Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor pris er blevet uddelt: Her er Aalborgs bedste takeaway

Af Stine Kjølby Christensen
Arkivfoto
Arkivfoto


Danskerne har stemt i forbindelse med den årlige Just Eat Awards, og Esaan – Taste of Thailand har vundet som Aalborgs bedste takeaway.

”Vores samarbejdspartnere – de lokale restauranter – spiller en helt afgørende rolle som en del af Just Eat.

Det er dem, som gør dagligdagen lidt lettere og mere velsmagende.

Med Just Eat Restaurant Awards sætter vi fokus på og hylder nogle af de mennesker, der hver eneste dag arbejder benhårdt for den gode kundeoplevelse.

Jeg er særlig stolt over at se, at der blandt årets vindere er adskillige toneangivende samarbejdspartnere, der både vægter ansvarlighed samt er innovative indenfor deres felt.

De fortjener et stort skulderklap for deres arbejde, og vi er glade for, at danskerne vil hjælpe os med at give dem det ved at stemme til Just Eat Awards,” siger Ann-Sophie Adamsen, der er landedirektør for Just Eat Danmark.

Den ultimative anerkendelse

Danskere over hele landet har afgivet deres stemmer for at finde vinderne af Just Eat Awards 2023.

Prisuddelingen er skabt for at give den ultimative anerkendelse af Just Eats restaurant-partnere – store som små – der hver dag knokler for at stille danskernes takeaway-sult. Fra de mest snaskede cravings til de sundere alternativer.

Ud af de i alt 11 forskellige kategorier til Just Eat Awards 2023 hyldes alt fra “Bedste Burger” til “Bedste Sunde Køkken”.

Også Danmarks Bedste Restaurant er fundet.

I løbet af de seneste år er udvalget hos Just Eat blevet mere varieret, og det afspejler sig også i deres award-uddeling.

Derfor er “Årets Game Changer” og “Bedste Bæredygtige” blandt andet blevet tilføjet til puljen af awards, for netop at hylde nogle af de restauranter, der er med til at forme takeaway-landskabet anno 2024. 

”Vi har i Just Eat sat endnu større fokus på udvalget af restauranter på vores platform, så alle vores partnerskaber tager udgangspunkt i vores kunders ønsker, valg og præferencer.

Med Just Eat Restaurant Awards kan vi vise, at vi ikke kun leverer hurtig og veltilberedt takeaway – men at vi også tilbyder den brede vifte af valgmuligheder, som danskerne ønsker,” siger Ann-Sophie Adamsen.

Restauranterne er blevet nomineret af et uafhængigt dommerpanel, som har kigget på både kundetilfredshed og kommercielle faktorer.

Herefter har kunderne fået lov til at stemme på deres yndlingsrestauranter indenfor forskellige kategorier. Restauranterne med flest stemmer er de heldige vindere af Just Eat Awards, og de modtager priser d. 20. februar 2024.

Årets bedste takeaway er på Strandvejen

Aalborgenserne strøg til stemmeurnerne, da den bedste takeaway-restaurant i Aalborg skulle kåres.

Og nu er vinderen fundet.

Sejren går til Esaan – Taste of Thailand, der for andet år i streg tager prisen som Bedste Takeaway i Aalborg med sig hjem:

”Det betyder enormt meget at vinde prisen igen i år.

Det føles som en stor anerkendelse af seks års slid. Der er heller ingen tvivl om, at vi fortsat vil blive ved med at sætte barren højt og have fokus på et fortsat højt niveau,” siger David Lam hos Esaan – Taste of Thailand, og fortsætter:

“Vi har selvfølgelig også håb og ambitioner for at kunne trække denne pris hjem igen en tredje gang til næste år”.

Som navnet indikerer, byder Esaan – Taste of Thailand på autentisk thailandsk mad tilberedt af restaurantens thailandske kokke.

Og det må aalborgenserne altså være vilde med, siden de ikke bare én gang, men nu to gange har stemt på restauranten som Aalborgs bedste.

Del artikel

Andre læser også