ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flammer på bordet: Restaurant MEAT laver jule-inspireret Teppanyaki

Af Michael Qureshi

Tidligere på året lancerede populære Restaurant MEAT i Vesterå et helt nyt koncept i Aalborg.

Her præsenterede man det japanske koncept “Teppanyaki”.

Det er baseret på, at man sidder et mindre antal gæster omkring en stor varmeplade, hvor kokken så står og griller forskellige former for råvarer.

På en tur til Maldiverne oplevede indehaver Gitte Jensen det, og efterfølgende var hun slet ikke i tvivl om, at det skulle føres med til Aalborg.

Et show omkring privat bord

“Man kan sige, at det er lidt et slags show med vores dygtige Teppanyaki-kok i centrum og så udelukkende med high end råvarer på fisk, skaldyr, grøntsager og selvfølgelig kødet,” forklarede Gitte Jensen til MigogAalborg, da det blev introduceret på MEAT.

Siden er det blevet taget rigtig godt imod med mange bookinger. Folk elsker det her flammeshow samtidig med at man har sin egen personlige kok for en aften.

Flammer på bordet: Restaurant MEAT laver jule-inspireret Teppanyaki
Flammer på bordet: Restaurant MEAT laver jule-inspireret Teppanyaki

Nu melder juletiden sig meget snart, og derfor er det selvfølgelig oplagt, at Teppanyaki på Meat bliver med en sæsonmenu, der har lidt julefrokost over sig.

Kokken Horacio har en fortid som tv-kok i Argentina, og han har i den grad styr på, hvordan han tilbereder de helt friske råvarer bedst muligt.

Lækker juleinspireret menu

Derfor har han forberedt en lækker julefrokostmenu, der stadig omfavner de grillede elementer.

Det er nørderi og story telling på den fede måde, når den dygtige argentiner deler ud af sin enorme viden inden for feltet.

Kokken er også god til at sætte kulør på aftenen, når han lige sætter gang i et ildshow og giver den helt rigtige scene til Instagram-venlige fotos og videoer.

Prisen for en helaftensoplevelse med denne sæsonmenu er 1.299 kr. per person.

Kun begrænset antal pladser resten af året – Book her

Sæsonmenuen er;

Grillet japansk kammusling og argentinsk tigerreje serveret i kraftig hummersauce med grønne æbler vendt i frisk persille.

Sprødt svinekød serveret med en puré af søde kartofler, æblereduktion, syltede rødløg og marinerede edamamebønner, tranebær, cashewnødder, dadler og persille.

New York strip røget med grønne æbler, hø og rosmarin. Hertil selleripuré, grillet bok choy, gazpachoreduktion og kartoffel millefeuille.

24 karats Kobe guldbarre.

Risalamande a la Meat

Del artikel