Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julestemning på vej: Det Gamle Apotek åbner igen i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Det er måske ikke alle, der gider at høre på jingle bells og Ho-ho-ho allerede i midten af september. Men vi kan altså ikke helt lade være.

I Algade 10-12 bliver der nemlig boret, bygget og pakket ud af alverdens jule-brugskunst.

Det Gamle Apotek, der ad flere omgange har haft en pop-up butik i byen, vender efter et års pause tilbage til midtbyen – og de har endnu engang taget julestemningen med sig.

Julestemning på vej: Det Gamle Apotek åbner igen i Aalborg

Det oprindelige Gamle Apotek ligger i Tønder, men rundt omkring i landet popper der små butikker op omkring juletid, hvor man kan købe forskellige julepynt og dekorationer.

“Det Gamle Apotek er vældigt populært rundt omkring i landet, og i Aalborg har man taget rigtig godt imod pop-up butikken i alle årene.

Der er også rigtig mange nordmænd og svenskere, der kommer her i november, som elsker at købe ind til julepynten,” fortæller butikschefen.

Julestemning på vej: Det Gamle Apotek åbner igen i Aalborg

Jul i efterårsferien

Det er femte gang at Det gamle Apotek skyder op i Aalborg – sidste år var en undtagelse, hvor flere da også rettede bekymrede henvendelser til MigogAalborg.

Men i år får du altså igen mulighed for at udvide din julekugle-samling, anskaffe det flotteste gavepapir eller få fingrene i det smukkeste lys.

Julestemning på vej: Det Gamle Apotek åbner igen i Aalborg

Årets sortiment er magisk og nøje udvalgt af kædens største juleentusiaster. Balancen mellem det nostalgiske, det søde, det sjove og det velkendte er lige tilpas, og det burde være muligt for alle at skabe en rød tråd i årets julepyntning.

Det Gamle Apotek åbner officielt fredag d. 11. oktober, så efterårsferien kan altså startes hyggeligt op med en stemningsfuld shoppetur.

Hvad: Åbning af Det Gamle Apotek
Hvor: Algade 10-12, 9000 Aalborg
Hvornår: Fredag d. 11. oktober 2019

Del artikel

Andre læser også