøm:

”Det har altid været en stor drøm at åbne en klinik i Aalborg.

Jeg er vild med nordjyder, så det føles næsten som at være hjemme. Vi er blevet taget så godt imod, og det har virkelig været en god start,” forklarer Rikke Thorsen.

Hun fremhæver især det nordjyske mindset, hvor der sættes pris på gode og troværdige oplevelser.

Disse oplevelser sikrer klinikken med deres fokus på kvalitet, sikkerhed og det personlige møde.

Alle kosmetiske behandlere har en baggrund som specialuddannede hudlæger og sygeplejsker, og der afsættes meget tid til både konsultationer, behandlinger og den efterfølgende kontrol.

”Kunderne skal altid føle sig godt tilpas og passet godt på,” understreger Rikke Thorsen.

Er du blevet nysgerrig på, hvad Your Age kan gøre for dig, kan du booke en gratis konsultation, hvor du modtager rådgivning fra en behandler helt uforpligtende.

Læs mere om Your Age her.

Billeder fra weekenden deles i vildskab: Aalborgs borgmester med opråb

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Per Holland
Foto: Per Holland

Det startede med en Facebook-opdatering hos renovationsarbejderen Per Holland søndag morgen.

Siden har lige præcis det opslag med tilhørende billeder spredt sig som en steppebrand på det sociale medie, og mandag havnede det så hos Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

Der er tale om billeder fra Aalborgs midtby efter weekendens fester, hvor man tydeligt ser et værre svineri over det hele. Fra Jomfru Ane Parken og inde omkring Nytorv.

Foto: Per Holland
Foto: Per Holland

Klæder ikke Aalborg

Overalt ligger der affald spredt ud over det hele, og det klæder absolut ikke en by som Aalborg i rivende udvikling, og en Havnefront vi gerne vil være stolte af.

“Lidt fra weekendens morgenfejning. Vi møder 8 mand ind mellem 4:30 – 5:00 for at ryde op efter dagens og nattens fester. Der var også en træ der måtte lade livet. Mågerne har også en del af skylden
Go’ Søndag.”

Sådan skrev renovationsarbejderen Per Holland i den nu famøse Facebook-opdatering, der er delt langt over 500 gange, og som du kan se billeder fra her i artiklen.

Foto: Per Holland
Foto: Per Holland

Nu kommer Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen også med en løftet pegefinger og et opråb om, at vi bliver bedre til at rydde op efter os selv.

Lige nu er ekstraordinært mange ude om aftenen i det hede aftener og ikke mindst når nattelivet er lukket ned efter midnat.

Er lige rigeligt nok

Thomas Kastrup-Larsen opfordrer nu til, at man husker at rydde bedre op, når man nyder de store grønne arealer i Aalborg.

“Kære alle sammen.

Skal vi ikke love hinanden at blive bedre til at rydde op efter os selv, når vi bruger Aalborgs skønne rekreative rum.

Jeg kan godt forstå at renovationsmedarbejderne synes at affaldsmængderne der ligger smidt rundt omkring på havnefronten og i gaderne er blevet lige rigelige nok,” skriver borgmesteren.

Foto: Per Holland

Han fortsætter;

“Vi elsker alle sammen at bruge byens mange reakrative muligheder.

Skal vi ikke hjælpe hinanden med at holde dem rene, tage vores affald med hjem eller hen til en skraldespand med plads, så Aalborg også for de næste der kommer også er en god oplevelse at besøge og være i.”

Få lækker kebab i Aalborg til 30 kr. – prøv vores Kebab-festival i denne uge

Flere af Aalborgs gode kebab-steder er med – læs mere og book lige her

Pas på selv den mindste glød: Aalborg ligger lige nu højt på farlig skala

Skrevet af: Redaktionen

De glohede temperaturer får lige nu folk til at valfarte ud i naturen.

Lige nu er der rigtig mange, som nyder at grille og lave bål på offentlige arealer, men man skal være varsom lige for tiden især i Aalborg-området.

Det melder Beredskabsstyrelsen, der har hjemmesiden brandfare.dk. Her kan man løbende følge med i, hvordan ens eget område ligger på det såkalde brandfare-indeks.

Brandfare-indeks mandag d. 10. august

Ligger utrolig højt på skalaen

Her kan man konstatere, at Aalborg-området ligger utrolig højt på skalaen.

Den ligger mellem høj og ekstrem høj, hvilket betyder at antændelse ved glød eller mindre flamme sker meget nemt og i de helt tørre områder ekstremt nemt.

I foråret er det især aske og cigaretskodder, afbrænding af haveaffald og brug af ukrudtsbrænder, der forårsager naturbrandene.

Senere på året er det i højere grad uforsigtighed med grill og bål i naturen, som sender de danske beredskaber på opgaver.

Undgå naturbrand – følg disse enkle råd, når du opholder dig i naturen

 • Brug de dertil indrettede bålpladser, hvis du skal tænde et bål eller grill.
 • Efterlad aldrig et bål, der ikke er slukket helt.
 • Brug ukrudtsbrænderen med forsigtighed, og hvis du har vand i nærheden.
 • Smid ikke cigaretskod og lignende i naturen.
 • Tøm aldrig aske fra grill eller brændeovn i naturen, men i en askespand.
 • Efterlad ikke flasker i naturen, der kan reflektere i solen.
 • Ring hurtigt 1-1-2, hvis uheldet alligevel er ude.

Få lækker kebab i Aalborg til 30 kr. – prøv vores Kebab-festival i denne uge

Flere af Aalborgs gode kebab-steder er med – læs mere og book lige her

Nordjylland går fri i første omgang: Mundbind skal bruges i flere jyske kommuner

Skrevet af: Redaktionen

Skal du ud og rejse i den kommende tid, og går turen mod Midtjylland, så bør du have mundbind med på rejsen.

Sådan lyder udmeldingen fra Sundhedsminister Magnus Heunicke på et pressemøde mandag eftermiddag.

Set med lokale briller går Nordjylland i første omgang fri for krav om mundbind i kollektiv trafik, og som det helt nye anbefaling af mundbind i supermarkeder, shoppingcentre og så videre.

Men det er ikke langt fra Nordjylland, at smitten lige nu breder sig. I Århus er det allerede et krav, at man bruger mundbind, når man benytter kollektiv trafik.

Hav altid mundbind med i tasken

Men det nye er, at man også indfører det krav i Silkeborg samtidig med at myndighederne anbefaler brug af mundbind i indkøb og større forretninger, som man blandt andet ser det i Tyskland.

“Hav altid et mundbind i tasken,” lyder det fra Transportminister Benny Engelbrecht på pressemødet.

Han oplyser desuden, at der udover krav om mundbind i Aarhus, nu også er krav om mundbind i de omkringliggende kommuner: Odder, Faurskov, Skanderborg og Horsens.

På pressemødet kom det frem, at myndighederne har fokus på flere kommuner.

Udover Aarhus, Silkeborg og Ringsted sætter man hårdt ind lokalt i følgende kommuner, hvor der er over 20 personer per 100.000 indbygger smittet med coronavirus.

 • Glostrup
 • Nyborg
 • Solrød
 • Sorø