ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julehygge i utraditionelle rammer: Nordsøen Ocenarium holder åbent juleaftensdag

Af Emil Kjær Jørgensen

“I aften er det juleaften, der er længe, længe til!”

Har du børn og eller er du en barnlig sjæl, der kan nikke genkendende til dette, så har vi en god nyhed til dig.

Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanarium, inviterer nemlig indenfor til hygge fra kl. 10.00 – 13.00 på selveste juleaftensdag.

“Vi får fornemt besøg af julemanden, som deler godter ud til de mindste. Vi sørger selvfølgelig også for at dyrene får serveret en lækker julemiddag, når vi både fodrer i det store Oceanarium og i det udendørs sælanlæg – så husk de varme jakker,” skriver de.

Der vil i løbet af dagen være forskellige musikalske indslag, med både Bagterp Blæseorkester og de lokale Biver & Lasse. Og så er der som sædvanlig lagt op til fællessang foran det store Oceanarie.

Mangler du den sidste julegave eller måske den helt perfekte mandelgave, byder butikken på et væld af muligheder. Og er det noget godt til ganen du mangler, vil der kunne købes æbleskiver, gløgg og kaffe/the til favorable julepriser.

Julehygge i utraditionelle rammer: Nordsøen Ocenarium holder åbent juleaftensdag

Hvis man siger Hirtshals, så er der nok rigtig mange fra Aalborg, som tænker, at det er lidt uoverskueligt langt væk for en børnefamilie.

Men det snyder lidt, når man kigger på kortet og ser afstanden.

For med motorvejen så tager turen faktisk kun 40 minutter, og man undgår mange lyskryds, rundkørsler og andet som der ellers kan være på vej til Løkken eller Skagen.

Gå på opdagelse under havets overflade

De 10.000 m2 indendørs, 6000 m2 udendørs, 75 store og små akvarier og mere end 7.000 fisk og andre havdyr, giver en hel dags oplevelser i det våde element.

Dyk helt ned på havets bund, kravl rundt om skibsvraget, fang krabber med de bare hænder og mærk naturens kræfter. Man kan også komme helt tæt på skelettet af den 17,4 meter lange finhval, som endte på stranden i Blokhus.

Lad dig imponere af det gigantiske Oceanarium med hele 4,5 mio liter havvand og tusinder af fisk i stimer, hajer, rokker, tunfisk og selvfølgelig de nye spændende klumpfisk.

Find mere info her.

Del artikel