Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julehygge i Aalborg

Af Redaktionen

Vi er så småt ved at være inde i juletiden, og det er noget, som glæder mange. Juletiden byder nemlig på hyggelige stunder foran pejsen med kakao og et stort, varmt tæppe. Mange får måske lyst til at gå en tur i gågaden for at ordne julegaveindkøbene, så man ikke skal stresse rundt i Aalborgs gader.

Hvis julegaveindkøbene bliver for meget, kan man passende tage forbi C.W. Obels plads og hoppe i skøjterne. Der ligger den famøse skøjtebane, som tiltrækker mange aalborgensere. Der er både plads til nybegyndere, og dem der vil lave alle mulige tricks.

Find tid til dem man holder af

Det kan godt være, at julen giver anledning til store julefrokoster og mange gaveindkøb. Men i julen skal man også finde tid til at slappe af. Julen er tiden til at mødes med familie og gode venner, så det er vigtigt at huske at værdsætte dem. Man kan måske mødes til brætspil eller se en god julefilm i biografen. Det er i hvert fald vigtigt at finde tid til dem, så alt ikke går op i stress og jag. Man kunne også passende mødes derhjemme og lave en god omgang gløgg med hjemmebag til.

Julen er tiden til at slappe af

Det kan være rigtig hyggeligt bare at mødes derhjemme for at bage brunkager eller pebernødder. Der har man også en undskyldning for at trække i sit hyggelige tøj. Måske er garderoben kun fyldt med festligt tøj til juleaften, nytår og julefrokoster? Så når man alligevel har den fine blazer eller glitterkjolen klar, kan man godt investere i lidt behageligt tøj til de hyggelige stunder. Det kunne f.eks. være joggingbukser. Joggingbukser er dejligt behagelige og nemme at have på, og du undgår at stå i køkkenet i nogle ubehagelige bukser, når du skal have gang i hjemmebag. Hvis man vil leve sig endnu mere ind i julestemningen, er det helt perfekt med en nissehue med navn. Nissehue med navn er også den perfekte gave til juleelskeren, som gerne vil vise, hvor meget de elsker julen.

Del artikel

Andre læser også